Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Εχθές μου έπεσε η τσάντα με το λάπτοπ μέσα. Όπως θα δείτε και από τις εικόνες η τσάντα δεν φαίνεται να το προστάτεψε και πολύ..

photo1gs.jpg

photo2nw.jpg

61303379.png

Δεν ξέρω αν διακρίνεται καλά στην τρίτη φωτογραφία αλλά το ένα από τα τέσσερα λαστιχάκια βρίσκεται στον αέρα με αποτέλεσμα το λαπτοπ να μην είναι σταθερό σε επίπεδη επιφάνεια.Έβγαλα τη bottom case και δεν φαίνεται να έχει στραβώσει.

Παρόλα αυτά το λάπτοπ λειτουργεί κανονικά. Πήγα σε apple store αλλά δεν μπορούσε να το δει κάποιος τεχνικός και θα ξαναπάω την τετάρτη αλλά ξέρω ότι θα ζητήσουν τρελά λεφτά..

Το λαπτοπ είναι μόλις τριών μηνών και γενικά έχω ξενερώσει άσχημα.

Εσείς μπορείτε να μου προτείνετε κάτι; Αν το πουλήσω για ανταλακτικά θα πιάσει τίποτα; Είναι το late 2011 με i5 2.4 GHz με applecare αλλά τι σημασία έχει τώρα..

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.

Εφοσον δουλευει απροβληματιστα δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα. Απλα ψαξε να βρεις ενα λάστιχακι να βαλεις για να ισορροπήσει κ να μην κλωτσησει κανενας δίσκος.

Το σημαδακι σιγα, μικρο το κακο.

Τοσα λεφτα θα πανε χαμμενα αν το δωσεις, ειναι αμαρτια

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

+1 απο πανω...Το σημαδακι βρισκεται πισω και αν ανοιξει η οθονη οπως καταλαβα δεν φαινεται...Αν θες οπως διποτε να το δωσεις το δινεις ετσι οπως ειναι και σε καλη τιμη μαλιστα χωρις να χασεις και παρα πολλα..Για ανταλλακτικα ουτε για αστειο εφοσον δουλευει μια χαρα...Εγω παντως το κρατουσα ανετα...

Δημοσ.

Συμφωνώ με τους παραπάνω. Αφού το macbook σου λειτουργεί μια χαρά, μη σε απασχολεί. Θα αποκτήσει κι άλλα στο μέλλον. Καλά θα ήταν να μη συμβαίνουν, αλλά συμβαίνουν. Γρατζουνιές, μικροχτυπήματα, όλα τα σημάδια μιας συσκευής που χρησιμοποιείς. Αυτή είναι η αλήθεια. Σε 4-5 χρόνια πούλησέ το και πάρε ένα καινούργιο. Το οποίο θα αποκτήσει κι αυτό τα σημάδια του. Απόλαυσε το Mac σου λοιπόν και μη σκέφτεσαι τίποτ άλλο.

Δημοσ.

Η οθόνη είναι που με τρελένει και ειδικά που ακουμπά όταν την ανοιγοκλείνω. Άραγε για να φτιαχτεί πρέπει να αλλαχτεί όλη η οθόνη; Δεν είδα να πουλάνε τέτοιο ανταλλακτικό πουθενά.

Όσο για τη βάση τι να πω.. θα περιμένω να το δει πρώτα και τεχνικός αλλά μου φαίνεται τρελό να στράβωσε από αυτό το χτύπημα.

Δημοσ.

Αν ακουμπαει η οθονη οταν κλινει μπορεις να προσπαθησεις στο σημειο που στραβωσε να το επαναφερεις...

π.χ βαλε καποιο ελαστικο αναμεσα σε μια πενσα και με πολυ προσοχη πιαστο και ξαναστραβωσε το...Για τεχνικο δεν νομιζω να αξιζει ...

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με όλους ΜΗ το πουλάς. Αν σε ενοχλεί τόσο και είσαι σίγουρος ότι δεν θα ξαναγίνει και πιάνουν λίγο τα χέρια σου

http://www.thebookyard.com/parts_unibody_macbookpro_13.php?cPath=39_125_234&sort=2a&filter_id=9

διάλεξε και πάρε. Θα σου βγει τσάμπα και μπορείς να πουλήσεις και αυτά που έχουν στραβώσει στο ebay ή και εδώ.

