Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

recore def ?????παιδες μια αποψη για το παιχνιδι αλλα προσοχη στην definitive edition που ειναι η  βελτιομενη και ειναι free στο gamepass,

επισης απο στορι λεει τπτ?

δεν εχει review αυτη η εκδοση η πρωτη αποτι διαβασα απολυτη μετριοτητα

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, di maria kun είπε

recore def ?????παιδες μια αποψη για το παιχνιδι αλλα προσοχη στην definitive edition που ειναι η  βελτιομενη και ειναι free στο gamepass,

επισης απο στορι λεει τπτ?

δεν εχει review αυτη η εκδοση η πρωτη αποτι διαβασα απολυτη μετριοτητα

Στην αρχη ήταν ενδιαφέρον αλλα μετα έγινε πολύ επαναλαμβανόμενο και με κούρασε και το παράτησα. Δοκίμασε το δεν χάνεις τίποτα. 

Δημοσ.

Παίδες ψάχνω το Syndicate σε λογική τιμή μεταχειρισμένο η digital.. Το πήρε το μάτι κανενός κάπου? 

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει τροπος να κανω record με το xbox one s με το λαπτοπ μου και να μην κολλαει  ασυρματα ή θελει οπωσδήποτε να ειναι συνδεμενα με καλωδιο ethernet και τα 2 και να ειναι και γρηγορη η συνδεση?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, barman_ είπε

Παίδες ψάχνω το Syndicate σε λογική τιμή μεταχειρισμένο η digital.. Το πήρε το μάτι κανενός κάπου? 

Στο Public αν το βρεις νομιζω κοστιζει 13.00 ευρω..

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Bezbozny είπε

Παιδιά κανένα παιχνίδι σαν το  tomb raider????

Tα Uncharted:P

Δεν παει το μυαλο μου τωρα παντως σε καποιο.

Σε καποιο βαθμο κανενα Assassin's Creed;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Bezbozny είπε

Παιδιά κανένα παιχνίδι σαν το  tomb raider????

5 ώρες πριν, kostiger είπε

Σε καποιο βαθμο κανενα Assassin's Creed;

Παίξε το Assassin's Creed Origins και δε θα χάσεις.

Δημοσ.

Σε θέμα σχεδιασμού το Origins ειναι καταπληκτικό 
αλλά με την πάροδο του χρόνου το gameplay το βρήκα τόσο μα τόσο βαρετό!

Με το που τελείωσα τις αποστολές, οι οποίες ήταν πολλές αλλά επαναλαμβανόμενες, το άφησα, δεν ξανα ασχολήθηκα. 

Δημοσ.
Στις 19/03/2018 στις 3:19 ΜΜ, Cygnus είπε

Παίξε το Assassin's Creed Origins και δε θα χάσεις.

Μπα... Με τίποτα... Βρήκα πολύ φτηνό το προηγούμενο με τη γαλλική επανάσταση και όσο και αν προσπάθησα να το παίξω δεν το μπορώ.... Απίστευτα βαρετό για εμένα. 

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει τροπος να κανω record με το xbox one s με το λαπτοπ μου και να μην κολλαει  ασυρματα ή θελει οπωσδήποτε να ειναι συνδεμενα με καλωδιο ethernet και τα 2 και να ειναι και γρηγορη η συνδεση?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Bezbozny είπε

Μπα... Με τίποτα... Βρήκα πολύ φτηνό το προηγούμενο με τη γαλλική επανάσταση και όσο και αν προσπάθησα να το παίξω δεν το μπορώ.... Απίστευτα βαρετό για εμένα. 

Το Unity το είχα πάρει κι εγώ αρκετά φτηνά (κανα 15άρι πριν πολλά-πολλά χρόνια). Πολύ εντυπωσιακό στην αρχή, άρχισε να γίνεται υπέρ του δέοντος βαρετό στη συνέχεια. Το μοναδικό AC που δεν έκατσα να τερματίσω οπότε τα επόμενα (Syndicate, Origins) έχουν πάει στο backlog.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...