Προς το περιεχόμενο

Kινητο Android

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα NOKIA N8 και τελευταία μου έχει δημιουργήσει κάποια προβληματάκια, κολλάει , κλείνει μονό του, είναι πολύ αργό, γενικότερα τα έχει παίξει λίγο.Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω κάποιο κινητό μέχρι 200 ΕΥΡΏ όσο γίνεται πιο κοντά στα κυβικά του NOKIA αλλά αυτή την φορά ANDROID δεν ξαναμπλέκω με SYMBIAN..

Δημοσ.

SE Neo V.

Ειναι τελειο για αυτα που προσφέρει το εψαχνα ενα μηνα σε αυτο κατεληξα,το εχω 2 βδομαδες και ειναι τελειο αξιζει τα λευτα του και με το παραπάνω...

• Moderators
Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Μοbile Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Eπισης διορθωσα τον τιτλο και τον εγραψα στα ελληνικα. Παρακαλω να αποφευγουμε τη χρηση greeklish γενικα και ειδικα στους τιτλους.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα NOKIA N8 και τελευταία μου έχει δημιουργήσει κάποια προβληματάκια, κολλάει , κλείνει μονό του, είναι πολύ αργό, γενικότερα τα έχει παίξει λίγο.Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω κάποιο κινητό μέχρι 200 ΕΥΡΏ όσο γίνεται πιο κοντά στα κυβικά του NOKIA αλλά αυτή την φορά ANDROID δεν ξαναμπλέκω με SYMBIAN..

τρεχα παρε το SE Neo V οπως ειπαν και τα παιδια. απλα φοβερο και τεραστιο value for money το χω και το χαιρομαι.

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... αρά καταλήξαμε!!

το μόνο αρνητικό που άκουσα είναι ο χρόνος αναμονής τπτ άλλο..

Ωραία σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας να με συμβουλέψετε !!

Δημοσ.

προσωπικα, το θεμα μπαταρια και εμενα με αγχωσε, γιατι με την πρωτη φορτιση ειδα να ξεκιναει οταν το ανοιξα (μετα την φορτιση) απο το 93% και ειπα ενα μεγαλο ΩΧ, αλλα τελικα απλα ηθελε στρωσιμο, μετα απο 4 φορτισεις, με χαρα σου λεω οτι αυτη τη στιγμη ειναι στο 15% και εχω να το φορτισω 2.5 - 3 μερες ;)

Δημοσ.

To μόνο αρνητικό επίσης είναι μερικά restarts που κάνει στο πουθενά και άλλα hardware προβλήματα που αναφέρονται σε κάμποσα ελληνικά forums. Ρίξε μια ματιά και θα το διαπιστώσεις και ο ίδιος. Προσωπικά θα πρότεινα το Huawei X5 Pro που σε θέματα αξιοπιστίας είναι μακράν καλύτερο. Φιλικά πάντα :)

Δημοσ.

To μόνο αρνητικό επίσης είναι μερικά resets που κάνει στο πουθενά και άλλα hardware προβλήματα που αναφέρονται σε κάμποσα ελληνικά forums. Ρίξε μια ματιά και θα το διαπιστώσεις και ο ίδιος. Προσωπικά θα πρότεινα το Huawei X5 Pro που σε θέματα αξιοπιστίας είναι μακράν καλύτερο. Φιλικά πάντα :)

δεν κανει μερικα resets, μπορει να κανει, ειναι η σωστη εκφραση, εμενα μια χαρα με παει χωρις ουτε ενα προβληματακι.

Επισης, αν αυτο (η πιθανοτητα του να κανει μερικα resets) ειναι το τεραστιο του μειον, σε σχεση με το Huawei, τοτε τα τοσα επιπλεον που εχει πανω του το Neo V (HDMI, καμερα μπροστα και αναλυση της, Sony Bravia Engine, xLoud, επισημη αναβαθμιση 4.0, για να μη μιλησω για αξια μεταπωλησης και ομορφιας στα οποια δε συγκρινονται, και με αποκαλεσεις μη αντικειμενικο,) τοτε θεωρω οτι υπερτερει σαφως το Neo V. Oχι πολυ, αλλα προφανως υπερτερει. Μην τρελαθουμε. Περα απο αυτο το υποθετικο προβλημα, και την μνημη, δεν υστερει πουθενα αλλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...