Προς το περιεχόμενο

Chuck Season 5 Ended

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

chuck-season-5-promotional-chuck-25992108-400-310.jpg

Η Αγαπημενη Μας Σειρα δυστηχως τελειωσε ακουω εντυπωσεις για την σειρα και επισης την αγαπημενη σας σκηνη :)

Εμενα προσωπικα ηταν η αγαπημενη μου και δεν ηθελα να τελειωσει :P

CHUCK-Season-5-Cast.jpg

chuck-season-premiere-clip-to-zoom-or-not-to-zoom_450x275.png

600px-ChuckS5_149.jpg

SqCec6Tj_02.jpg

600px-ChuckS5_114.jpg

NUP_147577_0257-550x366.jpg

preview_595.jpg

Για οσους δεν ξερουν την σειρα χανουν :P δειτε οσοι δεν ξερετε το trailer απο την season 1 :P

http://www.youtube.com/watch?v=UA1kFpoZEzg

Δημοσ.

Και εμενα ειναι μια απο τις αγαπημενες μου σειρες!!!! Κριμα παντως που τελειωσε αν και ακομα δεν εχω δει τα 2 τελευταια επεισοδια μου φανηκε σαν να "ψιλοεκανε κοιλια" παντως η σειρα στην 5η σαιζον, οχι οτι δεν μου αρεσε, ισα ισα, απλα εδειχνε να εχουν ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ το τραβανε απο τα μαλλια, οπως πχ κανουν με την 5η σαιζον του big bang theory.....

Δημοσ.

Eπρεπε να ειχε τελειωσει περσι γι'αυτο και την σταματησα τοτε.Τι αλλο θα μας εδειχναν που δεν μας ειχαν δειξει ηδη?Περιττο να πω οτι ειχε ξεχειλωσει οσο δεν πηγαινε.

• Moderators
Δημοσ.

Από ό,τι καταλαβαίνω η σειρά υπέφερε από χαμηλή τηλεθέαση και η κάθε season της από την 3η και μετά ήταν υποψήφια για να κλείσει τη σειρά.

Δεν μπορώ να πω ότι "χάλασε" η σειρά στον 4ο κύκλο της, αλλά τότε εγώ ψιλοβαρέθηκα και σταμάτησα να τη βλέπω. Νομίζω ότι η χαριστική βολή ήταν

ότι περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό από το ρόλο της Hamilton και τουλάχιστο στα αρχικά επεισόδια με αποσπούσε συνέχεια η σκέψη για το πόσο γερασμένη έδειχνε η ηθοποιός...

Ίσως σε κάποια φάση να την συνεχίσω, αλλά δεν είναι σε προτεραιότητα τώρα. Μπορεί κατά το καλοκαίρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...