kobuzakos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα, αγορασα μια καρτα γραφικων προσφατα η οποια υποστηριζει και HDMI προσπαθησα λοιπον να την συνδεσω με την τηλεοραση μου(HDTV) και πηρα μονο μια μαυρη οθονη τιποτα αλλο,εχω προσπαθηση τα παντα που ισως γνωριζω και δεν εχει γινει τιποτα . Τα φωτα σας.
harrisxr650 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 με την μικρη εμπειρια που διαθετω, μηπως η tv εχει πανω απο μια θυρες hdmi και πρεπει να επιλεξεις απο το r/c την αναλογη θυρα?
kobuzakos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αυτο το δοκιμασα και εγω αλλα και παλι τιποτα.Οταμ συνδεω το laptop μου εμφανιζει κανονικα οθονη,οταν ομως συνδεω τον υπολογιστη δεν μου βγαζει τιποτα.Η καρτα γραφικων ειναι η GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 21O.Το λειτουργικο μου ειναι WINDOWS XP HOME PREMIUM SP3.
harrisxr650 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 δοκιμασες σε αλλες θυρες της tv? η σε καποια αλλη tv το pc μηπως και? κανε λιγο υπομονη ερχονται και οι πιο εμπειροι εντος ολιγου.
kobuzakos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον ριχνοντας και μια αλλη ματια σε αλλα φορουμ τα οποια λεγανε να εγκαταστησω τα 7 και μπορει να δουλεψει.Εγω τα εγκαταστησα και πραγματι στην τηλεοραση βγηκε η οθονη του υπολογιστη εμφανιστηκε,οταν ομως εκανε ενημερωση η καρτα γραφικων το σημα επαψε να υπαρχει και ετσι το συνδεσα με νga στην μικρη την οθονη.Πρεπει πραγματικα να γινει αυτο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα