joker80 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, anamenos είπε Δυστυχώς είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα, ο μοναδικός τρόπος να φτιάξει είναι να αφαιρέσεις και να προσθέσεις το λογαριασμό σου στην κονσόλα τουλάχιστον 5 φορές. Ολόκληρη Microsoft και δεν το έχει πάρει χαμπάρι να το φτιάξει? Τεσπα. Ας ελπίσουμε σε κάποιο update.
Mr_Terror Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Παιδια να ρωτησω.Φιλος αγορασε xboxone.Πηρε δωρεαν τις 14 μερες game pass.Μετα ακυρωσε την αυτοματη ανανεωση για να μην χρεωθει τα δεκα ευρω οταν ληξει η συνδρομη.Εβαλε τροπο πληρωμης paypal.Χρειαζεται να κανει και κατι αλλο μεσα απο το paypal ?
Racerr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 επιστρεφω στο θεμα 4K το δοκιμασα στην εξης τηλεοραση LG 49UF6407 στελνοντας μηνυμα στην lg μου παν οτι δεν γνωριζουν τις ρυθμισεις του χβοχ απλα χρειαζεται εκδοση hdmi 2.0
lak10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 39 λεπτά πριν, Racerr είπε επιστρεφω στο θεμα 4K το δοκιμασα στην εξης τηλεοραση LG 49UF6407 στελνοντας μηνυμα στην lg μου παν οτι δεν γνωριζουν τις ρυθμισεις του χβοχ απλα χρειαζεται εκδοση hdmi 2.0 η τηλεοραση ου μαλλον δεν ειναι 4K αλλα 3Κ λογω RGBW πανελ ειναι μαρκετινιστηκη παγαποντια της lg
Twoface Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Racerr είπε επιστρεφω στο θεμα 4K το δοκιμασα στην εξης τηλεοραση LG 49UF6407 στελνοντας μηνυμα στην lg μου παν οτι δεν γνωριζουν τις ρυθμισεις του χβοχ απλα χρειαζεται εκδοση hdmi 2.0 Ψάξε στις ρυθμίσεις της lg να ενεργοποιήσεις ποιες hdmi θύρες θες να είναι " γρήγορες " , δεν είμαι σπίτι για να σε βοηθήσω. Και εγώ όταν πήρα τηλεορσση lg τα σαινια στην εξυπηρέτηση της lg δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν και το βρήκα μόνος μου. 1
Racerr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Twoface είπε Ψάξε στις ρυθμίσεις της lg να ενεργοποιήσεις ποιες hdmi θύρες θες να είναι " γρήγορες " , δεν είμαι σπίτι για να σε βοηθήσω. Και εγώ όταν πήρα τηλεορσση lg τα σαινια στην εξυπηρέτηση της lg δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν και το βρήκα μόνος μου. οκ ευχαριστω θα το δοκιμασω
christs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Διαβασα καμποσες απο τις τελευταιες σελιδες μηπως ειχε απαντηθει το ερωτημα μου, αλλά αφου δε βρηκα κατι, ας σας ρωτησω. Σε Xbox One S που κοντεύω πλεον να του τιγκάρω τη μικρη του μνημη (500gb) λογω του EA access που αγορασα προσφατα, πώς επεκτεινω τον χωρο για εγκαταστασεις και κατεβάσματα παιχνιδιών? Του κολλάω μεσω usb εξωτερικο σκληρο δισκο? Χρειαζεται κατι εξιζητημενο? Ευχαριστω!
Paragontas-x Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν γυρισω το region της κονσολας μου - gamertag μου σε English(United states), location United states απο English(Greece), location Greece που το εχω τωρα για να αγορασω μια ετησια xbox live gold συνδρομη αν μετα το ξαναγυρισω σε English(Greece) θα χασω τη συνδρομη αυτη? Παντως το υπολοιπο 20-30 μερες που εχω ακομα σε xbox live gold συνδρομη που εχω αγορασει οσο ειχα τη κονσολα στο English(Greece) μια χαρα το μετεφερε στο English(United states) και τουμπαλιν Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Paragontas-x
mikele13- Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Αν γυρισω το region της κονσολας μου - gamertag μου σε English(United states), location United states απο English(Greece), location Greece που το εχω τωρα για να αγορασω μια ετησια xbox live gold συνδρομη αν μετα το ξαναγυρισω σε English(Greece) θα χασω τη συνδρομη αυτη? Παντως το υπολοιπο 20-30 μερες που εχω ακομα σε xbox live gold συνδρομη που εχω αγορασει οσο ειχα τη κονσολα στο English(Greece) μια χαρα το μετεφερε στο English(United states) και τουμπαλιν μπες https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships και κανε αγορα αφοβα,ολοι απο εκει ψωνιζουμε... 1
Paragontas-x Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Το ξερω αυτο. Οπως και το allkeys που συγκρινει online stores.
joker80 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μολις πηρα το forza horizon 3 απο cdkeys εδω και ενω στην περιγραφη λεει απλη εκδοση οταν εβαλα τον κωδικο για κατεβασμα ηταν μαζι με το hot wheels bundle. Τελεια!!! Υπαρχει και το πακετο ξεχωριστα εδω και δωρο το AC Unity (το οποιο πηρα πριν 2 μερες) edit: Μην παρω κανεναν στο λαιμο μου βεβαια μπορει και να ετυχε Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από joker80
postfire Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 εχει preorder το state of decay 2 στα 26.39 https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/state-of-decay-2-xbox-one-pc
lak10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 η γκαντεμια δεν εχεια ορια ηρθε η κονσολα απο το service και τωρα δεν δουλευει το eject κουμπι και δεν νομιζω να δουλεψει ο τροπος με τον συνδετηρα ειμαι μεσα στα νευρα αντε τωρα να φυγει η κονσολα παλι γερμανια
Προτεινόμενες αναρτήσεις