Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, comfuzio είπε

Δεν θέλω να βάλω και άλλη συνδρομή στο κεφάλι μου...ήδη με το gold και το psn...

Φίλε δεν το συζητώ αξίζει και με το παραπάνω. Σκέψου ότι είναι σαν να αγοράζεις ένα παιχνίδι ακόμα και έχεις 15 στην βιβλιοθήκη σου. 

Να θέσω μια ερώτηση;

Αυτή η κάρτα συνδρομής κάνει για xbox one; Είναι δυνατόν να είναι μόνο για xbox 360;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βλέπω ποιο είναι το πρόβλημα με τις πολλές συνδρομές όταν πραγματικά αξίζουν τον κόπο και δεν κοστίζουν ένα κάρο λεφτά. Δεν μιλάμε για Game Pass που έχει 10 ευρώ/μήνα, αλλά για  25 ευρώ/χρόνο. Εγώ αυτή τη στιγμή μόνο στο Xbox έχω μαζέψει ένα τσούρμο από δαύτες (Gold, Game Pass, EA Access, Netflix 4K μαζί με έξτρα SmartDNS για US content, Spotify, ΝΒΑ League Pass κλπ) και μακάρι να βάλω κι άλλες τόσες αν βγάζουν τα λεφτά τους.

Λόγω των συνδρομών αγοράζω λιγότερα παιχνίδια, οπότε πρακτικά έχω κέρδος και όχι χασούρα. Φυσικά όλα αυτά είναι θέμα προτιμήσεων, αν πχ. κάποιος ενδιαφέρεται μόνο για ένα-δυο συγκεκριμένα παιχνίδια το χρόνο ή/και θέλει να αγοράζει δισκάκια για να τα πουλάει μετά ως μεταχειρισμένα, τότε προφανώς δεν έχει λόγο να βάλει συνδρομή.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zorans είπε

Φίλε δεν το συζητώ αξίζει και με το παραπάνω. Σκέψου ότι είναι σαν να αγοράζεις ένα παιχνίδι ακόμα και έχεις 15 στην βιβλιοθήκη σου. 

Να θέσω μια ερώτηση;

Αυτή η κάρτα συνδρομής κάνει για xbox one; Είναι δυνατόν να είναι μόνο για xbox 360;

Τι να τα κάνεις τα άλλα 15 αν σου είναι αδιάφορα; 
Κατά κύριο λόγο τους τίτλους που θέλω, τους έχω. Το Fifa 18 το θέλω πιο πολύ να δω επιτέλους το 4Κ του project scorpio γιατί το fifa17 τι το είχα στο πρώτο xbone τι στο scorpio...ήταν τα ίδια 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Τι να τα κάνεις τα άλλα 15 αν σου είναι αδιάφορα; 

Οκ πάω πάσο, έτσι έχεις δίκιο. Απλά εγώ με το game pass και το EA Access έχω να αγοράσω παιχνίδι κάνα δυο χρόνια.

• Like 2
Δημοσ.
On ‎4‎/‎3‎/‎2018 at 11:08 PM, zorans said:

Οκ πάω πάσο, έτσι έχεις δίκιο. Απλά εγώ με το game pass και το EA Access έχω να αγοράσω παιχνίδι κάνα δυο χρόνια.

Να προσθέσω και εγώ, ότι και με τις συνεχείς εκπτώσεις, σπανιότατα πλέον πληρώνω full price. Π.χ φέτος, μετά από 12 χρόνια δεν αγόρασα FIFA στην αρχή και προτίμησα Μάρτιο στα €28,00 από τα 60 που θα έδινα Σεπτέμβριο. Η EA έτσι και αλλιώς δεν το αξίζει γιατί το Online παραμένει fully scripted και το momentum παίζει μπάλα.

Κατά τ 'άλλα EA access και GamePass πολύ υλικό ρε παιδιά , αξίζουν αυτές οι συνδρομές, αν έχεις την υπομονή να παίξεις κάποια παιχνίδια αργότερα. 

• Like 1
Δημοσ.

Το Xbox μου (One) ΔΕΝ σβήνει!!!

Όταν θέλω να το κλείσω πατάω το Χ στο χειριστήριο και μετά Close Console.

Η κονσόλα σβήνει και μετά από λίγα δεύτερα ανοίγει ξανά μόνη της!

Μετά, ό,τι και να κάνω μαυρίζει για λίγο η οθόνη και μετά κάνει ξανά sign in. Πατάω το touch επάνω στην κονσόλα ξαναδοκιμάζω πάλι από το χειριστήριο Close Console αλλά δεν σβήνει αν δεν το βγάλω απ' την πρίζα!

Σας έχει ξανασυμβεί; Υπάρχει περίπτωση ιού ή κάτι τέτοιο ή θα ζήσω μ' αυτό από 'δω και πέρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμαζεις hard reset

https://support.xbox.com/el-GR/xbox-one/console/reset-console-to-factory-defaults

θα σβηστουν ολα ομως και θα πρεπει να ξανα κατεβασεις παιχνιδια κλπ,

Αν δεν εχει αποτελεσμα μιλας με ms.Λογικα εχει ακομα εγγυηση η κονσολα.Αυγουστο του 16 κυκλοφορησε αν θυμαμαι καλα, και αποδειξη αγορας να μην εχεις σε πιανει η εγγυηση.(Αν εχεις to slim μοντελο)

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...