Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι και ανάλογα το παιχνίδι βέβαια. Στο Mass Effect Andromeda που κατέβασα προχθές τζάμπα (ελέω EA Access) με άφηνε να ξεκινήσω ήδη από το 10-15% της εγκατάστασης. Τουναντίον παιχνίδια σαν το NBA 2k μέχρι να κατέβουν ολόκληρα παραδοσιακά δεν σε αφήνουν να παίξεις παρά μόνο τον ίδιο φιλικό αγώνα.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 ώρες πριν, aggeloszog93 είπε

https://www.google.gr/amp/s/www.windowscentral.com/how-cancel-xbox-game-pass-subscription-xbox-one%3famp

Φίλε μου εδώ είναι η απάντηση σου. Και όχι, δε γίνεται η ακύρωση απευθείας από την κονσόλα.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν με αφήνει να αφαιρέσω μια κάρτα που είχα βάλει και να βάλω στη θέση της μία άλλη.

Προσπάθησα και από τον υπολογιστή στο Xbox Live αλλά δεν μπορώ.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tolstoy είπε

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν με αφήνει να αφαιρέσω μια κάρτα που είχα βάλει και να βάλω στη θέση της μία άλλη.

Προσπάθησα και από τον υπολογιστή στο Xbox Live αλλά δεν μπορώ.

προσθεσε την 2η καρτα,και μετα μηπως σε αφησει να σβησεις την 1η.

και σε μενα που ειχα βαλει την καρτα μου σε λογαριασμο φιλου,δεν με αφηνε να την βγαλω.

το αφησα,και μετα απο μερες μπηκα απο υπολογιστη και μπορεσα να την σβησω.

αν δεν βγαζεις ακρη μιλα με microsoft support να στο φτιαξουν επιτοπου.

Δημοσ.

παιδιά η κονσόλα (XBOX ONE 2013) δεν μου αναγνωρίζει τον δεύτερο εξωτερικό σκληρό , καμία ιδέα πως να το διορθώσω;

Δημοσ.

Παιδιά η κονσόλα δέχεται και δεύτερο account? Πχ αν πάρω ένα account με παιχνίδια από άλλο άτομο, θα μπορώ ταυτόχρονα να έχω και το δικό μου;

Δημοσ.

Θα μπορεις κ μαλιστα υπο καποιες προϋποθέσεις θα μπορεις να τα εχεις κ στο βασικο σου λογαριασμό.

Δημοσ.

Μετακινούνται τα παιχνίδια από τον εσωτερικό στον εξωτερικό δίσκο ή πρέπει να τα εγκαταστήσω απ' την αρχή σ' αυτόν;  

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, tolstoy είπε

Μετακινούνται τα παιχνίδια από τον εσωτερικό στον εξωτερικό δίσκο ή πρέπει να τα εγκαταστήσω απ' την αρχή σ' αυτόν;  

Μετακινούνται μια χαρά. παίρνουν το χρόνο τους βέβαια αλλά γίνεται εύκολα 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά βρήκα το xbox one 1tb σε καλή τιμή αξίζει λέτε θα εχει διαφορά απο το one s τσιγκουνευομαι το 60αρι να δώσω! 

Σας ευχαριστώ! 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Καλησπέρα παιδιά βρήκα το xbox one 1tb σε καλή τιμή αξίζει λέτε θα εχει διαφορά απο το one s τσιγκουνευομαι το 60αρι να δώσω! 

Σας ευχαριστώ! 

Είναι πολύ πιο αθόρυβο το s κ πιο μικρό . Στα specs έχει μια μικρή αναβάθμιση το s κατά τ αλλά το ίδιο είναι. Το control tou xbox one είναι πολύ ανθεκτικό από του s . Αυτα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Σας ευχαριστώ! 

Πάρε το s δεν θα το μετανιώσεις 

Δημοσ.

εδω και μια βδομαδα εχει παραλαβει η ms το x μου αλλα δεν εχω δει φως και με εχουν ζωσει τα φιδια γιατι διαβασα και για ενα παλικαρι με το ιδιο προλημα με μενα που το εχει ενα μηνα στο service και δεν εχει λαβει απαντηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...