Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα φλασάκι της adata το οποίο όταν το βάζω σε υπολογιστή vista κολάει και δεν ανοίγει, σε xp παίζει κανιονικά.

Τι να κάνω;

Δημοσ.

Το έκανα με το hp storage Format Tool, όμως τώρα δεν το διαβάζει καθόλου στα vista ενώ στα xp παίζει κανονικά.

Βγάζει μύνημα όταν το συνδέω ότι η συσκευή δεν λειτούργησε κανονικά.

:wacko:

Δημοσ.

Ναι, όλες οι συσκευές που συνδέω παίζουν κανονικά, στο φλασάκι είναι το πρόβλημα.

Σε άλλή εποχή θα είχε φάει ήδη πέταμα και θα είχα πάρει άλλο, τώρα όμως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

εν τω μεταξύ μου είναι απαραίτητο το φλασάκι γιάτι πρέπει να μεταφέρω αρχεία μεταξύ των δύο υπολογιστών.

Δημοσ.

Είναι laptop και δεν έχει πίσω θύρα, έχω κάνει ήδη format στα vista όμως τίποτα..

Μόλις τώρα παρατήρησα ότι έχω κάνει λάθος στον τίτλο του θέματος, το φλασάκι κολάει στα vista και όχι στα xp.

Δημοσ.

Vista -> sVista grin.png Επειδή όμως νέο setup των windows δεν είναι βολική (αν & αξίζει να περάσεις σε 7), δοκίμασε να το φορμάρεις σε άλλο fat size όπως είπε ο Ntinaras, ή ακόμα & σε NTFS με το HP USB Disk Storage Format Tool. Γενικά παίξε με το file system & αν δε δεις φως απάλλαξε το laptop σου από τα Vista...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...