TH_boy_20 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Έχω το sony ericsson neo v και έχω το εξής πρόβλημα: Εχώ κατεβάσει το handcent sms και χρησιμοποιώ αυτό,για την αποστολή μηνυμάτων και το έχω ρυθμίσει ως πρωτεύων! Το πρόβλημα είναι το εξής έρχεται ένα μήνυμα και το διαβάζω ανοίγωντας το handcent είτε μέσω του pop-up και επέιτα ας πούμε ότι το τηλέφωνο μπαινει σε κατάσταση αναμονής, μόλις πάω να το ανόιξω μου εμφανίζεται ειδοποίηση (πέρα από αύτη στην γραμμή ειδοποιήσεων πάνων αριστερα) ότι έχω ένα uinread μήνυμα. Το μήνυμα είναι το ίδιο απλά πρέπει αναγκαστικά να μπω στα μηνυματα της ericsson και να το διαβάσω και εκεί ώστε μετα να χαρακτηριστεί readed ώστε να μην το ξαναδώ. Φαίνεται δλδ ότι το μαμα πρόγραμμα για τα μηνυμα αλληλεπιδρά απο τις ρυθμισεις δεν μπορω να βγάλω άκρη!! Το ίδιο συμβαίνει και με τις κλήσεις πρέπει να μπω στον καταλογό να παω στις κλησεις και να δω.... Είναι σπαστικό να διαβάζω το μήνυμα στο handcent και μετά να πρεπει να μπω και σtα μηνύματα (ericsson) Υπάρχει καποιος τρόπος να διορθωθει αυτό κάποιο πρόγραμμα έστω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer_69 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μάλλον θα πρέπει να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις από την εργοστασιακή εφαρμογή μηνυμάτων. Προφανώς από εκεί σου έρχεται η 2η ειδοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μπα τίποτα, απενεργοποιώ την εφαρμογή μηνύματα της sony ericsson από την διαχείριση εφαρμογών και πάλι τίποτα!! Φαντάζομαι ότι αυτό είναι θέμα του android και όχι του κινητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 πρεπει να μπεις στις ρυθμίσεις της μαμας εφαρμογης και εκει να απενεργοποιησεις τις ειδοποιησεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delmparmpounel Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Στη δικιά μου συσκευή (SE Live Wakman) έλυσα το συγκεκριμένο πρόβλημα χρησιμοποιώντας το Root Uninstaller(βασική προϋπόθεση είναι να έχεις ήδη κάνει root τη συσκευή σου). Έκανα απεγκατάσταση της συγκεκριμένης εφαρμογής,η οποία είναι υπεύθυνη για τις ειδοποιήσεις των μηνυμάτων. Δυστυχώς δε θυμάμαι το ακριβές όνομα της αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρεθεί. Αν επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσεις το root uninstaller σου εφιστώ τη προσοχή, μη κάνεις κανένα αστείο και καταργήσεις βασικότατες εφαρμογές για τη λειτουργία της συσκευής σου,πιθανόν να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 πρεπει να μπεις στις ρυθμίσεις της μαμας εφαρμογης και εκει να απενεργοποιησεις τις ειδοποιησεις... εκεί μπορείς μόνο να απενεργοποιήσεις την ειδοποίηση στην γραμμή κατάστασης! Στη δικιά μου συσκευή (SE Live Wakman) έλυσα το συγκεκριμένο πρόβλημα χρησιμοποιώντας το Root Uninstaller(βασική προϋπόθεση είναι να έχεις ήδη κάνει root τη συσκευή σου). Έκανα απεγκατάσταση της συγκεκριμένης εφαρμογής,η οποία είναι υπεύθυνη για τις ειδοποιήσεις των μηνυμάτων. Δυστυχώς δε θυμάμαι το ακριβές όνομα της αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρεθεί. Αν επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσεις το root uninstaller σου εφιστώ τη προσοχή, μη κάνεις κανένα αστείο και καταργήσεις βασικότατες εφαρμογές για τη λειτουργία της συσκευής σου,πιθανόν να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα. καινούργια συσκευή και να μπλέξω με root!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 εκεί μπορείς μόνο να απενεργοποιήσεις την ειδοποίηση στην γραμμή κατάστασης! βγάλε χειροκίνητα και τον ήχο για το επίσημο app για τα μηνύματα και ότι άλλο "ενοχλεί"... εγώ έτσι το είχα κάνει το gs2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 λοιπόν το βρήκα...η λύση ήταν πολύ απλή Απλά πας στην εφαρμογή που έχεις κατεβάσει στην προκειμένη περίπτωση ήταν το handcent sms,μετα application settings-default messaging application -επιλεγείς all (sms and mms) Εαν πας στην μαμά εφαρμογή για τα μηνύματα μπορείς μονό να απενεργοποιήσεις τo να μην εμφανίζονται ειδοποίηση στην γραμμή ειδοποιήσεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα