adamopou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2000 EGO EXW INTERNET ME DORIFORO KAI PIANO TA 150-200 KB/S !!!!!!!!!!!!!!!!!! KAI PLIRONO 80000 DRX TO 6/MHNO .
stefgti Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2000 Fysika apokleietai amfidromo me tetoia timh!<BR>Mono gia receive etsi
Jonous Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2000 Pes bre paidi kai mas eskases.Pes omws poso exei o apokwdikopoihths..kana 100ari swsta?
passenger57 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2000 GIA PESE MAS SOU DOULEUEI TO NAPSTER???E?AN NAI ME POSO KATEBAZEIS????
faethon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2000 Πληρώνω και εγώ 80.000 το εξάμηνο και κατεβάζω ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΩ με 128κbs κάτι που δεν συμβαίνει στο Satelite. Επίσης χρησιμοποιώ Napster αλλά και άλλα προγράμματα που έχουν πρόβλημα με proxy server. Δεν έχω πληρώσει δραχμή για εξοπλισμό ενώ στο Satelite πληρώνεις το λιγότερο 100000. Το surfing μου είναι ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ από Satelite. Με λίγα λόγια παιδιά το Satelite στην υπάρχουσα κατάσταση είναι καλό αν έχεις ήδη τον εξοπλισμό και σε ενδιαφέρει το γρήγορο download μεγάλων αρχείων. Προσωπική μου γνώμη πάντα, για ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ υπηρεσίες και για να μην παρακαλάς να δουλέψει ο proxy του Δορυφόρου (λόγω συχνων προβλημάτων από κακοκαιρία) προτείνω ISDN και υπομονή για το DSL που ήδη πιλοτικά ξεκίνησε
stylus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2000 paidia ypomoni apo 1/1/01 telioni to monopolio toy ote tha boyn kai alles eteries kai tha stamatisi ayto to martirio poy sernomaste .protimiste tin ispaniki eteria einai poly brosta kai tha me thimithit
sakis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2000 Έχω δώσει λεπτομερή ανάλυση κόστους & επιδόσεων στο παρακάτω topic...<BR> <A HREF="http://www.insomnia.gr/.ubb/Forum1/HTML/000307.html" TARGET=_blank>http://www.insomnia.gr/.ubb/Forum1/HTML/000307.html</A> <P>Ένας φίλος από το forum μου έστειλε e-mail αλλά η απάντησή μου δεν μπόρεσε να πάει λόγω του ότι το e-mail του (vip.gr) ήταν full και δεν μπορούσε να δεχτεί άλλο.<P>Για απορίες ή παραγγελίες e-mail me.<P> Sakis <BR> [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.