somoros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα, Έχω ένα μικρο laptop που όμως δεν έχει DVD RW. Αν το πάω σε τεχνικό μπορεί να μου βάλει ένα? Αν ναι πόσο κοστίζει η διαδικασία?
xristoforos89 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Οχι δεν γινεται στα νετμπουκ να μπει.
dimitrisOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα, Έχω ένα μικρο laptop που όμως δεν έχει DVD RW. Αν το πάω σε τεχνικό μπορεί να μου βάλει ένα? Αν ναι πόσο κοστίζει η διαδικασία? Εσωτερικο δεν μπορεις να βαλεις εξωτερικο ΦΥΣΙΚΑ μπορεις να βαλεις και δεν θα εχει καμοια διαφορα ! Η συνδεση συνηθως ειναι usb
TheELF Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Αν έχει αυτήν την στιγμή κάποιο CD/DVD που δεν σου κάνει και θέλεις να αλλάξεις αυτό,τότε ναι μπορείς αλλά θα σου βγει πολύ ακριβά (+τα τεχνικά ) π.χ. για να πάρεις μια ιδέα ακόμα και στο εξωτερικό έχει καμιά 50$ σκέτο το drive. http://www.amazon.com/HP-461646-Lightscribe-Laptop-Burner/dp/B003GDDMVM/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1327740890&sr=8-9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα