Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους έρχεται το νέο Xbox elite controller (V2.0), μάλλον θα το ανακοινώσουν στην Ε3 τον Ιούνιο. Τώρα που αποφάσισα να πάρω το elite controller, έπεσε το μάτι μου πάνω στην ανακοίνωση για τον διάδοχο, άρα πάλι αναμονή....

Source: Reddit

Source: TheVerge

Source: WindowsCentral

• Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υποστήριξη για ποντίκι πληκτρολόγιο περιμένω. 

Είναι ο λόγος που δεν θα αγοράσω υπολογιστή και θα γλιτώσω ένα χιλιάρικο 

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Racerr είπε

Pubg xbox one s

Καλησπέρα θέλω οπωσδήποτε να παίξω pubg το pc μου δεν το σηκώνει οπότε σκέφτομαι στο xbox έχω δύο ερωτήσεις

1)ποια η γνώμη σας στο xbox (εγώ δεν έχω ακούσει καλές) 

2)μπορώ να συνδέσω ποντίκι και πληκτρολόγιο να παίξω στο xbox γτ με χειριστήριο δυσκολο

Θεμα συνηθειας ειναι...εγω το εχω και στα 2 αλλα προτιμω την εκδοση του xbox για διαφορους λογους,θα το καταευχαριστηθεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, papeipa είπε

Θεμα συνηθειας ειναι...εγω το εχω και στα 2 αλλα προτιμω την εκδοση του xbox για διαφορους λογους,θα το καταευχαριστηθεις.

Διστάζω λόγω των κριτικών που έχω διαβάσει ότι θέλει βελτιώση έχει lags λίγα άτομα κι Τέτοια 

Επεξ/σία από Racerr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Racerr είπε

Διστάζω λόγω των κριτικών που έχω διαβάσει ότι θέλει βελτιώση έχει lags λίγα άτομα κι Τέτοια 

Στο X που το παιζω εγω η βελτιωση ειναι τεραστια.....δεν εχεις 60 fps αλλα πλεον ειναι αρκετα σταθερο.

Κρασαρισματα θα εχεις και στο Xbox αλλα και στο Pc.

Σημαντικος παραγοντας για εμενα ,ειναι οτι ολοι παιζουν επι ισοις οροις,ιδιο μηχανημα ,99% το ιδιο gamepad και φυσικα το κυριοτερο δεν υπαρχουν cheaters...

Τι λιγα ατομα?Τον πρωτο  1.5 μηνα 4 μυρια χρηστες.....

Επεξ/σία από papeipa
  • Like 3
Δημοσ.

οταν παιζω συνδεω ενα φορτιστη απο σαμσουνκ σ7 γκαλαξι στο κοντρολερ  και τραβαει ρευμα αντι για να παιρνει απο μπαταριες,αυτο μπορει να προκαλεσει καποιο προβλημα???

δεν το βλεπω να αναφερεται στο μανουαλ

στο κονρολερ εχω επναφορτιζομενες(δεν φορτιζουν ξερω απλα και αδειες να ειναι με αυτο το τροπο τραβαει ρευμα)

Δημοσ.

Ανακάλυψα ένα κολπακι (μπορεί και να το ξέρετε) για όσους έχουν game pass. Πριν λίγες μέρες μου τελείωνε ο μήνας είχα απενεργοποιημένη την αυτόματη ανανέωση και έκανα offline την κονσόλα. Εχουν περάσει 3 μέρες λοιπόν από τότε που έληξε το pass αλλα οτι παιχνίδια έχω περασμένα μεσα παίζουν κανονικά. Μέχρι να τελειώσω μερικά παιχνίδια δεν ξανά μπαίνω online εκτος αν βάλουν κάποιο παιχνίδι που το θέλω. Το έχει δοκιμάσει κανείς σας να το επιβεβαιώσουμε ή έχει φάει κανένα κόλλημα σε μένα?

Δημοσ.

Νομιζω αν δε κανεις login μερικες μερες κλειδωνει . Εκτος αν κανει καθε μερα απο το κινητο και windows και επεσε σε exploit :P

Δημοσ.

Όντος είναι πολύ περίεργο. Από την εφαρμογή στο κινητό όταν κοιτάω για pass βλέπω ότι δεν έχω. Πολύ καλο για να είναι αληθινό :P

Δημοσ.

Για δοκίμασε να μας πεις. Μην το αφήσεις να λήξει και μετα να βγεις offline, να είσαι off μια μέρα πριν. Δηλαδή να σου λήξει ενώ θα είσαι offline.

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια. Μόλις έγινα κάτοχος Xbox one s και έχω 2 απορίες. 1 πως απενεργοποιώ το να μου ζητάει συνέχεια τον κωδικό μου και πως ακυρώνω την αυτόματη πληρωμή στο game pass

Δημοσ.

Criminal, για το δευτερο σου απανταω με σιγουρια πως πρεπει να κανεις λογκ ιν απο το χβοχ.κομ και απο εκει να πας στα ακτιβ σαμπσκριψιονς και απο εκει να το κανεις ντι-ακτιβειτ. Παλια ειχαν την επιλογη στα μενου της κονολας, κατω απο το "συνδρομες" αλλα την αφαιρεσαν επειδη μαλλον πολυ κοσμος απλα επαιρνε το τραιαλ και μετα την εκοβε. Θα σου παρει 5 λεπτα αλλα θα την βρεις την επιλογη, δεν ειναι πολυ θαμενη, αλλα ειναι σε μερικα υπομενου (2-3).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...