Socratis_g Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, Bezbozny είπε Μπα... Με τίποτα... Βρήκα πολύ φτηνό το προηγούμενο με τη γαλλική επανάσταση και όσο και αν προσπάθησα να το παίξω δεν το μπορώ.... Απίστευτα βαρετό για εμένα. Φίλε το Origins είναι ισάξιο των πρώτων assassins creed. Εκτός αν δεν σου αρέσει το όλο concept της σειράς γενικά. Είναι παιχνιδάρα πάντως, αλλά δεν έχει σχέση με tomb raider.
fouskos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 το Origins είναι παιχνιδάρα αφού αγόρασα και τα δύο dlc και συνεχίζω να παίζω απο τον Νοέμβριο μέχρι τώρα.
lak10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Εξηγηστε μου κατι ρε παιδια πως ειναι δυνατον το eject button να δουλευει πριν παει η κονσολα για service και οταν γυριζει να μην δουλευει? ενας εκει στο service δεν βρεθηκε να το δοκιμασει? εχει κανεις αλλος να γραψει εντυπωσεις απο service?
tiniakos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 O 500αρης σκληρός του xbox one S που έχω σχεδόν γέμισε. Αν συνδέσω έναν εξωτερικό 1tb θα έχω 1500gb αποθηκευτικό χώρο ή τον εξωτερικό 1tb μόνο;
nzeppos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Και τους 2 ταυτόχρονα (δηλ. 1500GB) και διαλέγεις που θα εγκαθίσταται το κάθε παιχνίδι (αν θυμάμαι καλά μπορείς να κάνεις και move κατά βούληση ανά πάσα στιγμή αλλά δεν το έχω κάνει και ποτέ, όλα στον εξωτερικό τα πετάω). Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από nzeppos
Bezbozny Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, Socratis_g είπε Φίλε το Origins είναι ισάξιο των πρώτων assassins creed. Εκτός αν δεν σου αρέσει το όλο concept της σειράς γενικά. Είναι παιχνιδάρα πάντως, αλλά δεν έχει σχέση με tomb raider. Τι να πω... όπως βλέπω θα πρέπει να περιμένω το καινούργιο tomb raider τέλος του έτους...
aekoriginal21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Titanfall 2 Ultimate 6ε Προσωπικά το πήρα για το single, αλλά σε αυτή την τιμή λέει άπειρα. 1 2
kostiger Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Το ειχα παιξει στο πισι αλλα εδω μιλούμε για overkill. Το πηρα κι εγω για να το τσεκαρω και στο Χ. Ειναι πολυ ωραιο το campaign. 1
Socratis_g Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, lak10 είπε Εξηγηστε μου κατι ρε παιδια πως ειναι δυνατον το eject button να δουλευει πριν παει η κονσολα για service και οταν γυριζει να μην δουλευει? ενας εκει στο service δεν βρεθηκε να το δοκιμασει? εχει κανεις αλλος να γραψει εντυπωσεις απο service? προφανώς κατά την συναρμολόγηση μετά την επισκευή κάτι δεν κουμπώσανε, τους πήρες τηλ? γενικά απο όσα ξέρω θα ανταποκρηθούν αμέσως. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από Socratis_g
nzeppos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, kostiger είπε Το ειχα παιξει στο πισι αλλα εδω μιλούμε για overkill. Το πηρα κι εγω για να το τσεκαρω και στο Χ. Ειναι πολυ ωραιο το campaign. Η απλή έκδοση (όχι η Ultimate) υπάρχει και στο vault του EA Access. Εκεί ήταν που είχα δοκιμάσει το campaign και όντως ήταν πάρα πολύ καλό. 2
lak10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Socratis_g είπε προφανώς κατά την συναρμολόγηση μετά την επισκευή κάτι δεν κουμπώσανε, τους πήρες τηλ? γενικά απο όσα ξέρω θα ανταποκρηθούν αμέσως. ναι και συσκευη ξαναεφυγε Φρανκφουρτη οποτε παλι 1 μηνα χωρις κονσολα 2 ώρες πριν, Socratis_g είπε προφανώς κατά την συναρμολόγηση μετά την επισκευή κάτι δεν κουμπώσανε, τους πήρες τηλ? γενικά απο όσα ξέρω θα ανταποκρηθούν αμέσως. ναι και συσκευη ξαναεφυγε Φρανκφουρτη οποτε παλι 1 μηνα χωρις κονσολα 2 ώρες πριν, Socratis_g είπε προφανώς κατά την συναρμολόγηση μετά την επισκευή κάτι δεν κουμπώσανε, τους πήρες τηλ? γενικά απο όσα ξέρω θα ανταποκρηθούν αμέσως. ναι και συσκευη ξαναεφυγε Φρανκφουρτη οποτε παλι 1 μηνα χωρις κονσολα
lak10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 35 λεπτά πριν, postfire είπε κριμα για σενα μαν σκετη ταλαιπώρια δεν βαριεσαι εχω συνηθισει να ειμαι γκαντεμης πατως λιγο που το εψαξα και σε αλλους εβγαλε θεμα το eject button οποτε μαλλον ηταν να χαλασει και αυτο. Ενα μειον ειναι οτι δεν σου λεει η ms τι επισκευαε/αλλαξε στην κονσολα
adok13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) γκρινιαξε τους λγο οτι εχεις μεινει χωρις κονσολα 1 μηνα , και τωρα αλλο ενα , να σου δψσουν κανα δωρακι.συνηθως κατι δινουν. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από adok13 1
kostiger Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Mεγαλη γκινια πρεπει να σε αποζημιωσουν θεωρω κι εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις