Dev1l Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, georgethebeast είπε μονο για νεους συνδρομητες... damn! Είναι σίγουρο αυτό; ερώτηση αν για παράδειγμα περιμένουμε να λήξει η συνδρομή και μόλις λήξει να βάλουμε αυτή θα δουλέψει; γιατί για 3μηνο με 8 ευρώ είναι σχεδόν τζάμπα.
pollop Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, nzeppos είπε Παρομοίως. Μάλιστα το σκεφτόμουν αρκετές μέρες για game pass και τελικά μόλις είδα ότι είναι διαθέσιμο το Rime, αμέσως έβαλα τη συνδρομή. Έπαιξα κανα δίωρο και πρόκειται για εξαιρετικό παιχνίδι. Το παιχνιδι δεν παιζεται οσο προχωραω τοσο πιο πολυ μου αρεσει, τι να πρωτοπεις, η μουσικη, η ατμοσφαιρα, γενικα απο τα καλυτερα games που παιζω τον τελευταιο καιρο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, Dev1l είπε Είναι σίγουρο αυτό; ερώτηση αν για παράδειγμα περιμένουμε να λήξει η συνδρομή και μόλις λήξει να βάλουμε αυτή θα δουλέψει; γιατί για 3μηνο με 8 ευρώ είναι σχεδόν τζάμπα. απο οσο εχω διαβασει δεξια αριστερα παιζει να δουλεψει ετσι, η δικη μου ληγει τελη ιουνιου αρα δεν μπορω να τσεκαρω! 11 ώρες πριν, Dev1l είπε Είναι σίγουρο αυτό; ερώτηση αν για παράδειγμα περιμένουμε να λήξει η συνδρομή και μόλις λήξει να βάλουμε αυτή θα δουλέψει; γιατί για 3μηνο με 8 ευρώ είναι σχεδόν τζάμπα. απο οσο εχω διαβασει δεξια αριστερα παιζει να δουλεψει ετσι, η δικη μου ληγει τελη ιουνιου αρα δεν μπορω να τσεκαρω!
NickTG Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Χθες που την αγόρασα, ενώ είχα κάνει πάλι παλιότερα συνδρομή αλλά είχε λήξει, πέρασε κανονικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, NickTG είπε Χθες που την αγόρασα, ενώ είχα κάνει πάλι παλιότερα συνδρομή αλλά είχε λήξει, πέρασε κανονικά. το εψαξα παλι και τελικα μπορει να το αγορασουν οσοι εχουν ληγμενη συνδρομη, προσοχη ληγει 9 απριλιου !
masterone Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Οταν παρεις ενα παιχνιδι δωρεαν απο την gold συνδρομη και ληξει η συνδρομη αυτοματως δεν μπορεις να παιξεις και το παιχνιδι?
kostiger Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Στο ΟΝΕ δεν μπορεις. Στο 360 μενουν στην κατοχη σου για παντα.. 1
masterone Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Αν ομως συνεχισεις να εχεις συνδρομη μπορεις ή παλι οχι?
lak10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 ξαφνικα στο skroutz το hitman complete season steelbook edition στα 29,90 χθες το βραδυ ηταν στο 60αρι 1
tolstoy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν θέματα για να αλλάξει αυτό του Xbox One? Μέχρι τώρα μόνο το background έχω αλλάξει με φωτό από παιχνίδια. Επίσης θα ήθελα να κάνω pin κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές στην αρχική οθόνη για να μην τις ψάχνω κάθε φορά στο My apps. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από tolstoy
NickTG Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Για themes δεν έχω ψάξει αλλά pin μπορείς να κάνεις κανονικά. Πας στην εφαρμογή που θες, πατάς το κουμπί με τις επιλογές και στο έχει εκεί.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μετά από μία επιτυχημένη εγκατάσταση ενός εξωτερικού δίσκου 2tb Toshiba Canvia στο ps4 και τον είδε με την πρώτη, πήρα κι έναν Wd 2tb για το ολοκαίνουριο xbox one μου και ενώ τον βρήκε (στη πρώτη είσοδο usb δεν τον έβρισκε και τον έβαλα στη δεύτερη) και πέρασα ένα παιχνίδι, όταν κλείνω το xbox ο δίσκος δεν κλείνει! Δίνει ακόμη ρεύμα! Αναβοσβήνει το λαμπάκι. Ξέρει κανείς τι φταίει; Μπορεί να μην είναι συμβατός; (να κλάψω τα χρήματα;).
Προτεινόμενες αναρτήσεις