manosfp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Πρόκειται να μπει στο pc της υπογραφής μου. Κριτήρια κατά σειρά προτεραιότητας: 1.να μου δίνει τη δυνατότητα να στέλνω ταυτόχρονα σε av ενισχυτή και monitor διαφορετική εικόνα και ήχο. Δηλαδή: να βλέπει ο μικρός παιδικά στο σαλόνι και εγώ να βλέπω YouTube στην οθόνη του υπολογιστή. 2.να παίζει αξιοπρεπώς όλα τα τελευταία παιχνίδια. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. 3.να είναι όσο το δυνατόν φθηνότερη. Ευχαριστώ θερμά τον πατέρα μου και τη μάνα μου και όσους φίλους μπουν στον κόπο να μου απαντήσουν. Sent from my iPad using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 το πρώτο δεν νομίζω ότι θα μπορείς να το κάνεις... γιατί για να περνάει ήχος μέσα από το hdmi θα πρέπει να έχεις ορίσει στα windows το hdmi σαν output με αποτέλεσμα να κόβεται ο ήχος από τα ηχεία σου που θα παίζουν σε άλλη θύρα... αν κάνω λάθος, διορθώστε plz...
thanidee Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Σωστός ο ThReSh, το πρώτο θα πρέπει να το ξεχάσεις... Τώρα για τα υπόλοιπα χωρίς να ξέρω ποιο είναι το ενδεχόμενο μπάτζετ που έχεις κατα νού θα σου πρότεινα μια 6850 που είναι πολύ δυνατή κάρτα, όχι ενεργοβόρα και έχει πέσει σχετικά η τιμή της...
pano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Για το πρώτο ψάξε λίγο αν αυτή συσκευή http://www.ncomputing.com/products-lseries μπορεί να σε εξυπηρετήσει
TEOKOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δεν γίνεται .Απλα στην τηλεόραση μπορείς να πάρεις έναν media player και να κανείς streaming απο το pc σου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δεν γίνεται .Απλα στην τηλεόραση μπορείς να πάρεις έναν media player και να κανείς streaming απο το pc σου κι εγώ αυτό θα πρότεινα...
manosfp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Media player υπάρχει. Απλά επειδή έχω συνδέσει το pc με τον ενισχυτή δεν ήθελα να μπερδέψω κι άλλες συσκευές. Ας ξεχάσουμε τον ήχο, αν και νομίζω ότι θα γίνεται με 2 κάρτες ήχου. Όσον αφορά την κάρτα, βγάζουν όλες οι 6850 2 hdmi? Sent from my iPad using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 αν δεν κάνω λάθος συνήθως έχουν 1 hdmi, 2 DP και DVI
manosfp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ωραία. Ας δώσει κάποιος ένα λινκ με την προταση του να το συγκεκριμενοποιησουμε. Sent from my iPhone using Insomnia
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δές εδώ http://benchmarkreviews.com/images/reviews/video_cards/11180-00-40R/Sapphire-Radeon-HD-6850-Video-Card-Front.jpg
JIMBOAthens Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 1.να μου δίνει τη δυνατότητα να στέλνω ταυτόχρονα σε av ενισχυτή και monitor διαφορετική εικόνα και ήχο. Δηλαδή: να βλέπει ο μικρός παιδικά στο σαλόνι και εγώ να βλέπω YouTube στην οθόνη του υπολογιστή. Γίνεται κανονικότατα σε extended mode. Γιατί λέτε ότι δεν γίνεται? Απλά το πρόβλημα θα είναι ο ήχος που θα ακούγεται ταυτόχρονα και από τις 2 πηγές και θα μπερδεύεται...
cabdik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 για να γινει αυτο, και εικονα και ηχος, σε 2 διαφορετικες οθονες, γινεται, 1 με μια καρτα γραφικων μπορεις να στειλεις σε 2 οθονες εικονα. στο πισι με DVI και στην Tv με HDMI. 2 για τον ηχο ομως, θες και 2 καρτες ηχου. ωστε η μια να παιζει με το ενα μονιτορ και η αλλη με την τηλεοραση.
avraam5 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 φιλε μου γινεται και τo χρησιμοποιω οπως θελεις και εσυ ,τα παιδια να βλεπουν παιδικα και εγω να ειμαι στον υπολογιστη να ακουω μουσικη να βλεπω βιντεακια , internet κ.λ.π. εχω αυτη τη καρτα γραφικων http://www.powercolor.com/us/products_features.asp?id=128 αυτο που δεν γινεται όμως ειναι τα παιδια να βλεπουν βιντεο και να παιζω ταυτοχρονα παιχνιδια. τοτε το προβλημα που εχω ειναι να μπλεκονται οι ηχοι. σε αυτη τη περιπτωση απο τις ρυθμισεις του παιχνιδιου απενεργοποιω τον ηχο και παιζω το παιχνιδι χωρις. Πως το κανω….. πρωτα απο ολα ρυθμισα την οθονη απο το ATI catalyst control center σε ``οριζοντια αναπτυξη επιφανειας εργασιας``επειτα πηγα μεσω του πινακα ελεγχου ``ηχοι και συσκευες αναπαραγωγης``-> ``ηχος`` και στην ``προεπιλεγμενη συσκευη`` επελεξα ``ATI HD Audio rear output`` και πατωντας ΟΚ βγηκα απο τις ρυθμισεις. στη συνεχεια εβαλα το βιντεακι για τα παιδια να παιζει στην τηλεοραση του σπιτιου μεσω του VLC media player.στη συνεχεια μπηκα παλι στις ρυθμισεις ``ηχοι και συσκευες αναπαραγωγης ``->> ``Ηχος`` και στην ``προεπιλεγμενη συσκευη`` πατησα ``HD Audio rear ouput`` και απο εδω και περα τα παιδια βλεπουν και ακου τα δικα τους και εγω τα δικα μου. αυτες τις ρυθμισεις (των ηχων )πρεπει να τις κανεις καθε φορα που θα βλεπουν ταυτοχρονα στην τηλεοραση τα παιδια και εσυ στον υπολογιστη. κανοντας αυτες τις ρυθμισεις μπορεις να βλεπεις ταυτοχρονα τα δικα σου βιντεο η να ακους τη μουσικη σου με ξεχωριστους ηχους με δυο media players ,vlc player για βιντεο τα παιδια και εσυ βιντεο η μουσικη με το windows media player . την οθονη του υπολογιστη την εχω συνδεμενη με την εξοδο VGA και την τηλεοραση με HDMI.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Γίνεται κανονικότατα σε extended mode. Γιατί λέτε ότι δεν γίνεται? Απλά το πρόβλημα θα είναι ο ήχος που θα ακούγεται ταυτόχρονα και από τις 2 πηγές και θα μπερδεύεται... γιατί είπε ότι θέλει και διαφορετικό ήχο, άρα χωρίς να λέει ότι έχει 2 κάρτες ήχου, δεν γίνεται... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2012 από ThReSh
cabdik Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 οπως ειπα παραπανω, γινεται να βαλεις σε μια καρτα γραφικων, 2 μονιτορ και να βλεπεις ο,τι θελεις στο καθενα. ομως για τον ηχο, χρειαζεσαι και 2η καρτα ηχου για να το κανεις. το εχω κανει στο HTPC μου!!! ενα παραδειγμα. εχω το μονιτορ του πισι (με DVI) και μια τηλεοραση (με HDMI) συνδεδεμενα στον υπολογιστη με την 6670. και εχω και 2 καρτες ηχου, την onboard της μητρικης και την Xonar DG. κατ'αρχας, πρεπει να ειναι ενεργες και οι 2! οποτε απο εκει και περα τι κανουμε? οταν βαζουμε να δουμε μια ταινια στην τηλεοραση, οριζουμε στις επιλογες του εκαστοτε προγραμματος που θα παιζει τις ταινιες, ειτε VLC, ειτε MPC, ειτε οποιοδηποτε αλλο, με ποια συσκευη ηχου θα λειτουργει! ετσι οταν θα ανοιγεις το συγκεκριμενο προγραμμα ταινιων, θα λειτουργει με την καρτα που ορισαμε εμεις. τοσο απλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα