kostiger Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Παροτι στα settings εχω ρυθμισει την κονσολα να μην δινει ρευμα στις θυρες, ακομα και με full shut down εχω ακριβως το ιδιο θεμα, οποτε μην ανησυχεις.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Ε, και τι, αυτό είναι καλό για τον δίσκο; Να δίνει ρεύμα μόνιμα; Δεν υπάρχει κίνδυνος να πάθει κάτι ο δίσκος; Άσε που είναι και ενοχλητικό το φωτάκι που αναβοσβήνει ειδικά το βράδυ!
kostiger Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Οχι σωστος ειναι ο προβληματισμος σου, ηθελα να το γραψω νωριτερα αλλά μου διεφυγε. Σιγουρα δεν ειναι καλο για το δισκο να τροφοδοτειται διαρκως με ρευμα. Δεν εχω βρει καποια λυση, δεν το εχω ψαξει και πολυ φανατικα ομως, αν καποιος συμφορουμιτης εχει βρει καποια λυση ας μας διαφωτισει..
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μήπως η λύση είναι να δώσω τον Wd και να πάρω άλλον έναν Toshiba Canvio γιατί από ότι είδα που δοκίμασα τον Toshiba στο xbox λειτουργεί μια χαρά;!!!!!!! Μου φαίνεται πως η wd είναι ***. Τι να πω, τώρα τελευταία πολλές ιδιοτροπίες και προβληματάκια έχουν οι δίσκοι της wd. Το λέω κι ας είμαι fan. Και αυτός τώρα αλλά και 1-2 που είχα πέρσι στο pc μου έκαναν νουμεράκια.
kostiger Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δηλαδη ο Toshiba οταν κλεινεις την κονσολα σβηνει; Και εγω εναν WD 1TB εχω παρεμπιπτοντως συνδεδεμενο..
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Ναι σβήνει! Τον δοκίμασα και στις δύο κονσόλες και δουλεύει μια χαρά! Περίεργο!
joker80 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Το ίδιο θέμα έχω και εγώ με έναν wd1tb. Στο xbox αναβοσβήνει το λαμπάκι ενώ στο ps4 είναι κλειστό. Αλλά πιστεύω δεν υπάρχει πρόβλημα αφού δεν ακούγεται να δουλεύει. Είναι όπως στο pc που κάνουμε ασφαλείς κατάργηση δίσκου και απλά σταματά τις στροφές.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Ναι αλλά κι αυτή δεν είναι λύση γιατί και μόνο που βλέπεις/ξέρεις ότι κάτι καίει θα σε ανησυχεί! Όπως και να'χει, δεν παύει να καίει ένα φωτάκι που σημαίνει πως έχει ρεύμα και με τα ρεύματα δεν παίζουν! Πες ότι κάτι γίνει με τον δίσκο,κονσόλα, δεή τι θα γίνει; Την έχω πατήσει ξανά πέρσι με έναν εξωτερικό δίσκο wd συνδεδεμένο με τηλεόραση κι έτσι αναβόσβηνε το φωτάκι κι έλεγα δεν πειράζει εφόσον δεν ακούγεται να λειτουργεί ο δίσκος και ώσπου μια μέρα κάηκε κι έχασα 2000 ταινίες!!!!!!!! Άστα...Ακόμα προσπαθώ να τις ξαναβρώ!!!!!
masterone Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Παιδια αν κανω παραγγελια απο cdkeys μ στελνει τον κωδικο ηλεκτρονικα ή θα πρεπει να περιμενω να ερθει στην διευθυνση μ?
mikele13- Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, masterone είπε Παιδια αν κανω παραγγελια απο cdkeys μ στελνει τον κωδικο ηλεκτρονικα ή θα πρεπει να περιμενω να ερθει στην διευθυνση μ? Στο email έρχεται Άμεσα.
generalb31 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε Ναι αλλά κι αυτή δεν είναι λύση γιατί και μόνο που βλέπεις/ξέρεις ότι κάτι καίει θα σε ανησυχεί! Όπως και να'χει, δεν παύει να καίει ένα φωτάκι που σημαίνει πως έχει ρεύμα και με τα ρεύματα δεν παίζουν! Πες ότι κάτι γίνει με τον δίσκο,κονσόλα, δεή τι θα γίνει; Την έχω πατήσει ξανά πέρσι με έναν εξωτερικό δίσκο wd συνδεδεμένο με τηλεόραση κι έτσι αναβόσβηνε το φωτάκι κι έλεγα δεν πειράζει εφόσον δεν ακούγεται να λειτουργεί ο δίσκος και ώσπου μια μέρα κάηκε κι έχασα 2000 ταινίες!!!!!!!! Άστα...Ακόμα προσπαθώ να τις ξαναβρώ!!!!! Και γω εχω πανω ενα wd elements desktop 2tb και το λαμπακι του αναβοσβηνει,απο οτι διαβασα αυτο γινεται οταν η κονσολα ειναι σε instant mode και αρα κατεβαζει αυτοματα ενημερωσεις οποτε ο σκληρος ειναι σε stand by !
kostiger Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, generalb31 είπε Και γω εχω πανω ενα wd elements desktop 2tb και το λαμπακι του αναβοσβηνει,απο οτι διαβασα αυτο γινεται οταν η κονσολα ειναι σε instant mode και αρα κατεβαζει αυτοματα ενημερωσεις οποτε ο σκληρος ειναι σε stand by ! Kαι σε full shutdown μου μενει ανοικτος εμενα..
generalb31 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 δεν το εχω δοκιμασει σε full shutdown akoma ,αλλα εμενα δεν εκλεινε ουτε απο πισω με το κουμπι που δοκιμασα!
rudigarcia222 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 το ιδιο και σε μενα σε απλο υσβ,παρολο που εχω επιλεξει energy saving δινει μονιμως ρευμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις