Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

αγορασα μια καρτα γραφικων προσφατα η οποια υποστηριζει και HDMI προσπαθησα λοιπον να την συνδεσω με την τηλεοραση μου(HDTV) και πηρα μονο μια μαυρη οθονη τιποτα αλλο,εχω προσπαθηση τα παντα που ισως γνωριζω και δεν εχει γινει τιποτα .

Τα φωτα σας.

Δημοσ.

με την μικρη εμπειρια που διαθετω, μηπως η tv εχει πανω απο μια θυρες hdmi και πρεπει να επιλεξεις απο το r/c την αναλογη θυρα?

Δημοσ.

Αυτο το δοκιμασα και εγω αλλα και παλι τιποτα.Οταμ συνδεω το laptop μου εμφανιζει κανονικα οθονη,οταν ομως συνδεω τον υπολογιστη δεν μου βγαζει τιποτα.Η καρτα γραφικων ειναι η GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 21O.Το λειτουργικο μου ειναι WINDOWS XP HOME PREMIUM SP3.

Δημοσ.

δοκιμασες σε αλλες θυρες της tv? η σε καποια αλλη tv το pc μηπως και? κανε λιγο υπομονη ερχονται και οι πιο εμπειροι εντος ολιγου.

Δημοσ.

Λοιπον ριχνοντας και μια αλλη ματια σε αλλα φορουμ τα οποια λεγανε να εγκαταστησω τα 7 και μπορει να δουλεψει.Εγω τα εγκαταστησα και πραγματι στην τηλεοραση βγηκε η οθονη του υπολογιστη εμφανιστηκε,οταν ομως εκανε ενημερωση η καρτα γραφικων το σημα επαψε να υπαρχει και ετσι το συνδεσα με νga στην μικρη την οθονη.Πρεπει πραγματικα να γινει αυτο??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...