Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω το εξής πρόβλημα:

θέλω να ηχογραφήσω τον ήχο που αναπαράγω στον υπολογιστή (what you hear - όχι μικρόφωνο). Στα XP απλά ενεργοποιούσα την ηχογράφηση (stereo mix) και έβαζα το audacity ή κάποιο άλλο πρόγραμμα να γράφει.

Στα 7άρια τώρα η επιλογή αυτή δεν υπάρχει ή είναι κρυμμένη. Στην δική μου περίπτωση (7 Ultimate 32bit) δεν υπάρχει:

2nve6qg.jpg

Στο διαδίκτυο που έψαξα, λένε πως ίσως πρέπει να αλλάξω ντράιβερ για την κάρτα ήχου γιατί αυτή που βάζει αυτόματα το 7 μπλοκάρει το στέρεο μιξ (; ). Έχω την ονμπόρντ κάρτα ήχου της μητρικής Gigabyte GA-G31M-S2L, έχω κατεβάσει ήδη ένα ντράιβερ από τη σελίδα τους και δεν βλέπω προκοπή.

Συγκεκριμένα στη διαχείριση συσκευών έχω τα εξής:

biud5.jpg

και

okaiqp.jpg

Κατ' αρχάς δεν καταλαβαίνω γιατί έχει δύο high def audio device. Στη δεύτερη φώτο φαίνεται ο default driver των windows. Η άλλη συσκευή τι είναι πάλι (ASUS Tiger);

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παρακαλώ; καμιά ιδέα για το πώς μπορώ επιτέλους να ενεργοποιήσω το στέρεο μιξ;

Είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνω στα 7άρια. Πρώτα με αυτές τις κ@λοβιβλιοθήκες, μετά δεν δουλεύει ο εκτυπωτής...ΕΛΕΟΣ!!! ο μόνος λόγος που δεν γυρίζω στα xp είναι πως εκτός απ' το φορματ πρέπει να κάνω καμιά 80 γίγα μπακαπ ...

Βοήθειαααααα!!!!

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/353067-πως-θα-ηχογραφησω-οτι-ακουω-σε-win7-ultimate

Δοκίμασες και με generic/reference driver, όπως αναφέρεται στο παραπάνω link; Αν ναι και πάλι τα ίδια, μάλλον ο κατασκευαστής υπέκυψε τελικά σε πιέσεις των παραγωγών/διανομέων ψηφιακού content και αφαίρεσε τη δυνατότητα από τον driver (ή δεν την έδινε καν εξαρχής).

offtopic, σχετικά με το "ASUSTeK Tiger Capture Device": Μήπως έχεις κανένα TV tuner στο PC; Θυμάμαι πως τέτοια καταχώρηση μου έβγαζε όταν είχα επάνω μία ASUS My Cinema-P7131 Hybrid...

Δημοσ.

ευχαριστώ Παρσιφάλ, (όντως έχω την κάρτα ΤV και το είχα ξεχάσει...)

Διάβασα το νήμα και δυστυχώς με βλέπω για φορμάτ και επιστροφή στα xp (στα xp δούλευε κανονικά).

Δημοσ.

Αυτό που λέει AMD είναι από το τμήμα ήχου της κάρτας γραφικών (έχεις ATI κάρτα γραφικών ε; ). Μη σε απασχολεί.

Το άλλο είναι που θέλεις, και έπρεπε να το λέει με το όνομά του, Realtek δηλαδή.

Για δοκίμασε τους οδηγούς κατευθείαν από την Realtek...

Realtek High Definition Audio Codecs

Δημοσ.

@ahristos μ' έσωσες ρε φίλε. Τελικά αυτός ήταν ο ντράιβερ!

τώρα εμφανίζεται το στέρεο μιξ. Απορώ εγώ πρώτα τι σόι ντράιβερ εγκατέστησα; τον είχα βρει μέσω της σελίδα της gigabyte.

ευχαριστώ πολύ!!

οπότε τα 7άρια παίρνουν παράταση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...