Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ποστάρω στο κατάλληλο μέρος...τέλος πάντων

Θα ηθελα να ρωτήσω τι μπορεί ''πάνω κάτω'' να πέσει σε τελικό διαγώνισμα στο μάθημα ψηφιακής σχεδίασης...Αν κάποιος μπορεί να μου στείλει κανένα δυο λυμένα θέματα με FSM πραγματικά θα με βοηθούσε πάρα πολύ...Ευχαριστω!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ποστάρω στο κατάλληλο μέρος...τέλος πάντων

Θα ηθελα να ρωτήσω τι μπορεί ''πάνω κάτω'' να πέσει σε τελικό διαγώνισμα στο μάθημα ψηφιακής σχεδίασης...Αν κάποιος μπορεί να μου στείλει κανένα δυο λυμένα θέματα με FSM πραγματικά θα με βοηθούσε πάρα πολύ...Ευχαριστω!

Μονο αυτα θέλεις φίλε μου????

Κανα καφεδάκι? Καμια τυροπιτούλα? Να φέρουμε?

εσυ στο τελος θα μας ζητησεις να παμε να γραψουμε αρχιτεκτονικη και για σενα :D

Δημοσ.

Μονο αυτα θέλεις φίλε μου????

Κανα καφεδάκι? Καμια τυροπιτούλα? Να φέρουμε?

εσυ στο τελος θα μας ζητησεις να παμε να γραψουμε αρχιτεκτονικη και για σενα :D

κακία....... :)

Δημοσ.

κακία....... :)

Ναι ειμαι κακός και τους ζηλεύω που κοροιδευουν τους αδιαφορους καθηγητες

για να περνανε μαθήματα :D

Ειναι οντως πολυ μεγαλη μαγκια να προσπαθεις να αποφυγεις πραγματα τα οποια

ουτως η αλλως θα βρεις στο μελλον μπροστα σου και τοτε ισως να ειναι πλεον αργα

για να τα διαβασεις ;) μιλάμε τρελή πατέντα πως δεν την ειχα σκεφτει τοσο καιρο :S

Δημοσ.

Ναι ειμαι κακός και τους ζηλεύω που κοροιδευουν τους αδιαφορους καθηγητες

για να περνανε μαθήματα :D

Ειναι οντως πολυ μεγαλη μαγκια να προσπαθεις να αποφυγεις πραγματα τα οποια

ουτως η αλλως θα βρεις στο μελλον μπροστα σου και τοτε ισως να ειναι πλεον αργα

για να τα διαβασεις ;) μιλάμε τρελή πατέντα πως δεν την ειχα σκεφτει τοσο καιρο :S

δεν είπα ότι έχεις άδικο ... κάθε άλλο καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και είμαι μαζί σου!

Δημοσ.

Ρε ηρεμήστε λίγο...δεν είπα να μου λύσετε ασκήσεις ούτε να πάτε να γράψετε για μένα και ούτε να μου εξηγήσετε καμιά άσκηση αλλα και ούτε να μου πείτε τι να διαβάσω...Εχω πάει σε όλα τα μαθήματα και επίσης έχω ρίξει αρκετό διάβασμα για αυτό το μάθημα...Ζητησα αν μπορείτε να μου στείλετε κανένα pdf ας πούμε με καμία λύμένη άσκηση με (fsm-flip flip type D-datapath) ώστε να μπορεσω να διαβάσω και κάτι παραπάνω...Και τις ζητάω λυμένες για τον απλό λόγο ότι το διάβασμα των λυμένων ασκήσεων βοηθάει περισσότερο από τις άλυτες...Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που διαβάζει με αυτόν τον τρόπο...Το βιβλίο του warkley έχει δυο παραδείγματα...Θα ήθελα και κανένα επιπλέον...Τοσο παράλογο έιναι αυτο που ζητάω??(θέματα από την σχολή προηγούμενων ετών δεν έχουν καταφέρει να κυκλοφορίσουν)

Δημοσ.

Καλά σας λέει ρε μάγκες..δεν προλαβαίνει κάποιος να ζητήσει κάτι και αμέσως εξυπνάδες.Θέματα ζήτησε ο άνθρωπος όχι να πάμε να γράψουμε γι αυτόν.5 άτομα εδώ μέσα νομίζεται ότι είστε οι μόνοι που διαβάζατε και όλοι οι άλλοι προσπαθούμε να κλέψουμε..χαλαρώστε λίγο γιατί καταντάει γραφικό το θέμα.

ontopic: ανεβάζω κάποια θέματα που βρήκα δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν..

AlgBoole.pdf

Coding.pdf

digi_des_june_2011_A.pdf

DigiDes01A.pdf

DigiSim.pdf

Syndiast.pdf

ThemDigiDes.pdf

ThemDigiDes2.pdf

ThemDigiDes2 Θέμα 3.doc

Εξεταζόμενο εργαστήριο.doc

• Like 2
Δημοσ.

Καλά σας λέει ρε μάγκες..δεν προλαβαίνει κάποιος να ζητήσει κάτι και αμέσως εξυπνάδες.Θέματα ζήτησε ο άνθρωπος όχι να πάμε να γράψουμε γι αυτόν.5 άτομα εδώ μέσα νομίζεται ότι είστε οι μόνοι που διαβάζατε και όλοι οι άλλοι προσπαθούμε να κλέψουμε..χαλαρώστε λίγο γιατί καταντάει γραφικό το θέμα.

ontopic: ανεβάζω κάποια θέματα που βρήκα δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν..

Δηλαδη εσυ πιστευεις πως ο τυπος εχει παει σε ολα τα μαθηματα και δεν εχει ουτε μια

λυμενη ασκηση απο αυτες που ψαχνει να βρει? Δεν εχει κανει ουτε μια συζητηση με ατομα εκει μεσα που πατανε και 2η και 3η συνεχομενη χρονια επειδη εχουν μεινει τις υπολοιπες ωστε να του πουνε τι βαζει ο καθηγητης ? Και αν δεν εχει κανει ο καθηγητης αυτο που ζηταει θα

γνωριζε την υπαρξη του? Εκτος και αν ο καθηγητης μπηκε μεσα και ειπε "δεν θα παραδωσω καθολου απο αυτο αλλα θα το εχετε και αυτο"

πραγμα επισης σπανιο.

Αυτες οι δικαιολογιες μου θυμιζουν κατι διαφημιστικα κολπα που σου λενε οτι κερδισες μια δωροεπιταγη και καλα

ή κατι αλλο "δωρο" για να σε προσελκυσουν να σου πουν αυτα που θελουν να σε πεισουν να γραφτεις καπου και μετα η δωροεπιταγη

κανει φτερα!!!! χαχαχαχα

εσυ δηλαδη εισαι σιγουρος πως λεει αληθεια? Και εν παση περιπτωση δεν εχω το κομπλεξ μηπως με κλεψει απλα για το καλο του

ειπα 2-3 πραγματα επειδη καταλαβα τι ρολο παιζει για να μην χτυπαει το κεφαλι του αυριο μεθαυριο.

Ρε ηρεμήστε λίγο...δεν είπα να μου λύσετε ασκήσεις ούτε να πάτε να γράψετε για μένα και ούτε να μου εξηγήσετε καμιά άσκηση αλλα και ούτε να μου πείτε τι να διαβάσω...Εχω πάει σε όλα τα μαθήματα και επίσης έχω ρίξει αρκετό διάβασμα για αυτό το μάθημα...Ζητησα αν μπορείτε να μου στείλετε κανένα pdf ας πούμε με καμία λύμένη άσκηση με (fsm-flip flip type D-datapath) ώστε να μπορεσω να διαβάσω και κάτι παραπάνω...Και τις ζητάω λυμένες για τον απλό λόγο ότι το διάβασμα των λυμένων ασκήσεων βοηθάει περισσότερο από τις άλυτες...Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που διαβάζει με αυτόν τον τρόπο...Το βιβλίο του warkley έχει δυο παραδείγματα...Θα ήθελα και κανένα επιπλέον...Τοσο παράλογο έιναι αυτο που ζητάω??(θέματα από την σχολή προηγούμενων ετών δεν έχουν καταφέρει να κυκλοφορίσουν)

Ναι δεν ζητησες να σου λυσουμε τις ασκησεις !!!!

Απλα ζητησες οσες εχουμε να σου τις στειλουμε λυμενες!!!!

Τεσπα εγω δεν συνεχιζω αλλο... ειναι γελοιο το ζητημα :D

παιζουμε με τις λεξεις.

Δημοσ.

Απλά δεν κάθομαι να ελέγξω τον καθένα πόσες φορές πήγε στο μάθημα για να πω αν αξίζει να το περάσει.Αν κάποιος διαβάσει και μπορεί να λύσει τα θέματα στις εξετάσεις δεν με πειράζει και να μην ξέρει ούτε πως είναι ο καθηγητής στη φάτσα.Εκτός αν πιστεύετε πως τα ελληνικά πανεπιστήμια λειτουργούν άψογα..

Αυτά και τέλος και από μένα...peace

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ πιστευεις πως ο τυπος εχει παει σε ολα τα μαθηματα και δεν εχει ουτε μια

λυμενη ασκηση απο αυτες που ψαχνει να βρει?

εσυ δηλαδη εισαι σιγουρος πως λεει αληθεια? Και εν παση περιπτωση δεν εχω το κομπλεξ μηπως με κλεψει απλα για το καλο του

ειπα 2-3 πραγματα επειδη καταλαβα τι ρολο παιζει για να μην χτυπαει το κεφαλι του αυριο μεθαυριο.

Ναι δεν ζητησες να σου λυσουμε τις ασκησεις !!!!

Απλα ζητησες οσες εχουμε να σου τις στειλουμε λυμενες!!!!

Τεσπα εγω δεν συνεχιζω αλλο... ειναι γελοιο το ζητημα :D

παιζουμε με τις λεξεις.

Πραγματικά σου λέω δεν με νοιάζει τι πιστευεις αν ε΄χω πάει η όχι στα μαθήμτα...Ξερω πολύ καλά τι έχω κάνει,πόσες φορές έκατσα σπίτι να διαβάσω για αυτό το μάθημα κτλ... και τα έχω καλά με τον εαυτό μου...Και μία ερώτηση...Εσυ όταν ήσουν πρώτο εξάμηηνο και διάβασες για την εξεταστηκή καθόσουν και ελύνες ασκήσεις την τελευταία στιγμη για επανάλυψη???Δεν ξέρω αλλα αυτός ο τρόπος διαβάσματος μου φαίνεται παράλογος...δεν το έχω κάνει ποτέ και εμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν με βολεύει καθόλου...

Δεν ξέρω αν το πιστεψεις η όχι αλλά στις διαλέξεις ποτέ δεν έχουν λυθεί ασκησεις,σαν αυτές που μπήκαν πχ στην πρόοδο...τωρα θα μου πεις ότι οι ασκήσεις έγιναν όταν εγς δεν πηγαινα στα μαθήματα..

Φιλε σε ευχαριστώ για αυτά που εστειλες θα τα κοιτάξω σύντομα

Δημοσ.

Απλά δεν κάθομαι να ελέγξω τον καθένα πόσες φορές πήγε στο μάθημα για να πω αν αξίζει να το περάσει.Αν κάποιος διαβάσει και μπορεί να λύσει τα θέματα στις εξετάσεις δεν με πειράζει και να μην ξέρει ούτε πως είναι ο καθηγητής στη φάτσα.Εκτός αν πιστεύετε πως τα ελληνικά πανεπιστήμια λειτουργούν άψογα..

Αυτά και τέλος και από μένα...peace

Ένας απο τους πολλους διαλογους που θυμαμαι μεσα στο αμφιθεατρο οταν ημουν φοιτητης...

"Πως σου φαινεται το μαθημα???"

"Καλα / Κακα / Δεν ξερω το εχω ξαναδωσει και εχω κοπει..."

"Α εισαι μεγαλυτερο ετος? Τι θεματα βάζει???..."

και καπου εδω.... μολις στο 1ο λεπτο εχεις παρει την πληροφορια που θελεις

χωρις να ελενξεις , χωρις να προσβαλλεις , χωρις και εγω δεν ξερω τι αλλο!

Εκτος βεβαια και αν καποιοι ή καποιες μιλανε σε εναν ανθρωπο μονο αν τους συστήσει καποιος αλλος

οποτε εκει παω πασο.

p.s Ασε που αν πατας καθε μερα ξερεις ποιοι ειναι μεγαλυτερο ετος και ποιοι στο δικο σου. Φροντιζουν και οι συνδικαλιστες

να μαθεις για αυτο ;)

Δημοσ.

p.s Ασε που αν πατας καθε μερα ξερεις ποιοι ειναι μεγαλυτερο ετος και ποιοι στο δικο σου. Φροντιζουν και οι συνδικαλιστες

να μαθεις για αυτο ;)

Ισως να μπορούσα να το κάνω αυτό που λες...Αλλα με τους σθνδικαλιστές δεν θέλω και πολλα πολλα...

Και ναι το μάθημα το χρωστάνε 300 άτομα...Αυτούς να ρωτήσω??Αν ηξέραν θα το είχαν περάσει...

Και σου πω...πάνω κάτω ξέρω τι βάζει...στην ουσία μια δύσκολη άσκηση με fsm ήθελα για να καταλάβω καλύτερα και να νοιώθω πιο σίγουρος πριν γράψω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...