overpower Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 επειδη οπως ειπα τα win ειναι απο θειο,η επιφανεια εργασιας ειναι παντα μαυρη....τι να κανω? σπαστικο ειναι καθε τοσο να το αλλαζω
dimitrisOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 δεν νομιζω να καταλαβαι κανεις τιποτα τι προβλημα εχεις !
kostaks3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 δεν καταλαβα ουτε εγω το προβλημα σου.Βαλε μας screenshot με το προβλημα και περιεγραψε το οσο καλυτερα μπορεις.Επισης απο αυτα που προσπαθησα να καταλαβω,μαλλον μαπα ηταν το iso.Παρτο απο κανα γνωστο site.
dimitrisOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Εγω απο οτι καταλαβα εχει βαλει τα windows του θειου του και των επιασε η microsoft και του εχει βγαλει μυνημα οτι εχει πλαστο λογισμικο και αυτο το μυνημα ειναι σε μια μαυρη οθονη Εγω αυτο κατελαβαινω
kostaks3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Εγω απο οτι καταλαβα εχει βαλει τα windows του θειου του και των επιασε η microsoft και του εχει βγαλει μυνημα οτι εχει πλαστο λογισμικο και αυτο το μυνημα ειναι σε μια μαυρη οθονη Εγω αυτο κατελαβαινω .Λες ε;μαλλον αυτο εγινε.Κακια microsoft.Λες και το παιδι παρανομησε.....
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Παραείναι προκλητικό το topic, ας κρατήσουμε λίγο τα προσχήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις