Star_Light Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ισως να μπορούσα να το κάνω αυτό που λες...Αλλα με τους σθνδικαλιστές δεν θέλω και πολλα πολλα... Και ναι το μάθημα το χρωστάνε 300 άτομα...Αυτούς να ρωτήσω??Αν ηξέραν θα το είχαν περάσει... Και σου πω...πάνω κάτω ξέρω τι βάζει...στην ουσία μια δύσκολη άσκηση με fsm ήθελα για να καταλάβω καλύτερα και να νοιώθω πιο σίγουρος πριν γράψω Φιλε μου στην τελικη κανε οτι νομιζεις και καλη σου επιτυχια.
Aztec Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Εγώ θυμάμαι ένα μαθημα εφιάλτη που απλά στην εξεταστική πήγα για να δω τι βάζει και τον Σεπτέμβρη πήγα και το περασα ! So simple 1
nik324 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Φιλε μου στην τελικη κανε οτι νομιζεις και καλη σου επιτυχια. Ευχαριστώ
nrkmaiden Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Εχω και γω κατι θεματα σχεδιασης τα θες η καλυφθηκες?
nik324 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Αν είναι λυμένα ναι...γιατί για άλυτα δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ...Ευχαριστώ πολύ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα