Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα απεκτησα ενα λαπτοπ HP dv7t

me i7 720 QM

ATI HD 5650

4 GB RAM

640 SKLIRO

σε φυσιολογικες συνθηκεσ μ ανεβαζει θερμοκρασιες απο 60 μεχρι 70 βαθμουσ και οταν θα παω να παιξω κανενα παιχνιδι μ ανεβαζει ακομα και 85.

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ??

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ Π ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΤΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑΤ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ (ΟΧΙ RECOVERY)

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Δημοσ.

Τι να πω ρε μαν;Το τελευταιο λαπτοπ που ειχα ηταν pavillion.Μεσα σε 4 χρονια το συστημα ψυξης 2 φορες τα εφτυσε. Οταν δεν ειχε προβλημα ανεβαζε θερμοκρασια μεχρι 40 βαθμους και στα παιχνιδια 65-70.Οταν ειχε προβλημα το 70 το ειχα στο facebook και στο παιχνιδι 90-100 οποτε και εσβηνε (ωσπου πριν λιγες μερες δεν ξαναναψε.Μαλλον δεν θα ξαναπαρω hp.

Δημοσ.

Γνωστό πρόβλημα για τους HP και όχι μόνο. Πόσο πρόσφατα το απέκτησες; Αν είναι ένα σχετικό διάστημα, για κοίταξε τους αεραγωγούς μήπως και έχουν φράξει από σκόνη. Εγώ έχω ένα Acer και είχα ακριβώς το ίδιο θέμα. Όταν μια μέρα το άνοιξα (πολύ απλό, αφού είναι πέντε βίδες, απλά πρέπει να προσέξεις μην τραβήξεις μακρυά το καπάκι, καθώς πάνω σ αυτό είναι προσαρτημένη μια φίσα) είδα ότι ήταν γεμάτο στην σκόνη, τόση που ο χώρος δεν αεριζόταν καθόλου. Την καθάρισα (και από τότε φροντίζω να το κάνω ανά 6μηνο) και πλέον δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Για την περίπτωση σου όμως, ίσως να μην είναι αρκετό αυτό. Ενός φίλου το HP, ανέβαζε θερμοκρασίες και αυτό και για να το διορθώσει του μόνταρε πάνω διαδρομές χαλκού από τον ανεμιστήρα σε συγκεκριμένα σημεία που χρειάζονται απαγωγή θερμότητας (ρώτα κάποιον ειδικό). Αυτό ήταν κάτι άκρως αποτελεσματικό και ξέρω ότι το παιδί δεν είχε καθόλου πρόβλημα μετά.

http://ark.intel.com/products/43122/Intel-Core-i7-720QM-Processor-(6M-Cache-1_60-GHz)

Είναι φτιαγμένος για μέχρι 100°C οπότε ακόμα και με τα 85 είσαι αρκετά οκ.

Αν φοβάσαι πάραυτα πάρε μια βάση με έχτρα ανεμιστήρες.

Όμως, από την στιγμή που κλείνει παίζοντας ένα παιχνίδι (ελπίζω να μη μιλάμε για πάνω σε κουβέρτα!!!), έχει πρόβλημα και καλύτερα να το προλάβει, πριν πάρει καμία κάρτα γραφικών ή κανά επεξεργαστή "ψημένο" στα χέρια...

Δημοσ.

ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ. ΤΟ ΠΗΓΑ ΗΔΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧς ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΕ ACER KAI TURBOX ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΤΟ 60 - 80 ΓΙΑ FACEBOOK ΑΣ ΠΟΥΜΕ

Δημοσ.

Φιλε ελπιζω να κανω λαθος αλλα 80 στο facebook(που εχει βεβαια και "βαριες" εφαρμογες) μαλλον ειναι προβλημα που δεν εχει να κανει μονο με καθαρισμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...