Manos fot. Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 XBOX ONE CONTROLLER Μπορώ να συνδέσω ένα απλό xbox one controller στο xbox one s ? ή δέχεται μόνο τα controller του xbox one s ?
aggeloszog93 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Παιδιά μια ερώτηση, ίσως υπερβολικά noob.. Μόλις αγόρασα λογαριασμό που περιέχει ένα παιχνίδι..το εγκατέστησα και έτσι για πλάκα πήγα και στον βασικό μου λογαριασμό...Πώς γίνεται να υπάρχει και σε αυτόν εκεί για να το παίξεις;
steveevo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δοκιμασα τον καινουργιο edge browser που εχει στο preview, η μερα με την νυχτα σε σχεση με την παλια εκδοση εχει και tabs κανονικα και background audio πλεον μαζι με το kodi και τα αλλα apps μονο υποστηριξη για mouse και keyboard χρειαζεται και γινετε κανονικο pc. Μαζι με το backwards compatibility 3 γενιων τους emulators και το game pass μιλαμε ισως για την πιο ολοκληρωμενη κονσολα.
steveevo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 1 hour ago, Bourdoulas said: Emulators ; Ναι τις προαλες επαιζα vice city stories στον ppsspp απλα θελει καθε φορα να κανεις switch στο developer mode.
Bourdoulas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλή φάση. Εγώ είχα μείνει σε έναν html5 emulator πριν καιρό. Το kodi είναι πλέον πλήρως λειτουργικό ή όχι ακόμη; Πχ 4k ταινίες παίζει; Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από Bourdoulas
steveevo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Bourdoulas said: Καλή φάση. Εγώ είχα μείνει σε έναν html5 emulator πριν καιρό. Το kodi είναι πλέον πλήρως λειτουργικό ή όχι ακόμη; Πχ 4k ταινίες παίζει; Μια χαρα ειναι δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα εκτος απο κανα 2 μικρα bugs, σαν μετρο συγκρισης που εχω το ouya που το χρησιμοποιουσα παλιοτερα, στο one ειναι πολυ πιο smooth η εμπειρια. Και λογω του οτι εχει windows 10 υποστηριζει και ntfs σκληρους κανονικα που ητανε και το μεγαλυτερο αγκαθι για μενα στα android tv boxes. Για 4κ δεν μπορω να σου πω δεν εχω το one s αν και αποτι εχω διαβασει υποστηριζει κανονικα. Ριξε και μια ματια εδω που ειναι το επισημο φορουμ του kodi για το one. https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=282 Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από steveevo 1
ultralisk Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Στις 3/12/2018 στις 5:42 ΠΜ, aggeloszog93 είπε Παιδιά μια ερώτηση, ίσως υπερβολικά noob.. Μόλις αγόρασα λογαριασμό που περιέχει ένα παιχνίδι..το εγκατέστησα και έτσι για πλάκα πήγα και στον βασικό μου λογαριασμό...Πώς γίνεται να υπάρχει και σε αυτόν εκεί για να το παίξεις; παίζει αναλόγως ποιο account έχεις Primary
joker80 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Εκτός από PayPal μπορώ να αγοράσω από το cdkeys με χρεωστική ελληνική;
Dev1l Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, joker80 είπε Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Εκτός από PayPal μπορώ να αγοράσω από το cdkeys με χρεωστική ελληνική; Ναι αρκεί να είναι Visa η Mastercard. Αν δεν κάνω λάθος δέχεται και American Express. Απλά θα σε συμβούλευα να προχωρήσεις μέσω PayPal την αγορά σου ώστε ότι και να γίνει να είσαι καλυμμένος! 1
pollop Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 ναι το ειχα τσιμπησει και εγω, αυτο που περιμενω ειναι καμια καλη ετησια game pass 1
joker80 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Συμβαίνει σε κανένα άλλον αυτό: Να βάζετε να κατεβαίνουν 3-4 παιχνίδια στην queue list και αν χρειαστεί να κλείσετε την κονσόλα και την ανοίξετε αργότερα τα παιχνίδια να έχουν εξαφανιστεί. Μετα να πρέπει να ξανά μπείτε στo store να τα ξαναβαλετε στην λίστα να κατεβαίνουν. Είναι εκνευριστικό.
anamenos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 14 hours ago, joker80 said: Συμβαίνει σε κανένα άλλον αυτό: Να βάζετε να κατεβαίνουν 3-4 παιχνίδια στην queue list και αν χρειαστεί να κλείσετε την κονσόλα και την ανοίξετε αργότερα τα παιχνίδια να έχουν εξαφανιστεί. Μετα να πρέπει να ξανά μπείτε στo store να τα ξαναβαλετε στην λίστα να κατεβαίνουν. Είναι εκνευριστικό. Δυστυχώς είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα, ο μοναδικός τρόπος να φτιάξει είναι να αφαιρέσεις και να προσθέσεις το λογαριασμό σου στην κονσόλα τουλάχιστον 5 φορές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις