Bambis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μεταξύ άλλων, έχω και 2-3 PC με WinXP-SP3 (πανομοιότυπα) Εδώ και λίγο καιρό (δεν πήρα χαμπάρι πότε πρωτοξεκίνησε) σε ένα από αυτά έχω συνεχώς μία κόκκινη ασπιδούλα στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης (popup warning από το security center) με τίτλο "Your computer might be at risc" και περιεχόμενο "Antivirus software might not be installed. Click this baloon to fix the problem" την οποία όποτε κλικάρω με πάει στο Windows Security Center και λέει "Virus Protection Not Found" Στα PCs έχω εγκατεστημένο το McAfee ο οποίος λειτουργεί και ενημερώνεται μιά χαρά. Σήμερα απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα από την αρχή το McAfee μπας και είχε χαλάσει κανένα αρχείο ή κάποιο registry key. Το πρόβλημα όμως εξακολουθεί: Στο συγκεκριμένο PC παίρνω warning από τα Windows: "Virus Protection Not found" Παρακαλώ μήπως έχει κανείς καμία ιδέα τι πάει στραβά ή τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω? Ευχαριστώ...
JERONIMO888 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 ειναι προβλημα των windows, απο την στιγμη που το antivirus λες οτι δουλευει κανονικα απλα απενεργοποιησε τις ειδοποιησεις απο το security center ή http://lmgtfy.com/?q...ot+found+mcafee
Bambis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Πράγματι ήταν πρόβλημα των windows αλλά δεν ήθελα απλά να το κάνω να μη φαίνεται, ήθελα να το διορθώσω. Ετσι αφού εντόπισα ότι πρόκειται για bug του security center repository (δεν έκανε σωστά refresh) 1. Εκανα disable το service [Windows management instrumentation] 2. Εκανα delete όλο το directory C:\windows\system32\wbem\repository 3. Εκανα reboot για να ξαναδημιουργήσει το σύστημα το directory (με fresh data) 4. Ξαναξεκίνησα το service [Windows management instrumentation]. Και το πρόβλημα λύθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα