Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lak10 είπε

εδω και μια βδομαδα εχει παραλαβει η ms το x μου αλλα δεν εχω δει φως και με εχουν ζωσει τα φιδια γιατι διαβασα και για ενα παλικαρι με το ιδιο προλημα με μενα που το εχει ενα μηνα στο service και δεν εχει λαβει απαντηση

Κανε υπομονη.Εχει αριστο service η ms.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mr_Terror είπε

Κανε υπομονη.Εχει αριστο service η ms.

ποσος καιρος ειναι ο κμεος χρονος ervice

Δημοσ.

15-20 μερες.Εκτος και αν υπαρχει ελλειψη ανταλλακτικων και καθυστερησει λιγο παραπανω.Οτι και να ειναι να μην αγχωνεσαι.

Θα σου ερθει το κτηνακι επισκευασμενο λειτουργικο.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά βρήκα το xbox one 1tb σε καλή τιμή αξίζει λέτε θα εχει διαφορά απο το one s τσιγκουνευομαι το 60αρι να δώσω! 

Σας ευχαριστώ! 

Καλησπερα παιδιά προς την απεικόνιση γραφικών το απλο xbox one με το xbox one s θα εχει διαφορά αν θα έχει καλύτερα να πάρω το s! 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Καλησπέρα παιδιά βρήκα το xbox one 1tb σε καλή τιμή αξίζει λέτε θα εχει διαφορά απο το one s τσιγκουνευομαι το 60αρι να δώσω! 

Σας ευχαριστώ! 

Καλησπερα παιδιά προς την απεικόνιση γραφικών το απλο xbox one με το xbox one s θα εχει διαφορά αν θα έχει καλύτερα να πάρω το s! 

ανάλογα τι εννοείς καλή τιμή..

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, aggeloszog93 είπε

ανάλογα τι εννοείς καλή τιμή..

150 το 1tb σφραγισμένο φίλε μου πιστεύω πώς ειναι πολύ καλη τιμη! 

Μόλις τώρα, manthos_27 είπε

Και την  forza motorsport 6 edition της κονσολας και όχι την απλή και με το παιχνίδι δώρο! 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Σας ευχαριστώ! 

Τα ίδια γραφικα έχουν στα παιχνίδια. Η μόνη διαφορα είναι ότι με το S θα μπορείς να δεις HDR χρώματα και 4K blu-ray video εφόσον έχεις την κατάλληλη τηλεόραση.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

150 το S? ναι καλα ειναι. εγώ το σκέτο με κάμποσα παιχνίδια το αγόρασα σε αρκετά καλή τιμή.

ΥΓ: έχω παιχνίδια όπως GTA V, UFC 2, FORZA HORIZON 2 κτλπ, που δε θα τα χρειαστω λογω του οτι τα έχω παίξει στο παρελθόν. Αν κανεις απο εδώ ενδιαφέρεται (ανταλλαγή/πώληση)ας στείλει ενα PM.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, aggeloszog93 είπε

150 το S? ναι καλα ειναι. εγώ το σκέτο με κάμποσα παιχνίδια το αγόρασα σε αρκετά καλή τιμή.

ΥΓ: έχω παιχνίδια όπως GTA V, UFC 2, FORZA HORIZON 2 κτλπ, που δε θα τα χρειαστω λογω του οτι τα έχω παίξει στο παρελθόν. Αν κανεις απο εδώ ενδιαφέρεται (ανταλλαγή/πώληση)ας στείλει ενα PM.

Οχι φίλε μου το one s το απλό θα πάρω με 150 λάθος κατάλαβες αλλά και πάλι αξίζει είναι η έκδοση forza edition σε με χρώμα το 1tb

Δημοσ.

Μια ερώτηση αρκετά "κουλή". 'Ημουν στο Microsoft Store και χάζευα τα παιχνίδια της Square Enix που τα εχει σε τρελη προσφορα. Μου εβγαζε τιμές σε δολλάρια, πχ 4.00$. Ε και σκέφτομαι, άντε ωραία μπαίνω στον ευρωπαικό server και λογικα η τιμη θα ειναιπερίπου 3 ευρώ. να που ομως η τιμή παρέμεινε 4, ευρώ αυτή τη φορά

Ερώτηση: μπορώ να ψωνίσω τα παιχνίδια και να πληρώσω σε δολλάρια για να μου βγει φθηνότερα;

Δημοσ.

τελικα χθες το βραδυ εσκασε mail απο ms οτι το στειλανε δεν αναφερει τι επισκευαστηκε  ειναι ιταλια το περιμενω

Δημοσ.

αν δέχεται το λογαριασμό σου στο PayPal ναι, διαφορετικά θα πρέπει να αγοράσεις αναγκαστικά από Ευρωπαϊκό Store. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lak10 είπε

τελικα χθες το βραδυ εσκασε mail απο ms οτι το στειλανε δεν αναφερει τι επισκευαστηκε  ειναι ιταλια το περιμενω

Λογικα Δευτερα-Τριτη το εχεις στα χερια σου.Μπορει να στο αντικατεστησαν με αλλο Χ.Οταν παραλαβεις τσεκαρε το σειριακο αν ειναι ο ιδιος με αυτον που εστειλες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...