SpirosLouis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σας, Παλεύω εδώ και καιρό να φτιάξω ένα κώδικα σε php που να μου εκτελεί κάποιες εντολές σε προκαθορισμένη στιγμή με ημερομηνία που έχω ορίσει εγώ στο μέλλον. ο κώδικας που έχω φτιάξει εγώ μέχρι στιγμής: > <?php $nowdate = mktime(date("G"), date("i"), date("s"),date("m"),date("d"),date("Y")); $targetday = date("G i s m d Y",mktime(13, 49, 01, 1, 28, 2012)); if ($targetday <= $nowdate) { echo "deikse"; } else { echo "min deixneis"; } ?> Προφανώς δεν μου δουλεύει και εδώ και πολλές μέρες παλεύω χωρίς αποτέλεσμα. Αν έχετε κάποια ιδέα ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
macabre_sunsets Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Η μόνη σου λύση είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο Cron Job είτε στον Server είτε σε κάποιο Client μηχάνημα. Ο κώδικας που έχεις γράψει εκτελείται μόνο όταν κάποιος ανοίξει το αρχείο/σελίδα.
SpirosLouis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μα πάντα θέλω να εκτελείτε όταν κάποιος ανοίγει την σελίδα. Το πρώτο if είναι για να σε κάνει redirect σε άλλη σελίδα εφόσον δεν έχει ανοίξει και το else άμα έχει περάσει ο χρόνος που έχω δώσει να μπει κανονικά στην σελίδα.(δηλαδή το else θα είναι κενό) βρήκα ψάχνοντας και σήμερα αυτό εδώ και το δοκιμάζω: > $exp_date = "2006-01-16"; $todays_date = date("Y-m-d"); $today = strtotime($todays_date); $expiration_date = strtotime($exp_date); if ($expiration_date > $today) { $valid = "yes"; } else { $valid = "no"; }
subdee Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Εγώ δεν είμαι σίγουρος για το τι θέλεις, θέλεις όταν μπαίνει κάποιος στη σελίδα να κάνει κατι διαφορετικό ανάλογα με την ώρα; ή θέλεις να συμβαίνει κάτι αυτόματα σε συγκεκριμένες στιγμές ανεξάρτητα αν μπήκε κάποιος στη σελίδα ή όχι; Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες.
SpirosLouis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Παράδειγμα. Πριν της 31 Ιανουαρίου και ώρα 12 τα μεσάνυχτα να εκτελείτε η εντολή echo "deikse"; και μετά από την ημερομηνία και ώρα αυτή την εκτελείται η εντολή echo "min deixneis";. Όχι δηλαδή κάποιο καθημερινό πρόγραμμα ή κάποια επαναλαμβανόμενη ημερομηνία-ώρα.
macabre_sunsets Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Στον δεύτερο κώδικα που παραθέτεις τι ακριβώς δεν παίζει;
SpirosLouis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δεν τον έχω δοκιμάσει, πρέπει να τον δοκιμάσω και δεν έχω δυστυχώς τον χρόνο. Τελικά το έκανα και δούλεψε με αρκετές δοκιμές φαίνεται οκ. Τώρα για 100% σίγουρος δεν είμαι αλλά θα γίνω το βράδυ. ο κώδικας πάλι: > <?php // ημερομηνία λήξεις χρόνου $expdate = "2012-01-31"; // σημερινή ημερομηνία $nowdate = date("Y-m-d"); // ημερομηνία σε δευτερόλεπτα από το 1970 $now = strtotime($nowdate); // ημερομηνία λήξεις σε δευτερόλεπτα από το 1970 $expiredate = strtotime($expdate); if ($expiredate <= $now) { echo "τελειώσε το ban σου"; } else { echo "έχεις ban"; } ?>
Xenobius Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Εχε υποψιν σου οτι την ώρα καποιες φορες την τραβά απο τον server και όχι το pc σου, οποτε ισως έχεις καποια αποκλιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα