Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως ειπα σε αλλο post πριν 5 μερες καηκε ο pavillion που ειχα τα τελευταια 4 χρονια.Επειδη στα 4 χρονια που τον ειχα μου βγαλε την πιστη δεν ξαναπαιρνω hp.Θελω dell.Λιγο που εψαξα δεν εβγαλα ακρη απο την πληθωρα των μοντελων.Γι αυτο θελω να μου πειτε κανενα εσεις αν δεν βαριεστε. Θελω να εχει σιγουρα ενα usb 3.0.Απο παιχνιδια μονο κανενα football manager 2012 (με πολλα πρωταθληματα ομως).Κατα τα αλλο ιντερνετ,office ισως και λιγο autocad.Πειτε και μια βαση με ανεμιστηρα γιατι οποιος καει στο χυλο φυσαει κ το γιαουρτι.

Δημοσ.

Οπως ειπα σε αλλο post πριν 5 μερες καηκε ο pavillion που ειχα τα τελευταια 4 χρονια.Επειδη στα 4 χρονια που τον ειχα μου βγαλε την πιστη δεν ξαναπαιρνω hp.Θελω dell.Λιγο που εψαξα δεν εβγαλα ακρη απο την πληθωρα των μοντελων.Γι αυτο θελω να μου πειτε κανενα εσεις αν δεν βαριεστε. Θελω να εχει σιγουρα ενα usb 3.0.Απο παιχνιδια μονο κανενα football manager 2012 (με πολλα πρωταθληματα ομως).Κατα τα αλλο ιντερνετ,office ισως και λιγο autocad.Πειτε και μια βαση με ανεμιστηρα γιατι οποιος καει στο χυλο φυσαει κ το γιαουρτι.

Τι όριο τιμή έχεις ; :rolleyes:

Δημοσ.

στα χρήματα που διαθέτεις καλή πρόταση είναι αυτό

Πραγματι και εγω καπου εκει καταληγω.Μαλιστα τον βρηκα και με i7 στα 725 ευρω.Αξιζει να τα δωσω η δεν θα δω

διαφορα;

Δημοσ.

Επειδή κι ένας φίλος ενδιαφέρεται για laptop παρόμοιας χρήσης (εκτός του autocad) αν θέλετε και δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο δημιουργός του thread δώστε και κάποια πρόταση για με όριο τα 600€ (για να μην ανοίγω ξεχωριστό θέμα). Κι αυτός ανάμεσα σε Dell και ΗP αλλά μάλλον σε Dell θα καταλήξει. Αρχικά ήθελε Vaio αλλά προσπαθώ να τον αποτρέψω! :-D

Δημοσ.

Νομιζω οτι εχει προηγουμενης γενιας επεξεργαστη κ αποκλειω να εχει usb 3.0.

Ναι usb 2.0 έχει αλλά είναι τούμπανο , για να πάρεις καλό μηχάνημα με καινούργιο επεξεργαστή και καλή

κάρτα γραφικών ποιοτικό δηλαδή πρέπει να ανέβει το μαρούλι , σκέψου όμως ό,τι σε έναν χρόνο ό,τι και

να πάρεις θα είναι παλιό , τουλάχιστον αυτό είναι πολύ καλό για επεξεργασία που το θες και με την

5730 παίζει αξιοπρεπέστατα τα παιχνίδια !! :eek:

Δημοσ.

Επειδή κι ένας φίλος ενδιαφέρεται για laptop παρόμοιας χρήσης (εκτός του autocad) αν θέλετε και δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο δημιουργός του thread δώστε και κάποια πρόταση για με όριο τα 600€ (για να μην ανοίγω ξεχωριστό θέμα). Κι αυτός ανάμεσα σε Dell και ΗP αλλά μάλλον σε Dell θα καταλήξει. Αρχικά ήθελε Vaio αλλά προσπαθώ να τον αποτρέψω! :-D

Κάποια βοήθεια εδώ; Οποιασδήποτε εταιρείας, όχι μόνο Dell (αν και από εντυπώσεις φίλων και γνωστών πιστεύω πως είναι από τις πιο αξιόπιστες). Να προσθέσω ότι είναι απαραίτητη η ύπαρξη HDMI εξόδου και καλοδεχούμενο το USB 3.0. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...