Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού είσαι Αγγλία γιατί δεν παίρνεις την εταιρεία που έστειλα πιο πάνω να τους ρωτήσεις αν τους στείλεις το δικό σου lcd assembly με το χτύπημα, πόσο θα σου κοστίσει να σου στείλουν ένα ΑΑ μεταχειρισμένο? Εδώ το κάνω εγώ από Ελλάδα. Μην παραξενευτείς αν σου βγει λιγότερο από 150 με την διαφορά.

Δημοσ.

Προσπαθεις να ριξεις την τιμη για να κανεις προσφορα ε?Ε?Ε?grin.png

όχι , μου αρκούνε ένα ένα ipod , ένα imac και ένα λαπτοπ που έχω ..... γιετέρ που λένε και στα τούρκικα σήριαλ ..... :-D

Δημοσ.

200€ κανει μονο ο σκληρός που λεει ο λογος..

Εγω θα του έβαζα εναν ssd για να μην φοβηθώ μην κλωτσησει, κι ενα τσοχακι απο κατω για να ερθει στα ίσια του να πατάει καλα. Και τπτ αλλο.

Κρατά τα λεφτα σου για τπτ αλλο φιλε, ειναι πραγματικα αμαρτια ακομα κι αν σου περισσευουν.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αφού είσαι Αγγλία γιατί δεν παίρνεις την εταιρεία που έστειλα πιο πάνω να τους ρωτήσεις αν τους στείλεις το δικό σου lcd assembly με το χτύπημα, πόσο θα σου κοστίσει να σου στείλουν ένα ΑΑ μεταχειρισμένο? Εδώ το κάνω εγώ από Ελλάδα. Μην παραξενευτείς αν σου βγει λιγότερο από 150 με την διαφορά.

Έστειλα e-mail στην εταιρία ότι ενδιαφέρομαι να το δώσω και περιμένω προσφορά. Δυστυχώς δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο για να μπω στη διαδικασία για να αρχίσω να το φτιάχνω μόνος μου. Δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη στα χέρια μου και φοβάμε ότι μπορεί να τα κάνω χειρότερα.

200€ κανει μονο ο σκληρός που λεει ο λογος..

Εγω θα του έβαζα εναν ssd για να μην φοβηθώ μην κλωτσησει, κι ενα τσοχακι απο κατω για να ερθει στα ίσια του να πατάει καλα. Και τπτ αλλο.

Κρατά τα λεφτα σου για τπτ αλλο φιλε, ειναι πραγματικα αμαρτια ακομα κι αν σου περισσευουν.

Sent from my iPhone using Insomnia

Το ξέρω ότι είναι αμαρτία αφού είναι καινούργιο αλλά πραγματικά μου την έχει βαρέσει και θέλω να το δώσω αν μπορώ να το πουλήσω σε μία καλή τιμή.

Πάντως απορώ πως έπαθε τόση ζημιά. Να φανταστείτε είχα σκύψει να βάλω κάτι στην τσάντα και ζήτημα να έπεσε από 40 εκατοστά ύψος. Αφού εκείνη την ώρα ούτε μπήκα στον κόπο να δω αν έπαθε κάτι το λαπτοπ μιας και η τσάντα έχει πολύ καλή επένδυση..

Δημοσ.

γνωμη μου...μην το πουλησεις απο την στιγμη που δουλευει. να εχει παθει κατι ο σκληρος λιγο πχ λιγο δυσκολο καθως εχουν Sudden Motion Sensor (http://en.wikipedia.org/wiki/Sudden_Motion_Sensor) . τωρα αν σε ενοχλει το αισθητικο δες αν υπαρχει καποιος τεχνικος κοντα σου να του πας τα αντ/κα απο εκει που σου ειπε ο fylatos και να στα αλλαξει η αν πιανουν λιγο τα χερια σου αλλαξε τα μονος σου. παντως αν το πουλησεις 200 euro ερχομαι αγγλια και το παιρνω τωρα :lol:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το αλουμίνιο έχω την αίσθηση ότι στρώνει εύκολα .πάρε μια προσφορά από apple αλλά η λύση για μένα είναι να λυθεί η οθόνη και να ισιωσεις την γωνία μετά να το λιμαρεις.μην το πουλήσεις σε νιώθω γιατί κι εμένα 1 φορά έπεσε το iPad με την θήκη και μπήκε λίγο μέσα η γωνία 1 μήνα και τα προσέχω απίστευτα τα μηχανήματα μου...αν δεν πιάνουν τα χέρια σου βρες κάποιον να στο κάνει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...