πc stratos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα, εχω debian και κατεβασα το πιο προσφατο arduino γραω κανονικα κωδικα και οταν παω να κανω επικοινωνια με την συσκευη,δεν βρισκει το καλωδιο. τι μπορω να κανω ωστε να τρεχει;; ΥΓ (Συγγνωμη αν δεν ειναι το καταλληλο section) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 έχε το καλώδιο στη θέση του όταν ξεκινάς το arduino ή άλλαξε θέση usb ή πήγαινε στο Tools/Serial port επάνω στο menu θα σου δείξει, να κάνεις επιλογή υγ:νέος είμαι ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πc stratos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 έχε το καλώδιο στη θέση του όταν ξεκινάς το arduino ή άλλαξε θέση usb ή πήγαινε στο Tools/Serial port επάνω στο menu θα σου δείξει, να κάνεις επιλογή υγ:νέος είμαι ! . ναι αλλα και παλι δεν μου το αναγνωριζει.. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 πρέπει να ορίσεις απ' το menu, και ποιό board arduino έχεις δες αυτό τρέξε το arduino σαν root να δείς άν υπάρχει λύση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Βάλε το Arduino σε κάποια USB και ρίξε μια ματιά στην έξοδο της εντολής dmesg (πόσταρε εδώ τις τελευταίες δέκα γραμμές). Ποιο Arduino έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odious Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο που ειπε ο gtroza... Ειχα το ιδιο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα