Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ultralisk είπε

τα saves αποθηκεύονται αυτόματα στο cloud...αν κάνεις uninstall ένα game "εξαφανίζεται" και το save file μαζί...αν το ξαναεγκαταστήσεις το κατεβάζει ξανά από το cloud μόνο του

Σοβαρά;:o Άστο διάτανο και ψάχνω από το πρωί να βρω που είναι τα save για να σβήσω κι από εκεί ένα παιχνίδι που απεγκατέστησα!:angry::P

Δημοσ.

παιδια το discovery tour του assasins creed origins ειναι φανταστικη ιδεα δεν μπορεσα βεβαια να το τελειωσω ολο γιατι ειναι υπερβολικα μεγαλο αλλα ειναι φανταστικη ιδεα κσι η δυναμη της κονσολας το απογειωνει

Δημοσ.

Παίζει να είναι αλήθεια αυτό;

Αναφορά σε κείμενο

"Tα Just Cause 4, Gears of War 5 και ένα νέο Splinter Cell βρίσκονται ανάμεσα στα παιχνίδια που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά διέρρευσαν σε μια μεγάλη διαδικτυακή λίστα λιανικής."

http://gr.ign.com/assassins-creed-origins-the-hidden-ones-ps4/54792/news/splinter-cell-2-assassins-creed-kai-alles-diarroes-apo-lista

Δημοσ.
3 ώρες πριν, comfuzio είπε

https://www.eurogamer.net/articles/2018-05-10-despite-all-their-rage-bethesda-tweet-puts-walmart-in-a-cage

Με καλυψε ο συντακτης..

Μπορει να υπαρχει ζωμος εν οψει της Ε3, μπορει καποιος Καναδος υπαλληλος να ηταν απλα λιγο παραπανω φιλοδοξος. Σε ενα μηνα θα ξερουμε..

• Thanks 1
Δημοσ.

Τώρα που μου επιστρέφουν το ανακατασκευασμένο xbox one x  από to service μού άλλαξαν την ημερομηνία που λήγει η εγγύηση  σε 3  μήνες αντι του 2020.  Όπως έγινε και σε ένα άλλο μέλος πιο πριν. Έχετε καμία γνώμη με ποιον να μιλήσω; Microsoft Ελλάς ή το chat που βγαζει στο support;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανως καποιο λαθος εχει γινει με την διαρκεια της εγγυησης.Το Χ κυκλοφορησε νοεμβριο του 17 και εχει 2 χρονια εγγυηση.Δεν στεκει το δικο σου να ληγει σε 3 μηνες.Θα παρεις αυριο την μσ ελας να δεις τι θα σου πουν.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.

Όταν ανοίγω την Qled Samsung οθόνη μου ανοίγει συγχρόνως και το Xbox X, κλείνω το Xbox και κλείνει και η τηλεόραση. Με αποτέλεσμα όταν θέλω να δω μόνο τηλεόραση να αναγκάζομαι να αφήνω ανοιχτό και το Xbox. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, valandis είπε

Όταν ανοίγω την Qled Samsung οθόνη μου ανοίγει συγχρόνως και το Xbox X, κλείνω το Xbox και κλείνει και η τηλεόραση. Με αποτέλεσμα όταν θέλω να δω μόνο τηλεόραση να αναγκάζομαι να αφήνω ανοιχτό και το Xbox. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.....

To μενού του Xbox το χειρίζεσαι με επιτυχία διαμέσου του Smart Remote της QLED; 

Έχει προβλήματα το Smart Remote γενικά. Π.χ. εμένα μου χάνει τον συγχρονισμό με άλλα devices. 

Επεξ/σία από cortaN@
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 10/5/2018 στις 9:53 ΜΜ, valandis είπε

Ψάξε μέσα από τις ρυθμίσεις του xbox, υπάρχει ειδικό μενού. 

(είμαι εκτός τώρα, δεν θυμάμαι πως λέγεται) 

Εγώ έχω βάλει όταν ανοίγω το xbox να ανοίγει η tv, αλλά η tv να μην επιρρεαζει το xbox 

Νομίζω start chime, κάπως έτσι το λέει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, k_dinos είπε

Ψάξε μέσα από τις ρυθμίσεις του xbox, υπάρχει ειδικό μενού. 

(είμαι εκτός τώρα, δεν θυμάμαι πως λέγεται) 

Εγώ έχω βάλει όταν ανοίγω το xbox να ανοίγει η tv, αλλά η tv να μην επιρρεαζει το xbox 

Νομίζω start chime, κάπως έτσι το λέει 

Νομίζω ότι αναφέρεσαι στην επιλογή:

Settings/Power & Startup/Power mode &Start Up/TV & A/V power options

Eκεί έχει επιλογές για TV Audio κ τι να κάνει το Xbox ανάλογα.

Αναφέρομαι στο μενού του Xbox X.

Επεξ/σία από Scorpio_21
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Αν αγορασω ενα Αμερικανικο παιχνιδι θα πρεπει να φροντισω τα dlc  αυτου του παιχνιδιου να ειναι Αμερικανικο?

Είναι απλό αν έχεις τη usa version και αγοράσεις usa dlc θα παίζεις μια χαρά σε οποιοδήποτε λογαριασμό σου, στο αναγνωρίζει.

Από άλλο region όχι.

Π.χ όποιος θυμάται είχαμε αγοράσει τότε το dark souls 3 απο το γιαπωνέζικο store και παίξαμε 1 μήνα
πριν άνετα το παιχνίδι.Γενικά δεν παίζει ρόλο στο xbox μέχρι και usa digital παιχνίδια αγοράζω π.χ 
απο το amazon με digital codes που είναι region free(γλιτώνεις μερικά ευρώ με την μετατροπή σε dollars)...Προχθές αγόρασα ας πούμε το state of decay 2 και

θα παίξει κανονικά ,επίσης στο xbox αν θυμάμαι καλά το ξεκλείδωμα του παιχνιδιού θα γίνει στη δική μου ώρα(Ευρώπη) και όχι

σε usa time.. Το σημαντικό είναι το ματσάρισμα region σε παιχνίδι και dlc. Και στο ps4 το ίδιο ισχύει.(με τη διαφορά ότι εκεί

θες όντως 2 accounts ανα region  γιατί οι digital codes ΔΕΝ είναι region free).

Επεξ/σία από avenger
Δημοσ.
1 ώρα πριν, avenger είπε

ώρα(Ευρώπη) και όχι σε usa time..

Βρε παιδιά,αυτό με την ώρα μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει; Πχ ενώ έχω βάλει κανονικά +2 Athens την ώρα τη δείχνει πχ είναι 10:30 το βράδυ σε pm κι όχι σε am που θα έπρεπε σωστά; Αν το βάλω σε am θα δείχνει όλη μέρα,πάντα σε am.Αν το βάλω pm θα δείχνει πάντα σε pm!:oΔεν θα έπρεπε να αλλάζει δηλαδή αυτόματα μόνο του από pm σε am?Είναι λογικό αυτό;Έτσι είναι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...