redalkis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 καλημερα παιδια!!! ο υπολογιστης μου δεν ανοιγει με τιποτα!!!! παει να ξεκινησει κανονικα και κανει επανεκινηση, παω να το βαλω σε safe mode παλι επανεκινηση, παω τελευταιες φνωστες σωστες ρυθμισεις και παλι επανεκινηση!!!!! τι να κανω;;;; Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Αν έχεις recovery κάνεις,αλλιώς κάνεις εκκίνηση με το δισκάκι των windows και επιδιορθωτική εγκατάσταση
DJ_Duker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Σιγουρέψου και ότι δεν ανεβάζει θερμοκρασίες από τίποτα σκόνη στο εσωτερικό και έτσι αναγκαστικά κάνει επανεκκίνηση.
kostaks3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Αν έχεις recovery κάνεις,αλλιώς κάνεις εκκίνηση με το δισκάκι των windows και επιδιορθωτική εγκατάσταση Και εγω αυτο θα ελεγα.Repair των windows Σιγουρέψου και ότι δεν ανεβάζει θερμοκρασίες από τίποτα σκόνη στο εσωτερικό και έτσι αναγκαστικά κάνει επανεκκίνηση. Λες με το που ανοιγει να ανεβαζει τοσο πολυ θερμοκρασια;Εγω δεν νομιζω.Μαλλον καμια τελευταια αλλαγη θα την εκανε ή κανας ιος.
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δοκίμασε ένα οποιοδήποτε live cd να δεις αν με αυτό δουλεύει κανονικά το μηχάνημα για να αποκλείσουμε το θέμα hardware και να επικεντρωθούμε στο software
redalkis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 υα τα δοκιμασω ολα αυτα, αλλα να σας πω!!!! οταν το εψαχνα στο ιντερνετ καπου ελεγε ενας φιλος σε καποιον αλλο φιλο πως υπαρχει περιπτωση να το κανει εαν εχει εγκαταστησει κανεβα προγραμμα εγγραφης cd!!! εγω πριν κλεισει το pc εγγατεστησα το you tube to mp3!!!! ποιο livecd να βαλω;;;; linux ή windows??? Sent from my iPhone using Insomnia
aris1986 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 windows δεν υποαρχει live cd. Μονο modarismeno. Οποτε linux live cd εννοούν.
redalkis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ok, sorry!!! Sent from my iPhone using Insomnia
redalkis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 παιδι ολα οκ με την επιδιορθωση των windows Sent from my iPhone using Insomnia
agligoros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 για να μην ανοίγω νέο θέμα: έχω ένα laptop hp Presario CQ61 220SV windows7 32bit και δεν μπαίνει με τίποτα στα windows. βάζω το δισκάκι,κάνει κανονικά "windows loading filles"μετά μου βγάζει τη μπάρα που φορτώνουν τα windows (άλλα κατά ένα περίεργο τρόπο είναι η μπάρα των vista )και τέλος με βγάζει σε μια μαύρη οθόνη μόνο με τον κέρσορα του ποντικιού και δε δέχεται τίποτα τι στο κάλο γίνετε????μήπως είναι κανένα πρόβλημα hardware τζάμπα παιδεύομαι?
TheELF Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 άλλα κατά ένα περίεργο τρόπο είναι η μπάρα των vista Φυσιολογικό είναι,ίδια μπάρα έχουν. Για ποιόν λόγο βάζει το δισκάκι;θες να κάνεις φορμάτ;(Αυτά δεν τα κρατάνε μυστικά) Το να σου βγάζει πάντως τον κέρσορα κατά κανόνα σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρει τον δίσκο εκκίνησης στην θέση που έπρεπε να είναι,λογικό αν άλλαξες σειρά από το bios ή αν έβαλες κάποιον νέο δίσκο( cd/usb κάτι)
agligoros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 άλλα κατά ένα περίεργο τρόπο είναι η μπάρα των vista Φυσιολογικό είναι,ίδια μπάρα έχουν. Για ποιόν λόγο βάζει το δισκάκι;θες να κάνεις φορμάτ;(Αυτά δεν τα κρατάνε μυστικά) Το να σου βγάζει πάντως τον κέρσορα κατά κανόνα σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρει τον δίσκο εκκίνησης στην θέση που έπρεπε να είναι,λογικό αν άλλαξες σειρά από το bios ή αν έβαλες κάποιον νέο δίσκο( cd/usb κάτι) Ωπα!σορρυ! βάζω το δισκάκι για να κάνω format ή repair γιατί έπαθε μπλακ aουτ και δεν ανοίγει. στο bios το έβαλα: boot order Internal CD/DVD ROM drive και βάζω δισκάκι των windows7 32bit και η μπάρα νομίζω δεν είναι ίδια στα 7 βγάζει τη σημαία των windows ενώ στα vista την πράσινη μπάρα(άλλα ΚΙΤ Μαικλναιτ )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα