vagelas13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 θελω να κανω format σε macbook και να περασω windows πως γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 4 θεματα πιο πανω που εχει γινει και pinned θα δεις πως να το κανεις http://www.insomnia.gr/topic/309953-windows-%CF%83%CE%B5-mac/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 θελω να κανω format σε macbook και να περασω windows πως γινεται εντάξει , μετά από αυτό τα έχω δει όλα ... ουτε΄καν ντουαλ μποτ ....μποτκαμπ .... κατευθείαν windows .... πάω να πιω ένα τσαγάκι .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Γιατί αντιδράς έτσι george; Δικό του ειναι το μηχάνημα, το κάνει οτι θέλει και μόνος αυτός ξέρεις τι θέλει. Μπορεί να θέλει να παιζει παιχνίδια και να τρώει μπλε οθόνες. Μπορεί να θέλει να παλεύει με ιους και trojans. Δικό του το μαχαίρι, δικό του και το καρπούζι, έτσι δεν ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Γιατί αντιδράς έτσι george; Δικό του ειναι το μηχάνημα, το κάνει οτι θέλει και μόνος αυτός ξέρεις τι θέλει. Μπορεί να θέλει να παιζει παιχνίδια και να τρώει μπλε οθόνες. Μπορεί να θέλει να παλεύει με ιους και trojans. Δικό του το μαχαίρι, δικό του και το καρπούζι, έτσι δεν ειναι; Από εμένα αδερφέ περί ορέξεως κολοκυθόπιτα με αντζούγιες .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Από εμένα αδερφέ περί ορέξεως κολοκυθόπιτα με αντζούγιες .... Μαζί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelas13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ενταξει ρε παιδες εκανα μια ερωτηση και σεις πατε να με φατε απλα ειρθε ο γαμπρος μου και ηθελε να το κανει και εγω για να τον βοηθησω μπηκα εδω να ρωτησω αυτες τις μερες διβασα αρκετα και εμαθα καποια πραματα μη με πηροβολητε ρε φιλαρακια καθοτι ειμαι και παπους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε `george263` δεν υπαρχει λόγος για τετοιου είδους σχόλια να χαλαρωσουμε λιγακι δηλαδη.. Οτι θέλει ο καθένας κάνει ποιοι είμαστε εμείς για να κρίνουμε εαν κατι ειναι σωστό ή οχι(εκτος εαν αυτο είναι το ζητουμενο του post).. Απαντάμε στην ερώτηση εαν θέλουμε και γνωρίζουμε.. Σχολιάκια ειρωνικοκριτικα δεν νομίζω να βοηθούν το πρόβλημα του φίλου ούτε κανέναν.. Με φιλική παντα διάθεση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως... Επειδή δουλεύω και Windows με MBP... από τα κύρια που μου χαλάνε λίγο στο user experience είναι το keyboard layout. Καλώς ή κακώς, προσωπικά, έχω συνηθίσει να βρίσκω την "σημαιούλα" (π.χ.) σε συγκεκριμένο σημείο... να μην πατάω Fn, να έχω delete... Όλα αυτά σε Windows OS. Σε MAC OS έχω συνηθίσει διαφορετικό τρόπο εργασίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα