Moderators Malthador Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 hour ago, Damachi said: Κατσε το δισκακι του 360 goty το βαζεις στο X και κατεβαζει το 4K ; Ναι, ότι γίνεται σε όλα τα 360 games στο Χ1. Βάζεις το δισκάκι και κατεβάζει τα assets. Απλά στο RDR θα είναι λίγο περισσότερα.
Paragontas-x Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, Malthador είπε 16 ευρώ έχει physical, αλλά και 50 να είχε, θα άξιζε μέχρι το τελευταίο ευρώ. Πάντως, αν το X1X στο RDR είχε 1080p60 mode θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ σοβαρά να δώσω το S για να πάρω X, μόνο και μόνο για αυτό το game. Ένας από τους βασικούς λόγους που πήρα X1S ήταν για να παίξω το RDR σαν άνθρωπος μετά το έκτρωμα που ήταν στο PS3. Εγω εβαλα την τιμη που εχει στο xbox one store. Αλλα απο τη στιγμη που σε retail disc εχει μονο 16 ευρω τοτε ναι ειναι πολυ καλυτερα.
nzeppos Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Αναφορά σε κείμενο 16 ευρώ έχει physical, αλλά και 50 να είχε, θα άξιζε μέχρι το τελευταίο ευρώ. Αυτό ακριβώς, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα άλλο. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 2 minutes ago, k_dinos said: Στο xbox one s δεν θα δούμε κάποια διαφορά? Μακάρι να έτρεχε έστω σε 1080p στο S, αλλά δεν το έχουν σκοπό απ' ότι φαίνεται.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κι εγώ νέος κάτοχος κονσόλας Xbox One και έχω μία απορία. Μπορείτε να μου πείτε τις διαφορές που δίνουν οι παρακάτω υπηρεσίες (όσο γίνετε πιο αναλυτικά) καθώς και ποια αξίζει πιο πολύ γιατί χρόνια έχω Ps4 και δεν ξέρω πολλά για Xbox. Έχω χάσει τη μπάλα με το Xbox με τόσες υπηρεσίες! Στο Ps4 μόνο την προπληρωμένη και το ps plus υπάρχει. 1) Xbox Live Gold (αυτή είναι συνδρομή όπως το pus+ σωστά); 2) Game Pass 3) EA Access games
dreaming123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 1) Ναι όπως το ps plus 2)Όσο την έχεις ενεργή θα παίζεις τα παιχνίδια που έχει στην συλλογή . Θα βάζει και τις αποκλειστικότητες από την πρώτη μέρα όπως το sea thieves. 3)Όσο την έχεις ενεργή έχει λίστα με τα games που μπορείς να παίζεις από την EA. 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Ποια από τις δύο υπηρεσίες αξίζει περισσότερο; Από παιχνίδια,τιμή κτλ;
tehsprayz Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 αγώρασα το ONE S αλλά πολυ ακριβα ρε παιδια τα παιχνίδια όλα 60-70€... τι φαση; έχετε κάπια must play; εχω τη κονσολα και δεν μπορώ να παιξω τιποτα να πούμε ευχαριστώ.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Όλα 60-70;!!!! Τι παιχνίδια ψάχνεις γιατί εγώ στο σκρουτζ βλέπω από 7.68 ευρώ!!!
k_dinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Από το store να περιμένεις τις εκπτώσεις που έχουν μέχρι και - 85%. Μέχρι τότε, πάρε ea acsess ή game pass να το ευχαριστηθείς
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 43 λεπτά πριν, k_dinos είπε Από το store να περιμένεις τις εκπτώσεις που έχουν μέχρι και - 85%. Μέχρι τότε, πάρε ea acsess ή game pass να το ευχαριστηθείς Εσύ φίλε μου τι θα πρότεινες; Ποια είναι πιο συμφέρουσα υπηρεσία το ea acsess η το game pass? Γνωρίζεις τις τιμές και για τα δύο; Με τον μήνα η χρόνο ποιες είναι;
k_dinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Το game pass πάει 10€ τον μήνα, το Ea acsess πάει 25€ τον χρόνο. Με ένα απλό search μπορείς να βρεις την λίστα με τα παιχνίδια για την κάθε υπηρεσία. Σίγουρα το game pass έχει περισσότερα και πιο ποιοτικά παιχνίδια, το Ea από την άλλη έχει fifa, battlefield και titanfall και πολύ χαμηλότερη τιμή 1
dreaming123 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Για μένα φίλε δες τις λίστες. Σίγουρα το game pass αξίζει γιατί έχει πολλά παιχνίδια και κάθε μήνα να δίνεις συνδρομή για ένα χρόνο θα σου βγει 120 ευρώ όσο αν αγόραζες 2 αποκλειστικά πρώτη ημέρα. 10 ευρώ το μήνα είναι σαν να νοικιάζεις από videoclub για 4,5 μέρες ένα παιχνίδι.Αλλο που δεν φέρνουν για το one. Και το ea πάντως έχει πολεμικά και ποδοσφαιρικά , μπάσκετ και αξίζει για 25 ευρώ το χρόνο. 1
rudigarcia222 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Διάβασα ένα άρθρο ότι η ms τουιταρε ότι έρχεται MasterChief (είτε στο παςς είτε στο γκολντ) για Απρίλιο, αλλά μετά το κατέβασε. Ελπίζω να ισχύει για να δούμε, περιμένω μπαμ με +++Α τον Απρίλιο πρώτο γιατί ο Μάρτης ήταν αναλατος και δεύτερον να μας ηρεμήσει λίγο με το God of war Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από rudigarcia222
Προτεινόμενες αναρτήσεις