nikos1982 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 μου το εχει κανει 2 φορες ενω ειμαι σε παιχνιδι.....τι μπορει να ειναι??κατι για driver ειδα στο google.αλλα τι ακριβως μπορει να ειναι?
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δεν μας δινεις περισσοτερες λεπτομερειες μηπως και σε βοηθησουμε? Ποιο παιχνιδι, μετα απο ποση ωρα παιχνιδιου, σε συγκεκριμενο σημειο του? Τι λειτουργικο εχεις και γενικα οτιδηποτε λεπτομερεια μπορει να βοηθησει.
nikos1982 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δεν μας δινεις περισσοτερες λεπτομερειες μηπως και σε βοηθησουμε? Ποιο παιχνιδι, μετα απο ποση ωρα παιχνιδιου, σε συγκεκριμενο σημειο του? Τι λειτουργικο εχεις και γενικα οτιδηποτε λεπτομερεια μπορει να βοηθησει. μετα απο πολυ ωρα παιχνιδιου lineage και το εκανε σε ασχετο σημειο. win64bit εχω.στο google βρηκα οτι ειναι καρτα δυκτιου και με ενα update τους driver διορθώνετε.το εκανα και περιμένω να δω αν θα το ξανακάνει.
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 One for the future ή αλλιώς "στο μέλλον" = BSOD:..και μετά τι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα