Προς το περιεχόμενο

DVI σε HDMI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα έναν μετατροπέα από DVΙ σε HDMI και σύνδεσα PC με οθόνη αλλά όταν έχω την ανάλυση 1920χ1080 δε 'χωράει' στην οθόνη η εικόνα ενώ πριν με VGA ήταν οκ. Επίσης Δεν έχω ήχο, δε ξέρω που κολάει αυτό. Η οθόνη είναι αυτή http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2250D-PZ-LED-TV-Monitor-21-5-M2250D-PZ.htm

Δημοσ.

Για να 'χωρεσει' υπαρχει μια ρυθμιση μεσω της καρτας γραφικων σου.

Αν εχεις ati gpu μεσω του catalyst.

Οσον αφορα τον ηχο, πιθανοτατα να μην μπορει να μεταφερει μεσω του μετατροπεα.

Αν ηταν hdmi to hdmi θα ειχες σιγουρα ηχο.

Ποια μητρικη και ποια καρτα γραφικων εχεις;

Δημοσ.

Για τον ήχο το καταλάβα και γω τώρα. Είναι επειδή είναι DVi σε HDMI και δεν παιρνάει ο ήχος, οπότε από τα ηχεία της οθόνης δεν ακούγεται, θέλω εξωτερικά ηχεία. οκ αυτό. Έχω nvidia gtx9800+ και μητρική asus P5E3 deluxe

Δημοσ.

Μια χαρά μεταφέρεται ήχος από DVI, απλά πρέπει να συνδέσεις τα SPDIF-OUT pins της motherboard με τα αντίστοιχα -IN της κάρτας γραφικών (άν έχει) με ένα καλωδιάκι...

Δημοσ.

η μητρική έχει SPDIF-OUT η κάρτα ομως όχι :/

Για την εικόνα έπαιξα με τις ρυθμίσεις τις οθόνης (από το μενου της) και από 16:9 το γύρισα σε ένα που λέει 'μόνο σκαρναρ.' και είναι οκ, ότι και να σημαίνει αυτό.

EDIT: Στις ρυθμίσεις τη κάρτας (αυτό το πίνακας ελέγχου nvidia) στην ανάλυση οθόνης έχει δύο κατηγορίες μία που λέει HD,SD και από κάτω τις διαθέσιμες αναλύσεις και παρακάτω μία κατηγορία που λέει PC και τις διαθέσιμες αναλύσεις. Και οι δύο κατηγορίες έχουν την ανάλυση 1920χ1080 και όταν τις αλλάζω δε βλέπω κάποια διαφορά. Ποια να βάλω; ^_^

• Super Moderators
Δημοσ.

Μια χαρά μεταφέρεται ήχος από DVI, απλά πρέπει να συνδέσεις τα SPDIF-OUT pins της motherboard με τα αντίστοιχα -IN της κάρτας γραφικών (άν έχει) με ένα καλωδιάκι...

δυστυχώς δεν το υποστηρίζουν όλες οι κάρτες αυτό :-(

Δημοσ.

Βασικά παιδιά μόλις πρόσεξα ότι όταν το έχω στο DVI τα χρώματα είναι κάπως παράξενα, σαν να είναι πιο έντονα από όταν είναι στο VGA ,αλλά ότι ρύθμιση και να πειράξω δε φαίνεται να φτιάχνει. Τι μπορεί να φταίει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...