Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει ταινία από εξωτερικό σκληρό;γνωρίζει μήπως πως αλλάζω κωδικοποίηση στους υπότιτλους γιατί μου βγάζει κάτι αραμαϊκά. Και αν ξέρετε κανένα player που να υποστηρίζει 4k γιατί με Vlc Kodi media player δεν έκαναν δουλειά 

Επεξ/σία από criminal85
Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα. 

Νεος κατοχος κονσολαςxbox one, εχω καποιες τρανταχτες απορίες..

Διαφορές xbox live gold με xbox game pass ψάχνω...

Αν κατάλαβα καλά το gold είναι προαπαιτούμενο για να παίζεις online και σαν εξτρα λειτουργία σου χαρίζει και κάποια games/μήνα..

Το game pass είναι ακόμα και για offline (σε περιπτωση που δε θες να πληρωνεις live) και ειναι αποκλειστικά games, σαν ενοικίαση απο τα S€v€n.

Το θέμα μου είναι: στα παιχνίδια που σου δίνουν δώρο, υπάρχει δικαίωμα επιλογής ή σου τα δίνουν και κάντα ότι θες;

Από έναν που είχε μείνει στη χρυσή εποχή των θρυλικων Playstation2 που δε γνώριζαν τι εστι συνδρομή και DLC.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aggeloszog93 είπε

Παιδια καλησπέρα. 

Νεος κατοχος κονσολαςxbox one, εχω καποιες τρανταχτες απορίες..

Διαφορές xbox live gold με xbox game pass ψάχνω...

Αν κατάλαβα καλά το gold είναι προαπαιτούμενο για να παίζεις online και σαν εξτρα λειτουργία σου χαρίζει και κάποια games/μήνα..

Το game pass είναι ακόμα και για offline (σε περιπτωση που δε θες να πληρωνεις live) και ειναι αποκλειστικά games, σαν ενοικίαση απο τα S€v€n.

Το θέμα μου είναι: στα παιχνίδια που σου δίνουν δώρο, υπάρχει δικαίωμα επιλογής ή σου τα δίνουν και κάντα ότι θες;

Από έναν που είχε μείνει στη χρυσή εποχή των θρυλικων Playstation2 που δε γνώριζαν τι εστι συνδρομή και DLC.

Σας ευχαριστώ.

κατεβαζεις οποια θες απο τα δωρεαν του μηνα και τα παιζεις εφοσον εχεις plus συνδρομη.

αν δεν εχεις συνδρομη,απλα θα υπαρχουν στην συλλογη σου.

οσο αφορα gold+game pass εισαι σωστος.

Δημοσ.
Στις 28/2/2018 στις 11:54 ΜΜ, tolstoy είπε

Διευκρίνηση για το Game pass

Στην εικόνα λέει ότι αν κάνω δωρεάν δοκιμή δεν θα χρεωθώ τώρα και θα χρεωθώ μετά τις 14 μέρες ή μήπως δεν κατάλαβα καλά;

gamepass shot 1024b.jpg

https://www.google.gr/amp/s/www.windowscentral.com/how-cancel-xbox-game-pass-subscription-xbox-one%3famp

Φίλε μου εδώ είναι η απάντηση σου. Και όχι, δε γίνεται η ακύρωση απευθείας από την κονσόλα.

Δημοσ.
Στις 28/2/2018 στις 8:55 ΜΜ, kostiger είπε

Το Χ εχεις ή το απλο;

το x scorpio edition και μου εβγαλε προβλημα δεν εστελνε σημα στην tv και εκλεινε μονο του

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, lak10 είπε

το x scorpio edition και μου εβγαλε προβλημα δεν εστελνε σημα στην tv και εκλεινε μονο του

Μαλιστα. Κριμα ρε φιλε. Ελπιζω να σου στειλουν το δικο σου επισκευασμενο, γιατι ειναι συλλεκτικο κι εγω αυτη εχω..

Η δικη μου ατυχια ηταν οτι χαλασε το bluray drive στο ps4 pro, μεσα σε 2 μερες ομως το ειχα πισω..

Δημοσ.
Spoiler

Παιδια αν εχει παρει κανεις το nfs payback για xbox one το εχει προσφορα 28 ευρω ξερει αν παιζει και στο pc ή θελει ξεχωριστη αγορα?

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, masterone είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Παιδια αν εχει παρει κανεις το nfs payback για xbox one το εχει προσφορα 28 ευρω ξερει αν παιζει και στο pc ή θελει ξεχωριστη αγορα?

ξεχωριστή απ' όσο ξέρω

Δημοσ.
Στις 3/1/2018 στις 1:50 ΜΜ, criminal85 είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει ταινία από εξωτερικό σκληρό;γνωρίζει μήπως πως αλλάζω κωδικοποίηση στους υπότιτλους γιατί μου βγάζει κάτι αραμαϊκά. Και αν ξέρετε κανένα player που να υποστηρίζει 4k γιατί με Vlc Kodi media player δεν έκαναν δουλειά 

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/best-player/9wzdncrdpqsx

νομίζω εδω μέσα είναι το παιδί που το έχει φτιάξει, και είχε πει ότι παίζει τα πάντα.

Δεν το έχω αγράσει όμως για να το επαληθεύσω

Δημοσ.

Παιδιά κατεβάζω τώρα ένα παιχνίδι και προς έκπληξη μου, γύρω στο 25% της εγκατάστασης του με αφήνει να το τρέξω..ισχύει αυτό;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_dinos είπε

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/best-player/9wzdncrdpqsx

νομίζω εδω μέσα είναι το παιδί που το έχει φτιάξει, και είχε πει ότι παίζει τα πάντα.

Δεν το έχω αγράσει όμως για να το επαληθεύσω

Δούλεψε μια χαρά η movie & tv απ το store. Απλά το αρχείο των υπό τίτλων πρέπει να είναι σε utf-8. Σε ευχαριστω για την απάντηση πάντως 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, aggeloszog93 είπε

Παιδιά κατεβάζω τώρα ένα παιχνίδι και προς έκπληξη μου, γύρω στο 25% της εγκατάστασης του με αφήνει να το τρέξω..ισχύει αυτό;

Αφήνει να μπεις στο παιχνίδι, κάποιες λειτουργίες είτε single player είτε αντίστοιχα multi αν δεν ολοκληρωθεί δεν ανοίγουν 

Επεξ/σία από costacurta
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...