Αλλά γενικά αν σκοπεύεις να κρατήσεις το μηχάνημα 3-4 χρόνια θα έχει βαθουλώματα και χτυπήματα εκτός αν το έχεις μόνο στο γραφείο.

Η συγκεκριμένη εταιρεία με εξυπηρετεί άψογα εδώ και χρόνια για ανταλλακτικά. Ότι βγάζω όσο χαλασμένο και χτυπημένο και αν είναι τους το πουλάω. Τα μεταφορικά με ελτα είναι ελάχιστα συνήθως.

Δημοσ.

Κοίταξα πιο προσεκτικά και τελικά έχει στραβώσει ελάχιστα και το σώμα του υπολογιστή εκτός από το χτύπημα και για αυτό δεν ακουμπά κάτω σωστά ενώ η βάση δεν έχει πειραχτεί. Μάλλον θα το πουλήσω τελικά γιατί τα χέρια μου δεν πιάνουν για να αρχίσω το μαστόρεμα και γενικά τα ανταλλάκτικά βγαίνουν πολύ ακριβά.

Κατα τη γνώμη σας πόσα μπορεί να πιάσει έτσι όπως είναι τώρα;

Δημοσ.

Κατα τη γνώμη σας πόσα μπορεί να πιάσει έτσι όπως είναι τώρα;

δεν θέλω να σε απογοητεύσω , αλλά λόγω κρίσης έχουνε βγει στην γύρα μοτόρια που τα σκοτώνουνε για ψίχουλα και είναι ΑΑΑ όχι χτυπημένα. Για ανταλλακτικά δεν ξέρω να σου πω

εύχομαι να το δώσεις σε καλή τιμή για εσένα.

πάντως κάνε μια προσπαθεια να το ισιώσεις λίγο να μην φάινεται πολύ.

υ.γ εγώ δεν θα το αγόραζα πάντως (σόρρυ κιόλας)

• Moderators
Δημοσ.

Προσπαθεις να ριξεις την τιμη για να κανεις προσφορα ε?Ε?Ε?grin.png

Δημοσ.

δεν θέλω να σε απογοητεύσω , αλλά λόγω κρίσης έχουνε βγει στην γύρα μοτόρια που τα σκοτώνουνε για ψίχουλα και είναι ΑΑΑ όχι χτυπημένα. Για ανταλλακτικά δεν ξέρω να σου πω

εύχομαι να το δώσεις σε καλή τιμή για εσένα.

πάντως κάνε μια προσπαθεια να το ισιώσεις λίγο να μην φάινεται πολύ.

Καλά εξαρτάται και από την τιμή γιαυτό και ζήτησα μία γνώμη..δε νομίζω άμα το έβαζα 200 ευρώ να μη βρισκόταν κάποιος να το αγοράσει. Κάποιον μπορεί να μην τον ενοχλεί το σημάδι ή να πιάνουν τα χέρια του και να μπορεί να το φτιάξει μόνος του. Εννοείτε ότι δεν θα το αγοράσει άμα έχει την ίδια τιμή με ένα καινούργιο.

• Moderators
Δημοσ.

Καλά εξαρτάται και από την τιμή γιαυτό και ζήτησα μία γνώμη..δε νομίζω άμα το έβαζα 200 ευρώ να μη βρισκόταν κάποιος να το αγοράσει.

Μωρε και με τα τριπλασια θα βρεις. Σφυρα εσυ αν τυχον κανεις το λαθος -για μενα- να το πουλησεις και θα βρεις αγοραστη

Δημοσ.

Κι εγώ για ebay σκέφτομαι μιας και είμαι Αγγλία. Δεν έχω ξαναπουλήσει μέσω ebay όμως και φοβάμαι τις απάτες. Λέω για αρχή να το βάλω σε καλή τιμή (για μένα) και pick up μόνο και βλέπουμε.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Οποιαδήποτε άλλη γνώμη ευπρόσδεκτη :D

edit: Κοίταξα για καινούργια upper case και lcd case και από ότι είδα βγαίνουν γύρω στα 150 ευρώ τα οποία τα έδινα άνετα. Το body case το αλλάζω και μόνος μου με λίγη προσοχή αλλά για να αλλαχτεί το κάλυμα της οθόνης μου φαίνεται τρελή διαδικασία..

video

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...