Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παροτι στα settings εχω ρυθμισει την κονσολα να μην δινει ρευμα στις θυρες, ακομα και με full shut down εχω ακριβως το ιδιο θεμα, οποτε μην ανησυχεις.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε, και τι, αυτό είναι καλό για τον δίσκο; Να δίνει ρεύμα μόνιμα; Δεν υπάρχει κίνδυνος να πάθει κάτι ο δίσκος;

Άσε που είναι και ενοχλητικό το φωτάκι που αναβοσβήνει ειδικά το βράδυ!:angry:

Δημοσ.

Οχι σωστος ειναι ο προβληματισμος σου, ηθελα να το γραψω νωριτερα αλλά μου διεφυγε. Σιγουρα δεν ειναι καλο για το δισκο να τροφοδοτειται διαρκως με ρευμα. Δεν εχω βρει καποια λυση, δεν το εχω ψαξει και πολυ φανατικα ομως, αν καποιος συμφορουμιτης εχει βρει καποια λυση ας μας διαφωτισει..

Δημοσ.

Μήπως η λύση είναι να δώσω τον Wd και να πάρω άλλον έναν Toshiba Canvio γιατί από ότι είδα που δοκίμασα τον Toshiba στο xbox λειτουργεί μια χαρά;!!!!!!! Μου φαίνεται πως η wd είναι ***.:P Τι να πω, τώρα τελευταία πολλές ιδιοτροπίες και προβληματάκια έχουν οι δίσκοι της wd. Το λέω κι ας είμαι fan. Και αυτός τώρα αλλά και 1-2 που είχα πέρσι στο pc μου έκαναν νουμεράκια.:(

Δημοσ.

Δηλαδη ο Toshiba οταν κλεινεις την κονσολα σβηνει; Και εγω εναν WD 1TB εχω παρεμπιπτοντως συνδεδεμενο..

Δημοσ.

Το ίδιο θέμα έχω και εγώ με έναν wd1tb. Στο xbox αναβοσβήνει το λαμπάκι ενώ στο ps4 είναι κλειστό. Αλλά πιστεύω δεν υπάρχει πρόβλημα αφού δεν ακούγεται να δουλεύει. Είναι όπως στο pc που κάνουμε ασφαλείς κατάργηση δίσκου και απλά σταματά τις στροφές. 

Δημοσ.

Ναι αλλά κι αυτή δεν είναι λύση  γιατί και μόνο που βλέπεις/ξέρεις ότι κάτι καίει θα σε ανησυχεί!:( Όπως και να'χει, δεν παύει να καίει ένα φωτάκι που σημαίνει πως έχει ρεύμα και με τα ρεύματα δεν παίζουν! Πες ότι κάτι γίνει με τον δίσκο,κονσόλα, δεή τι θα γίνει; Την έχω πατήσει ξανά πέρσι με έναν εξωτερικό δίσκο wd συνδεδεμένο με τηλεόραση κι έτσι αναβόσβηνε το φωτάκι κι έλεγα δεν πειράζει εφόσον δεν ακούγεται να λειτουργεί ο δίσκος και ώσπου μια μέρα κάηκε κι έχασα 2000 ταινίες!!!!!!!!:angry: Άστα...Ακόμα προσπαθώ να τις ξαναβρώ!!!!!:(

Δημοσ.

Παιδια αν κανω παραγγελια απο cdkeys μ στελνει τον κωδικο ηλεκτρονικα ή θα πρεπει να περιμενω να ερθει στην διευθυνση μ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, masterone είπε

Παιδια αν κανω παραγγελια απο cdkeys μ στελνει τον κωδικο ηλεκτρονικα ή θα πρεπει να περιμενω να ερθει στην διευθυνση μ?

Στο email έρχεται Άμεσα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Ναι αλλά κι αυτή δεν είναι λύση  γιατί και μόνο που βλέπεις/ξέρεις ότι κάτι καίει θα σε ανησυχεί!:( Όπως και να'χει, δεν παύει να καίει ένα φωτάκι που σημαίνει πως έχει ρεύμα και με τα ρεύματα δεν παίζουν! Πες ότι κάτι γίνει με τον δίσκο,κονσόλα, δεή τι θα γίνει; Την έχω πατήσει ξανά πέρσι με έναν εξωτερικό δίσκο wd συνδεδεμένο με τηλεόραση κι έτσι αναβόσβηνε το φωτάκι κι έλεγα δεν πειράζει εφόσον δεν ακούγεται να λειτουργεί ο δίσκος και ώσπου μια μέρα κάηκε κι έχασα 2000 ταινίες!!!!!!!!:angry: Άστα...Ακόμα προσπαθώ να τις ξαναβρώ!!!!!:(

Και γω εχω πανω ενα wd elements desktop 2tb και το λαμπακι του αναβοσβηνει,απο οτι διαβασα αυτο γινεται οταν η κονσολα ειναι σε instant mode και αρα κατεβαζει αυτοματα ενημερωσεις οποτε ο σκληρος ειναι σε stand by !

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, generalb31 είπε

Και γω εχω πανω ενα wd elements desktop 2tb και το λαμπακι του αναβοσβηνει,απο οτι διαβασα αυτο γινεται οταν η κονσολα ειναι σε instant mode και αρα κατεβαζει αυτοματα ενημερωσεις οποτε ο σκληρος ειναι σε stand by !

Kαι σε full shutdown μου μενει ανοικτος εμενα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...