Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostiger είπε

Mεγαλη γκινια πρεπει να σε αποζημιωσουν θεωρω κι εγω.

Θα το παλέψω πραγματικά θέλω κάτι σαν ένδειξη καλής θέλησης

Δημοσ.
On 21/03/2018 at 2:45 PM, nzeppos said:

Και τους 2 ταυτόχρονα (δηλ. 1500GB) και διαλέγεις που θα εγκαθίσταται το κάθε παιχνίδι (αν θυμάμαι καλά μπορείς να κάνεις και move κατά βούληση ανά πάσα στιγμή αλλά δεν το έχω κάνει και ποτέ, όλα στον εξωτερικό τα πετάω).

επειδη εχω εναν εξωτερικο με εξωτερικη τροφοδοσια,γνωριζεις αν μπορω να τον χρησιμοποισω ως εχει,δλδ με τα αρχεια μου μεσα?

η πρεπει να αγορασω αλλον μονο γι αυτη τη δουλεια?

Δημοσ.

Εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο καιρό, έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται. Το Xbox One κάνει format στον εξωτερικό μόλις αυτός συνδεθεί και, χωρίς να το έχω δοκιμάσει, δεν νομίζω να μπορείς να έχεις διαφορετικά partition για Xbox και PC. Άρα θα χρειαστεί να αγοράσεις άλλον, όπως έχουμε κάνει και οι υπόλοιποι. Προτείνω έναν 2.5" USB 3.0 τουλάχιστον 1ΤΒ, κατά προτίμηση 2TB.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, kostiger είπε

Για αυτους τους λογους εκανα επέκταση εγγυησης στον Κωτσο..

Καλη τύχη φιλε

απο την στιγμη που επισκευαζεται δεν νομιζω ο Κοτσοβολος να εκανε αντικατατασταση η ms μου εδωσε εγγυηση μεχρι 1/2020

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια επειδη εχω κανει ενα χειρουργείο και από δευτέρα θα βγω απο το νοσοκομείο θελω να μ προτείνεται ενα παιχνιδι με καλη ιστορια να παραγγειλω να παίξω ν είναι σχετικα χαλαρωτικο να περναω την ωρα μ θελω ευχαριστα και να μην ειναι πολύ δύσκολο. Εχω δοκιμασει gears of war 4 και halo 5 αλλα δεν με τραβηξαν.  Σκεφτομαι για  assasins creed origins ή gta v ή watch dogs 2 ή a way out ή state of decay 2  ή walking dead 1 ή 2 αλλα αν εχετε και κατι αλλο πειτε μ

Επεξ/σία από masterone
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συμφωνω με το rime εχθες το αρχισα και μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις

Επεξ/σία από pollop
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pollop είπε

συμφωνω με το rime εχθες το αρχισα και μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις

κανε υπομονη και θα παθεις στο τελος σοκ

παιχνιδαρος απλα παιξε το μεχρι το τελος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, masterone είπε

Παιδια επειδη εχω κανει ενα χειρουργείο και από δευτέρα θα βγω απο το νοσοκομείο θελω να μ προτείνεται ενα παιχνιδι με καλη ιστορια να παραγγειλω να παίξω ν είναι σχετικα χαλαρωτικο να περναω την ωρα μ θελω ευχαριστα και να μην ειναι πολύ δύσκολο. Εχω δοκιμασει gears of war 4 και halo 5 αλλα δεν με τραβηξαν.  Σκεφτομαι για  assasins creed origins ή gta v ή watch dogs 2 ή a way out ή state of decay 2  ή walking dead 1 ή 2 αλλα αν εχετε και κατι αλλο πειτε μ

Τα walking dead είναι απλά κορυφή από άποψη στορυ. Αν μπορείς και τα δύο, αξίζουν απίστευτα. 

Καλή ανάρρωση! 

Επεξ/σία από teotsi21
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, teotsi21 είπε

Τα walking dead είναι απλά κορυφή από άποψη στορυ. Αν μπορείς και τα δύο, αξίζουν απίστευτα. 

Καλή ανάρρωση! 

Σε ευχαριστώ πολύ για την προταση σ έχουν σχέση με την σειρά γτ την εχω δει και ακομη την βλέπω

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, giannis-xania είπε

Αν σαρεσει το walking dead τοτε παίρνεις το dying light και καίγεσαι για κάνα τρίμηνο....

Σχετίζεται με την σειρά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι αλλα είναι φαση survival=, open world  με zombies, νομιζω από τα καλύτερα του είδους. Αν δεν το εχεις παιξει αξίζει! Τσεκαρε youtube

Επεξ/σία από giannis-xania
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...