Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για ποιο λογο αν dδεν εχεις πληρωσει gold δεν μπορεις να παιξεις online

γινεται να πουλησω καποιο παιχνιδι >? ο κωδικος του παιχνιδιου μπορει να ξαναχρησιμοποιηθει?

εχω αρχισει και απογοητευομαι

Επεξ/σία από Racerr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί έτσι γινόταν ανέκαθεν στο Xbox Live, χωρίς gold συνδρομή δεν μπορείς να παίξεις τίποτα online. Το ίδιο γίνεται (πλέον) και στην αντίστοιχη υπηρεσία του Playstation. Ακόμα και τώρα που έχει αυξηθεί το κόστος της συνδρομής (τυπικά 30-45 ευρώ το χρόνο, ανάλογα ποια προσφορά θα πετύχεις) και πάλι αξίζει γιατί, εκτός από το multiplayer, σου δίνει κάθε μήνα παιχνίδια δωρεάν που συχνά-πυκνά αξίζουν ή σου δίνει μεγάλες εκπτώσεις σε πάμπολλους τίτλους, οπότε τελικά βγαίνεις πάντα κερδισμένος. Το ίδιο ισχύει και για συνδρομές τύπου EA Access ή το καινούριο (και αρκετά ακριβότερο) Xbox Game Pass.

Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να μην έχει κάποιος gold συνδρομή.

Αν έχεις αγοράσει και εγκαταστήσει ένα παιχνίδι ψηφιακά, τότε συνδέεται με το λογαριασμό σου και δεν μπορείς να το μεταπωλήσεις (εκτός κι αν δώσεις ολόκληρο το λογαριασμό, που πιθανόν θα περιέχει κι άλλα παιχνίδια). Αν έχεις αγοράσει το παιχνίδι σε δισκάκι, τότε μπορείς να το πουλήσεις (συχνά όμως υπάρχουν περιορισμοί στα πιθανά DLC ή expansion που μπορεί να έχεις εγκαταστήσει).

Το αν αυτό είναι καλό ή όχι εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τις προτεραιότητες του κάθε χρήστη. Προσωπικά έχω σταματήσει να αγοράζω δισκάκια εδώ και πάρα πολλά χρόνια (με ελαχιστότατες εξαιρέσεις) αλλά αυτό δεν με πτοεί καθόλου, τα υπέρ είναι για μένα απείρως περισσότερα από τα κατά: Βλ. γλυτώνω χώρο, γλυτώνω τη διαδικασία βάλε-βγάλε-κουβάλα-πρόσεχε δισκάκια και κουτάκια,  γλυτώνω το χάσιμο χρόνου να πρέπει να τρέχω μέχρι το μαγαζί ή να περιμένω να μου έρθει με το ταχυδρομείο κλπ. Στα μείον ότι ποτέ δεν με συμφέρει να αγοράσω καινούριο παιχνίδι σε full τιμή που να μην αξίζει πραγματικά τα λεφτά του (οπότε πρέπει να περιμένω μέχρι να βγει κάποια προσφορά). Άλλο μείον ότι αυτό τον καιρό σκέφτομαι να σπρώξω το Xbox One μου μαζί με το Kinect (αγορά Day One Ελλάδας), αλλά μιας και δεν πρόκειται να περιέχει κανένα παιχνίδι, μοιραία η τιμή που θα πιάσει θα είναι αρκετά χαμηλή.

Ο καθένας τα βάζει κάτω, τα ζυγίζει και κάνει ό,τι τον συμφέρει.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Μόνο καλά; Σούπερ! 

Τελικά ακόμη σου λειτουργεί το game pass; 

Ναι ακόμα offline και παίζουν κανονικά. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι δεν βγαίνουν τα achievements. 

Δημοσ.

Παιδιά λίγο τα φώτα σας, μόλις πήρα το Xbox elite controller και θέλω να κάνω assign 2 πλήκτρα σε ένα αλλά δεν βρίσκω αυτήν την επιλογή, γνωρίζει κάποιος κάτι? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, joker80 είπε

Ναι ακόμα offline και παίζουν κανονικά. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι δεν βγαίνουν τα achievements. 

Ε μικρό το κακό. Ωραίο bug αυτό :)

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Ε μικρό το κακό. Ωραίο bug αυτό :)

Με βλέπω όμως σύντομα να ανανεώνω γιατί με ψήνει για tomb raider οπότε δεν το γλυτώνω το δεκαευρω :P

Δημοσ.

Εχει καποιος τηλεκοντρολ για xbox one να μου προτεινει;

Αυτο πχ ειναι καλο; https://m.ebay.co.uk/itm/PDP-Talon-Media-Remote-for-Xbox-One/322859378540?epid=1394378925&hash=item4b2beb276c

Η καποιο αλλο απο Ελλαδα;

Μιας κ εκανα συνδρομη στο netflix κ δεν βολευει κ τοσο το gamepad !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, joker80 είπε

Με βλέπω όμως σύντομα να ανανεώνω γιατί με ψήνει για tomb raider οπότε δεν το γλυτώνω το δεκαευρω :P

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/3-month-xbox-game-pass-xbox-one

παιζει και τριμηνη στο εικοσαρικο, υποψη δεν την εχω παρει γιατι περιμενω προσφορα ενος ετους, αλλα το σαιτ ειναι αξιοπιστο(εχω παρει συνδρομη gold απο εκει)

Επεξ/σία από pollop
  • Thanks 1
Δημοσ.

το xbox μου παραδοθηκε χθες στο service την γερμανια σημερα μου στειλανε μηνυμα οτι το παραλαβανε τωρα περιμενω να δουε τι θα γινει

Δημοσ.
21 ώρες πριν, criminal85 είπε

Το remote για media ξέρετε αν είναι Bluetooth η πρέπει να κοιτάει το Xbox. Ρωτάω γιατί έχω το Xbox κρυμμένο μέσα σε ντουλάπι 

Δεν είναι Bluetooth  δυστυχως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διευκρίνηση για το Game pass

Στην εικόνα λέει ότι αν κάνω δωρεάν δοκιμή δεν θα χρεωθώ τώρα και θα χρεωθώ μετά τις 14 μέρες ή μήπως δεν κατάλαβα καλά;

gamepass shot 1024b.jpg

Επεξ/σία από tolstoy
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...