Geo353 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας, Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση και μετά από πολύ ψάξιμο είχα καταλήξει σε αυτές ue46d7000/d8000. Σήμερα όμως σε ένα κατάστημα μου πρότειναν την LG 47LW980S πως είναι καλύτερη και δίνει καλύτερο χειριστήριο και 7 ζευγάρια γυαλιά ενώ είναι nano full 3d led tv Προτείνετε κάτι καλύτερο ? Ευχαριστώ, Geo353 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Requiem7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας, Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση και μετά από πολύ ψάξιμο είχα καταλήξει σε αυτές ue46d7000/d8000. Σήμερα όμως σε ένα κατάστημα μου πρότειναν την LG 47LW980S πως είναι καλύτερη και δίνει καλύτερο χειριστήριο και 7 ζευγάρια γυαλιά ενώ είναι nano full 3d led tv Προτείνετε κάτι καλύτερο ? Ευχαριστώ, Geo353 Αμα κοιτάξεις λίγο πιο κάτω, έχω ανοίξει ακριβώς το ίδιο τόπικ για 55αρα Samsung και LG. Ενώ έκλεινα στην LG,κυρίως λόγω παθητικών γυαλιών,τελευταία στιγμή αγόρασα τη Samsung γιατι μου χε κάνει κλικ απο την πρώτη στιγμή που την είδα. Έσκασα περισσότερα λεφτά απο την LG, θα φοράω ακριβά γυαλιά με μπαταρίες αλλά νόμιζω ότι σε ποιότητα θα κερδίζω έναντι της LG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Οι acrive tv είναι πιο φθηνές από τις passive! Οι pasive έχουν ένα φίλτρο μπροστά που είναι ακριβό για αυτούς! Και φυσικά η samsung περνάει την LG σε ποιότητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo353 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Χμμ... Διαβάζω και άλλοι λένε η μια και άλλοι η άλλη τηλεόραση είναι καλύτερη... Δεν ξέρω ακόμα τι να αποφασίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Χμμ... Διαβάζω και άλλοι λένε η μια και άλλοι η άλλη τηλεόραση είναι καλύτερη... Δεν ξέρω ακόμα τι να αποφασίσω.. Πάνε μόνος σου να το δεις! δες μια με active και μια με passive και στις active γύρνα γύρο γύρο και το κεφάλι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν τις δεις μόνος σου να παίζουν δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Προσωπικά προτιμώ την Samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo353 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Η nano-τεχνολογία πως πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo353 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Επίσης διάβασα πως μπορεί να υπάρχει lag στο ps3 με αυτή τη TV; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ναι έχει lag! αλλά εγώ που έχω συνδεμένο τον υπολογιστή μόνο σε 1080P Έχω το lag! Και είναι μόνο με HDMI σύνδεση! Φυσικά έχει και game mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo353 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αν δηλαδή παίζω με ps3 (multiplayer etc) θα έχω εμφανίσιμο lag; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 στο ps3 δεν νομίζω να είναι τόσο εμφανές!μόνο σε γρήγορες σκηνές θα έχεις καθυστέρηση στην εικόνα! Αλλά στο game mode όλα παίζουν μια χαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Γιατι δεν κοιτας τον βασιλια(panasonic vt30) που ειναι σημειο αναφορας οσον αφορα την ποιοτητα εικονας και το 3d σε αυτην την κατηγορια? Σε 50" ή σε 55" . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo353 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μεταξύ των δύο, ποια αξίζει να κοιτάξω περισσότερο για αγορά, όσο αφορά στο 3d(passive-active), στην ποιότητα και φωτισμό εικόνας,smart-internet, χειρισμό κλπ; Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2012 από Geo353 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Requiem7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά,μου ρθε η SamsungUE55D8000, τελικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!Χαλάλι κ τα 2+χιλιαρικα,χαλαλι και τα ακριβα-βαρια γυαλιά της. Η τηλεόραση δεν παίζεται. Όσο για το design της,διαστημικο!!!!! Μεταξύ των δύο, ποια αξίζει να κοιτάξω περισσότερο για αγορά, όσο αφορά στο 3d(passive-active), στην ποιότητα και φωτισμό εικόνας,smart-internet, χειρισμό κλπ; Εγω το εψαξα 2+ μήνες φίλε μου. Να σου πω την αλήθεια θα κλέινα την LG,λόγω passive.Πάω να την δω απο κοντά κ εκεί που την κοιταζα πέφτει το ματι μου στην απιστευτη τηλοραση της samsung με την φοβερη μεταλικη βαση κ το κομψοτατο πλαισιο της. Έτσι καθυστέρησα την αγορά της Lg που τελικά έγινε αγορά samsung. Έψαξα αρκετα το θέμα και ενω η λογική μου έλεγε LG λόγω γυαλιών κ τιμής.Όποτε έβλεπα τη samsung κόλαγα. Έτσι πήγα κ την χτύπησα και ας βγήκα τελείως από το budget που σκεφτόμουν να διαθέσω για τηλεόραση, καθώς είχα ξεκινήσει για την LG55LW4500 (1250$) μετα κοίταξα την 55LW980S (2000$) και τελικα κατέλειξα στην D8000(2100$). Τώρα για την αντίθεση οθόνης που η πολιτική της samsung είναι να μην ανεφέρει ακριβές αριθμό,απλά σου λεεί πάνω απο 1:1.000.000 δε με χαλάει ιδιαίτερα, όπως πολλούς, το βρίσκω κ πιο σωστό. Τέλος, το smart tv με ενδιαφέρει ιδιαιτέρα καθώς δεν πρόκειται να κάτσω να κάνω στην τηλεώραση αυτά που κάνω στον υπολογιστή.Ίσως το youtube να είναι πραγματικα χρήσιμο να βλέπεις κανα hd βιντεάκι. Πάντως αυτό που είδα είναι το το τηλεχειριστήριο δε βολεύει σε smart tv,άμα έχεις smart phone ή tablet κατέβασε την εφαρμογή της samsung για την τηλεωραση και δουλευε απο κει γιατι θα σου φύγει η παναγια να γράφεις απο το τηλεκοντρολ. Μη νομίζεις πάντως ότι είναι κάτι ιδαίτερο το smart tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo353 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Σε ευχαριστώ! Γνωρίζει κανένας αν το ίντερνετ και η πλατφόρμα της d8000 είναι γρήγορα; Επίσης τα video στο youtube κολλάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα