Requiem7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Σε ευχαριστώ! Γνωρίζει κανένας αν το ίντερνετ και η πλατφόρμα της d8000 είναι γρήγορα; Επίσης τα video στο youtube κολλάνε; Το ιντερνετ ειναι αναλογα τη συνδεση εμενα όπως μου κανει τσαλιμακια η forthnet στον υπολογιστη ετσι μου τα κανει και στην τηλεωραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo353 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Έχω 4mbs download στην περιοχή χωρίς προβλήματα, δεν πιστεύω να κολλάει το youtube; Επίσης γίνεται να κατεβάσεις τίποτα όπως ταινία; - έχει "χώρο"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 με την φοβερη μεταλικη βαση κ το κομψοτατο πλαισιο της. Αλήθεια πιστεύεις πως η βάση τις είναι μεταλική? :/ έγω όσο και να την χτύπησα με το νύχι μου και όσο γενικά την είδα και την βλέπω καθημερινώς, μόνο για μεταλική δε μου κάνεις... σαν πλαστικό μου φαίνεται! Εκτός αυτού λυγίζει κι όλας σαν πλαστικό! Φίλε μου πάρε Samsung d8000! από τις πιο γρήγορες στις εφαρμογές τις! Αλλά ειναι τηλεόραση και όχι υπολογιστής γι αυτό μην περιμένεις πάρα πολλά! από φέτος θα κυκλοφορήσουν τα διπύρηνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Requiem7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Αλήθεια πιστεύεις πως η βάση τις είναι μεταλική? :/ έγω όσο και να την χτύπησα με το νύχι μου και όσο γενικά την είδα και την βλέπω καθημερινώς, μόνο για μεταλική δε μου κάνεις... σαν πλαστικό μου φαίνεται! Εκτός αυτού λυγίζει κι όλας σαν πλαστικό! Φίλε μου πάρε Samsung d8000! από τις πιο γρήγορες στις εφαρμογές τις! Αλλά ειναι τηλεόραση και όχι υπολογιστής γι αυτό μην περιμένεις πάρα πολλά! από φέτος θα κυκλοφορήσουν τα διπύρηνα! Λες να μας την φέραν έτσι με την βάση.Να σου πω την αλήθεια δεν την επεξεργαστηκα καθολου την βάση.Απλα μου χε φανεί ότι είχε ενα α βάρος αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τώρα για ταινία που λεεί ό φίλος δε νομίζω να μπορεις να κατεβάσεις ταινίες.Εγω έχω τον εξωτερικό δίσκο φουλαρισμένο με ταινίες και βλέπω ότι θέλω απο κεί. Ρυθμίσεις δεν έχω αλλάξει στην τηλεόραση.Έχω αυτα που υπήρχαν.Έχει κανείς καμιά ιδέα ποιές είναι οι κατάλληλες ρυθμίσεις για την τηλεόραση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Λες να μας την φέραν έτσι με την βάση.Να σου πω την αλήθεια δεν την επεξεργαστηκα καθολου την βάση.Απλα μου χε φανεί ότι είχε ενα α βάρος αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τώρα για ταινία που λεεί ό φίλος δε νομίζω να μπορεις να κατεβάσεις ταινίες.Εγω έχω τον εξωτερικό δίσκο φουλαρισμένο με ταινίες και βλέπω ότι θέλω απο κεί. Ρυθμίσεις δεν έχω αλλάξει στην τηλεόραση.Έχω αυτα που υπήρχαν.Έχει κανείς καμιά ιδέα ποιές είναι οι κατάλληλες ρυθμίσεις για την τηλεόραση??? Κράτα χαμηλα τον οπίσθιο φωτισμό (6-9 και σε 3D αν θες πάντω 10-11) Βάλε και την φωτινότητα κάπου πρως την μέση! (αυτό θα το πειράξεις ανάλογα με το πόσο φωτισμό θα θες να δώσεις,καλό είναι να υπερβάλουμε πότε ούτε στα χρώμματα μα και ούτε στον φωτισμο!) Κια φυσικά αυτό που θα πας στα Ύψοι είναι ο λόγος αντίθεσης!πάντην πάνω απο το 90 τώρα αν θές πιο πολύ φωτισμό... να πας από τις ρυθμήσεις και να βάλεις το gamma στο 1 ή 2 (στο 2 θα σου δώσει πολύ φωτισμό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo353 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Λόγω κάποιον προβλημάτων δεν αγόρασα κάποια τηλεόραση ακόμα... Σήμερα στη Media Markt μου είπαν πως η LG LW980s είναι πολύ καλύτερη. Επίσης παρατήρησα στη samsung πως σε κάποιες στιγμές στα πλάγια φαινόταν αντί για καθαρό μαύρο, ένα άσχημο "χρώμα" προς το πράσινο που χάλαγε όλη την εικόνα! Μήπως είναι γενικό πρόβλημα ή πρόβλημα στην "ταινία" που έπαιζε; Τις είχαν όλες τις τηλεοράσεις εντελώς ελεύθερες και με χειριστήρια, και όπως είδα λίγο την LG μου φάνηκε κάπως καλύτερη! Η samsung έχει κάπως καλύτερο design... πάντως όποια και να πάρω θα γράψω κάποια κριτική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Γιατι δεν κοιτας τον βασιλια(panasonic vt30) που ειναι σημειο αναφορας οσον αφορα την ποιοτητα εικονας και το 3d σε αυτην την κατηγορια? Σε 50" ή σε 55" . Ήδη σου έχει γίνει η κορυφαία πρόταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα