Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα Xbox One το πρωτο μοντελο το οποιο ειναι μεταχειρισμενο.
Το προβλημα που ειχα ηταν πως το χειριστηριο αποσυγχρονιζεται συνεχεια οτι μα οτι και να κανω εκτος αν χρησιμοποιησω το Usb.
Σημερα πηρα ενα ακομα χειριστηριο απο μια ακομα αγγελια σε αριστη κατασταση αλλα βλεπω πως ολο αυτο συνεχιζεται και με το "καινουργιο"! Μου φαινεται παρα πολυ περιεργο ολο και πραγματικα δε ξερω τι κανω. Εχει αντιμετωπιση κανεις κατι παρομοιο?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Λογικα Δευτερα-Τριτη το εχεις στα χερια σου.Μπορει να στο αντικατεστησαν με αλλο Χ.Οταν παραλαβεις τσεκαρε το σειριακο αν ειναι ο ιδιος με αυτον που εστειλες.

το ticket εξαρχης ελεγε για επισκευη της ιδιας μοναδας τωρα οταν ερθει θα το τσεκαρω

• Like 1
Δημοσ.

Αbsolutely bought with this one..

http://www.ign.com/articles/2018/03/09/state-of-decay-2-first-hands-on-bigger-better-and-more-rpg-y

Πολυ καλα μας τα λεει το (οχι και τοσο εγκριτο βεβαια) IGN, χαρακτηριστικα αναφερει οτι ισως θα προκειται για κλοπη η αποκτηση του εν λογω παιχνιδιου στα 30 ευρω..

Δημοσ.

Ώρες-ώρες νομίζω κι εγώ πως δεν κρατιέμαι για το συγκεκριμένο (το έχω βάλει καιρό στο μάτι), αλλά νομίζω πως θα περιμένω πρώτα να δω απόψεις για τη Final Beta από αυτούς που είναι ακόμα πιο ανυπόμονοι. Καλώς να μας έρθει.

Δημοσ.

εβαλα το xbox σε 4κ τηλεοραση παω στις ρυθμισεις να επιλεξω να δειχνει 4κ αλλα γραφει οτι η τηλεοραση δεν υποστηριζει 4κ  πως γινεται αυτο?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Racerr είπε

εβαλα το xbox σε 4κ τηλεοραση παω στις ρυθμισεις να επιλεξω να δειχνει 4κ αλλα γραφει οτι η τηλεοραση δεν υποστηριζει 4κ  πως γινεται αυτο?

το one x εχεις?

Δημοσ.

Βγάζει και το s με upscale και native σε 4k blue ray. 

Δες από τις ρυθμίσεις της tv αν έχει επιλογή για ultra deep color ή τπτ αντίστοιχο στις επιλογές για τις θύρες hdmi 

Δημοσ.

Άλλο το ότι δεν κάνει render 4k τα παιχνίδια, και άλλο αν βγάζει σήμα 4k. 

Η τηλεόραση θα δείξει 4k pixels, είτε του βάλεις το απλό, είτε το s. 

Η διαφορά είναι ότι στο απλό, η τηλεόραση θα κάνει το upscale, ενώ στο s το σήμα έρχεται έτοιμο 4k (έχει γίνει το upscale από το s). 

Στα blue ray, είναι καθαρό 4k

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...