di maria kun Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 recore def ?????παιδες μια αποψη για το παιχνιδι αλλα προσοχη στην definitive edition που ειναι η βελτιομενη και ειναι free στο gamepass, επισης απο στορι λεει τπτ? δεν εχει review αυτη η εκδοση η πρωτη αποτι διαβασα απολυτη μετριοτητα
joker80 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, di maria kun είπε recore def ?????παιδες μια αποψη για το παιχνιδι αλλα προσοχη στην definitive edition που ειναι η βελτιομενη και ειναι free στο gamepass, επισης απο στορι λεει τπτ? δεν εχει review αυτη η εκδοση η πρωτη αποτι διαβασα απολυτη μετριοτητα Στην αρχη ήταν ενδιαφέρον αλλα μετα έγινε πολύ επαναλαμβανόμενο και με κούρασε και το παράτησα. Δοκίμασε το δεν χάνεις τίποτα.
barman_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Παίδες ψάχνω το Syndicate σε λογική τιμή μεταχειρισμένο η digital.. Το πήρε το μάτι κανενός κάπου?
masterone Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Παιδια υπαρχει τροπος να κανω record με το xbox one s με το λαπτοπ μου και να μην κολλαει ασυρματα ή θελει οπωσδήποτε να ειναι συνδεμενα με καλωδιο ethernet και τα 2 και να ειναι και γρηγορη η συνδεση?
kostiger Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, barman_ είπε Παίδες ψάχνω το Syndicate σε λογική τιμή μεταχειρισμένο η digital.. Το πήρε το μάτι κανενός κάπου? Στο Public αν το βρεις νομιζω κοστιζει 13.00 ευρω.. 1
kostiger Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, Bezbozny είπε Παιδιά κανένα παιχνίδι σαν το tomb raider???? Tα Uncharted Δεν παει το μυαλο μου τωρα παντως σε καποιο. Σε καποιο βαθμο κανενα Assassin's Creed;
_filippos_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 νομίζω πως το uncharted ειναι exclusive στο playstation
kostiger Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, _filippos_ είπε νομίζω πως το uncharted ειναι exclusive στο playstation Για αυτο εβαλα το emoticon..
Cygnus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 15 ώρες πριν, Bezbozny είπε Παιδιά κανένα παιχνίδι σαν το tomb raider???? 5 ώρες πριν, kostiger είπε Σε καποιο βαθμο κανενα Assassin's Creed; Παίξε το Assassin's Creed Origins και δε θα χάσεις.
_filippos_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Σε θέμα σχεδιασμού το Origins ειναι καταπληκτικό αλλά με την πάροδο του χρόνου το gameplay το βρήκα τόσο μα τόσο βαρετό! Με το που τελείωσα τις αποστολές, οι οποίες ήταν πολλές αλλά επαναλαμβανόμενες, το άφησα, δεν ξανα ασχολήθηκα.
Bezbozny Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Στις 19/03/2018 στις 3:19 ΜΜ, Cygnus είπε Παίξε το Assassin's Creed Origins και δε θα χάσεις. Μπα... Με τίποτα... Βρήκα πολύ φτηνό το προηγούμενο με τη γαλλική επανάσταση και όσο και αν προσπάθησα να το παίξω δεν το μπορώ.... Απίστευτα βαρετό για εμένα.
tolstoy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Κατεβαίνει το Sea of Thieves Είναι (λέει) 18,73 γίγα.
masterone Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Παιδια υπαρχει τροπος να κανω record με το xbox one s με το λαπτοπ μου και να μην κολλαει ασυρματα ή θελει οπωσδήποτε να ειναι συνδεμενα με καλωδιο ethernet και τα 2 και να ειναι και γρηγορη η συνδεση?
nzeppos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, Bezbozny είπε Μπα... Με τίποτα... Βρήκα πολύ φτηνό το προηγούμενο με τη γαλλική επανάσταση και όσο και αν προσπάθησα να το παίξω δεν το μπορώ.... Απίστευτα βαρετό για εμένα. Το Unity το είχα πάρει κι εγώ αρκετά φτηνά (κανα 15άρι πριν πολλά-πολλά χρόνια). Πολύ εντυπωσιακό στην αρχή, άρχισε να γίνεται υπέρ του δέοντος βαρετό στη συνέχεια. Το μοναδικό AC που δεν έκατσα να τερματίσω οπότε τα επόμενα (Syndicate, Origins) έχουν πάει στο backlog.
Προτεινόμενες αναρτήσεις