kostiger Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μια χαρα κατάλαβες. Ενεργοποιησε το κ μετα απευθείας ακυρωσε τον τροπο πληρωμης..
criminal85 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει ταινία από εξωτερικό σκληρό;γνωρίζει μήπως πως αλλάζω κωδικοποίηση στους υπότιτλους γιατί μου βγάζει κάτι αραμαϊκά. Και αν ξέρετε κανένα player που να υποστηρίζει 4k γιατί με Vlc Kodi media player δεν έκαναν δουλειά Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από criminal85
aggeloszog93 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Παιδια καλησπέρα. Νεος κατοχος κονσολαςxbox one, εχω καποιες τρανταχτες απορίες.. Διαφορές xbox live gold με xbox game pass ψάχνω... Αν κατάλαβα καλά το gold είναι προαπαιτούμενο για να παίζεις online και σαν εξτρα λειτουργία σου χαρίζει και κάποια games/μήνα.. Το game pass είναι ακόμα και για offline (σε περιπτωση που δε θες να πληρωνεις live) και ειναι αποκλειστικά games, σαν ενοικίαση απο τα S€v€n. Το θέμα μου είναι: στα παιχνίδια που σου δίνουν δώρο, υπάρχει δικαίωμα επιλογής ή σου τα δίνουν και κάντα ότι θες; Από έναν που είχε μείνει στη χρυσή εποχή των θρυλικων Playstation2 που δε γνώριζαν τι εστι συνδρομή και DLC. Σας ευχαριστώ.
mikele13- Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, aggeloszog93 είπε Παιδια καλησπέρα. Νεος κατοχος κονσολαςxbox one, εχω καποιες τρανταχτες απορίες.. Διαφορές xbox live gold με xbox game pass ψάχνω... Αν κατάλαβα καλά το gold είναι προαπαιτούμενο για να παίζεις online και σαν εξτρα λειτουργία σου χαρίζει και κάποια games/μήνα.. Το game pass είναι ακόμα και για offline (σε περιπτωση που δε θες να πληρωνεις live) και ειναι αποκλειστικά games, σαν ενοικίαση απο τα S€v€n. Το θέμα μου είναι: στα παιχνίδια που σου δίνουν δώρο, υπάρχει δικαίωμα επιλογής ή σου τα δίνουν και κάντα ότι θες; Από έναν που είχε μείνει στη χρυσή εποχή των θρυλικων Playstation2 που δε γνώριζαν τι εστι συνδρομή και DLC. Σας ευχαριστώ. κατεβαζεις οποια θες απο τα δωρεαν του μηνα και τα παιζεις εφοσον εχεις plus συνδρομη. αν δεν εχεις συνδρομη,απλα θα υπαρχουν στην συλλογη σου. οσο αφορα gold+game pass εισαι σωστος.
aggeloszog93 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Στις 28/2/2018 στις 11:54 ΜΜ, tolstoy είπε Διευκρίνηση για το Game pass Στην εικόνα λέει ότι αν κάνω δωρεάν δοκιμή δεν θα χρεωθώ τώρα και θα χρεωθώ μετά τις 14 μέρες ή μήπως δεν κατάλαβα καλά; https://www.google.gr/amp/s/www.windowscentral.com/how-cancel-xbox-game-pass-subscription-xbox-one%3famp Φίλε μου εδώ είναι η απάντηση σου. Και όχι, δε γίνεται η ακύρωση απευθείας από την κονσόλα.
lak10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Στις 28/2/2018 στις 8:55 ΜΜ, kostiger είπε Το Χ εχεις ή το απλο; το x scorpio edition και μου εβγαλε προβλημα δεν εστελνε σημα στην tv και εκλεινε μονο του
kostiger Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 20 λεπτά πριν, lak10 είπε το x scorpio edition και μου εβγαλε προβλημα δεν εστελνε σημα στην tv και εκλεινε μονο του Μαλιστα. Κριμα ρε φιλε. Ελπιζω να σου στειλουν το δικο σου επισκευασμενο, γιατι ειναι συλλεκτικο κι εγω αυτη εχω.. Η δικη μου ατυχια ηταν οτι χαλασε το bluray drive στο ps4 pro, μεσα σε 2 μερες ομως το ειχα πισω..
masterone Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Spoiler Παιδια αν εχει παρει κανεις το nfs payback για xbox one το εχει προσφορα 28 ευρω ξερει αν παιζει και στο pc ή θελει ξεχωριστη αγορα?
Dev1l Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 50 λεπτά πριν, masterone είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Παιδια αν εχει παρει κανεις το nfs payback για xbox one το εχει προσφορα 28 ευρω ξερει αν παιζει και στο pc ή θελει ξεχωριστη αγορα? ξεχωριστή απ' όσο ξέρω
k_dinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Στις 3/1/2018 στις 1:50 ΜΜ, criminal85 είπε Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει ταινία από εξωτερικό σκληρό;γνωρίζει μήπως πως αλλάζω κωδικοποίηση στους υπότιτλους γιατί μου βγάζει κάτι αραμαϊκά. Και αν ξέρετε κανένα player που να υποστηρίζει 4k γιατί με Vlc Kodi media player δεν έκαναν δουλειά https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/best-player/9wzdncrdpqsx νομίζω εδω μέσα είναι το παιδί που το έχει φτιάξει, και είχε πει ότι παίζει τα πάντα. Δεν το έχω αγράσει όμως για να το επαληθεύσω
aggeloszog93 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Παιδιά κατεβάζω τώρα ένα παιχνίδι και προς έκπληξη μου, γύρω στο 25% της εγκατάστασης του με αφήνει να το τρέξω..ισχύει αυτό;
criminal85 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, k_dinos είπε https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/best-player/9wzdncrdpqsx νομίζω εδω μέσα είναι το παιδί που το έχει φτιάξει, και είχε πει ότι παίζει τα πάντα. Δεν το έχω αγράσει όμως για να το επαληθεύσω Δούλεψε μια χαρά η movie & tv απ το store. Απλά το αρχείο των υπό τίτλων πρέπει να είναι σε utf-8. Σε ευχαριστω για την απάντηση πάντως 1
costacurta Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, aggeloszog93 είπε Παιδιά κατεβάζω τώρα ένα παιχνίδι και προς έκπληξη μου, γύρω στο 25% της εγκατάστασης του με αφήνει να το τρέξω..ισχύει αυτό; Αφήνει να μπεις στο παιχνίδι, κάποιες λειτουργίες είτε single player είτε αντίστοιχα multi αν δεν ολοκληρωθεί δεν ανοίγουν Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από costacurta
Προτεινόμενες αναρτήσεις