Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα!! θέλω να συνδέσω τα ηχεία μου στο ps3 μου, αλλα δεν ξερω πως γινεται αυτο :( εχω αυτα εδω τα ηχεια http://www.makehackvoid.com/sites/default/files/76678_logitech_z5400.jpg, το ps3 μου ειναι συνδεδεμενο με HDMI στην τηλεοραση.. σας παρακαλω οποιος ξερει κατι ας απαντησει :)

Δημοσ.

καλησπέρα!! θέλω να συνδέσω τα ηχεία μου στο ps3 μου, αλλα δεν ξερω πως γινεται αυτο :( εχω αυτα εδω τα ηχεια http://www.makehackvoid.com/sites/default/files/76678_logitech_z5400.jpg, το ps3 μου ειναι συνδεδεμενο με HDMI στην τηλεοραση.. σας παρακαλω οποιος ξερει κατι ας απαντησει :)

βάλτα στην έξοδο για τα ακουστικά που έχει η τηλεόρασή σου φίλε μου :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεσω οπτικης ινας, θα εχεις την καλυτερη αποδοση- εχει εξοδο για οπτικη ινα το ΠΣ3, το ιδιο και το συστημα σου. Οποτε βρες καλωδιο οπτικης ινας για audio και θα εισαι οκ

Μετα μονο οταν τα ενωσεις και δεν σου παιζουν πηγαινε στις ρυθμισεις του ΧΜΒ στο ΠΣ3 και διαμορφωσε την εξοδο ηχου να βγαινει απο optical cable και οχι απο HDMI

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ.

μεσω οπτικης ινας, θα εχεις την καλυτερη αποδοση- εχει εξοδο για οπτικη ινα το ΠΣ3, το ιδιο και το συστημα σου. Οποτε βρες καλωδιο οπτικης ινας για audio και θα εισαι ο

Μετα μονο οταν τα ενωσεις και δεν σου παιζουν πηγαινε στις ρυθμισεις του ΧΜΒ στο ΠΣ3 και διαμορφωσε την εξοδο ηχου να βγαινει απο optical cable και οχι απο HDMI

mtzs επειδη με ενδιαφερει και εμενα αυτο!εχω 2 ηχεια κολωνες οπου τα εχω συνδεδεμενα αυτη την στιγμη στον ενισχυτη θελω να τα συνδεω καποιες φορες στην τηλεοραση για να βλεπω καμια ταινια και καμια φορα στο ps3 για κανα παιχνιδι!!τι πρεπει να κανω?βγαζω τα καλωδια των ηχειων απο τον ενισχυτη και τα βαζω στην τηλεοραση???νομιζω εχει 2 ή 3 καλωδια τα 2 ειναι σιγουρα ενα κοκκινο και ενα ασπρο το αλλο δεν θυμαμαι!!!!

γινετε ολο αυτο??

Δημοσ.

βαλε φωτο της πισω οψης η το μοντελο-μαρκα ενισχυτη που εχεις

εναν SONY ενισχυτη εχω!!!!δεν ξερω αν ειναι ολοι ιδιοι!!!οταν μπορεσω θα τον βγαλω φωτο και θα τον ανεβασω!

Δημοσ.

μοντελο πες

Λογικα πρεπει να εχει εισοδο οπτικης ινας. Δες εδω αναλογη φωτο (κατω δεξια που λεει DIGITAL OPT IN - Τα RCA ειναι τα ασπρα κοκκινα στο μεσον επανω)

Αν εχει τετοια εισοδο τοτε παιρνεις το αναλογο optical cable το συνδεεις με ΠΣ3 (μιας και εχει και αυτο ιδια εισοδο) και εχεις ταυτοχρονα ηχο και απο οπτικη ινα και απο αλλες πηγες στον ενισχυτη (λογικα RCA πρεπει ναναι αυτα που περιεγραψες) χωρις να χρειαζεται να βγαζεις και να βαζεις καλωδια.

Απλα μετα πρεπει να κανεις τις ρυθμισεις μια φορα απο το ΧΜΒ του ΠΣ3 για την εξοδο ηχου απο το ΠΣ3 (να μη βγαινει απο HDMI στην TV) αλλα στον ενισχυτη

Δημοσ.

μοντελο πες

Λογικα πρεπει να εχει εισοδο οπτικης ινας. Δες εδω αναλογη φωτο (κατω δεξια που λεει DIGITAL OPT IN - Τα RCA ειναι τα ασπρα κοκκινα στο μεσον επανω)

Αν εχει τετοια εισοδο τοτε παιρνεις το αναλογο optical cable το συνδεεις με ΠΣ3 (μιας και εχει και αυτο ιδια εισοδο) και εχεις ταυτοχρονα ηχο και απο οπτικη ινα και απο αλλες πηγες στον ενισχυτη (λογικα RCA πρεπει ναναι αυτα που περιεγραψες) χωρις να χρειαζεται να βγαζεις και να βαζεις καλωδια.

Απλα μετα πρεπει να κανεις τις ρυθμισεις μια φορα απο το ΧΜΒ του ΠΣ3 για την εξοδο ηχου απο το ΠΣ3 (να μη βγαινει απο HDMI στην TV) αλλα στον ενισχυτη

οκ θα το δοκιμασω και θα σου πω!!!

Δημοσ.

Παιδιά, δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο αλλά αυτό το ανταπτοράκι κάνει θαύματα !

cabaud026.jpg

Που το συνδέεις αυτό το ανταπτοράκι? στο ps3 ή την tv?

Δημοσ.

O πιο απλος τροπος συνδεσης ΠΣ3 σε ηχεια χωρις παραπανω εξοδα ειναι με το καλωδιο MULTI AV που υπαρχει μεσα στο κουτι του ΠΣ3 με την αγορα του

images?q=tbn:ANd9GcSaQQLeLHy0Pvqi0zFExVCKUvvyD3YCQ3FJqmTYIsqVAdOyfk0w6_-sdrKx

Συνηθως ολα τα ηχεια-ενισχυτες εχουν RCA ports.. οποτε συνδεουμε το ασπρο και το κοκκινο στις αναλογες υποδοχες των ηχειων η ενισχυτων.

Μετα απο τα settings του ΧΜΒ menu μεσα στο ΠΣ3 παμε και ρυθμιζουμε το audio output se MULTI - AV και ειμαστε ετοιμοι.

Αυτα δεν ξερω αν υποστηριζουν τα DTS κ dolby digital format 5.1 κτλπ. Νομιζω οτι επειδη ειναι αναλογικα - στερεοφωνικα δεν υποστηριζουν, αλλα ας ριξει καποιος γνωστης φως σε αυτο το θεμα.

Αν θελουμε full digital ηχο παμε σε καλωδιο οπτικο εφοσον υπαρχει αναλογη εισοδος στα ηχεια-ενισχυτες κανοντας παλι τις αναλογες ρυθμισεις απο το ΧΜΒ επιλεγοντας optical audio output.

Δημοσ.

O πιο απλος τροπος συνδεσης ΠΣ3 σε ηχεια χωρις παραπανω εξοδα ειναι με το καλωδιο MULTI AV που υπαρχει μεσα στο κουτι του ΠΣ3 με την αγορα του

images?q=tbn:ANd9GcSaQQLeLHy0Pvqi0zFExVCKUvvyD3YCQ3FJqmTYIsqVAdOyfk0w6_-sdrKx

Συνηθως ολα τα ηχεια-ενισχυτες εχουν RCA ports.. οποτε συνδεουμε το ασπρο και το κοκκινο στις αναλογες υποδοχες των ηχειων η ενισχυτων.

Μετα απο τα settings του ΧΜΒ menu μεσα στο ΠΣ3 παμε και ρυθμιζουμε το audio output se MULTI - AV και ειμαστε ετοιμοι.

Αυτα δεν ξερω αν υποστηριζουν τα DTS κ dolby digital format 5.1 κτλπ. Νομιζω οτι επειδη ειναι αναλογικα - στερεοφωνικα δεν υποστηριζουν, αλλα ας ριξει καποιος γνωστης φως σε αυτο το θεμα.

Αν θελουμε full digital ηχο παμε σε καλωδιο οπτικο εφοσον υπαρχει αναλογη εισοδος στα ηχεια-ενισχυτες κανοντας παλι τις αναλογες ρυθμισεις απο το ΧΜΒ επιλεγοντας optical audio output.

Άρα δηλαδή η καλύτερη λύση είναι με το οπτικό καλώδιο. Πιστεύω όλα τα νέα ηχοσυστήματα έχουν είσοδο οπτικού ήχου. Έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

ναι. επισης μολις δοκιμασα το εξης: Εξοδος ηχου απο PS3 σε TV μεσω HDMI και ταυτοχρονα Εξοδος ηχου απο RCA output της Tηλεορασης σε Ενισχυτη (οπτικη εξοδο δεν διαθετει η TV μου)

Ο Ηχος του ΠΣ3 ακουγεται ταυτοχρονα και απο TV και απο ολα τα ηχεια του ενισχυτη. Αν κλεισω το ΠΣ3 και βαλω καναλι στην ΤV εχω παλι ηχο και στην TV και στα ηχεια του ενισχυτη.

Οποτε η καλυτερη περιπτωση για καποιον που εχει optical output στην τηλεοραση του (αρα υποστηριζει digital ηχο) και στον ενισχυτη του ειναι να συνδεσει μεσω HDMI ηχο στην TV και απ την TV να ενωσει οπτικο σε ενισχυτη... Θα παιζουν ολα μαζι !!!!

Δημοσ.

Συνηθως ολα τα ηχεια-ενισχυτες εχουν RCA ports..

Γιατί το κάνεις περίπλοκο ? Συνηθισμένα 2.1 ηχεία υπολογιστή με 50 ευρώ κάνουν θαύματα. Ποτέ δεν είδα λόγο να ασχοληθώ με την οπτική έξοδο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...