Dev1l Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Επιτέλους έρχεται το νέο Xbox elite controller (V2.0), μάλλον θα το ανακοινώσουν στην Ε3 τον Ιούνιο. Τώρα που αποφάσισα να πάρω το elite controller, έπεσε το μάτι μου πάνω στην ανακοίνωση για τον διάδοχο, άρα πάλι αναμονή.... Source: Reddit Source: TheVerge Source: WindowsCentral 1
Twoface Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Υποστήριξη για ποντίκι πληκτρολόγιο περιμένω. Είναι ο λόγος που δεν θα αγοράσω υπολογιστή και θα γλιτώσω ένα χιλιάρικο 1
papeipa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Racerr είπε Pubg xbox one s Καλησπέρα θέλω οπωσδήποτε να παίξω pubg το pc μου δεν το σηκώνει οπότε σκέφτομαι στο xbox έχω δύο ερωτήσεις 1)ποια η γνώμη σας στο xbox (εγώ δεν έχω ακούσει καλές) 2)μπορώ να συνδέσω ποντίκι και πληκτρολόγιο να παίξω στο xbox γτ με χειριστήριο δυσκολο Θεμα συνηθειας ειναι...εγω το εχω και στα 2 αλλα προτιμω την εκδοση του xbox για διαφορους λογους,θα το καταευχαριστηθεις.
Racerr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, papeipa είπε Θεμα συνηθειας ειναι...εγω το εχω και στα 2 αλλα προτιμω την εκδοση του xbox για διαφορους λογους,θα το καταευχαριστηθεις. Διστάζω λόγω των κριτικών που έχω διαβάσει ότι θέλει βελτιώση έχει lags λίγα άτομα κι Τέτοια Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από Racerr
papeipa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Racerr είπε Διστάζω λόγω των κριτικών που έχω διαβάσει ότι θέλει βελτιώση έχει lags λίγα άτομα κι Τέτοια Στο X που το παιζω εγω η βελτιωση ειναι τεραστια.....δεν εχεις 60 fps αλλα πλεον ειναι αρκετα σταθερο. Κρασαρισματα θα εχεις και στο Xbox αλλα και στο Pc. Σημαντικος παραγοντας για εμενα ,ειναι οτι ολοι παιζουν επι ισοις οροις,ιδιο μηχανημα ,99% το ιδιο gamepad και φυσικα το κυριοτερο δεν υπαρχουν cheaters... Τι λιγα ατομα?Τον πρωτο 1.5 μηνα 4 μυρια χρηστες..... Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από papeipa 3
di maria kun Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 οταν παιζω συνδεω ενα φορτιστη απο σαμσουνκ σ7 γκαλαξι στο κοντρολερ και τραβαει ρευμα αντι για να παιρνει απο μπαταριες,αυτο μπορει να προκαλεσει καποιο προβλημα??? δεν το βλεπω να αναφερεται στο μανουαλ στο κονρολερ εχω επναφορτιζομενες(δεν φορτιζουν ξερω απλα και αδειες να ειναι με αυτο το τροπο τραβαει ρευμα)
k_dinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Πρόβλημα δεν υπάρχει, αλλά καλύτερα να βγάλεις τις μπαταρίες από μέσα, να είναι ελαφρύτερο και το χειριστήριο
joker80 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Ανακάλυψα ένα κολπακι (μπορεί και να το ξέρετε) για όσους έχουν game pass. Πριν λίγες μέρες μου τελείωνε ο μήνας είχα απενεργοποιημένη την αυτόματη ανανέωση και έκανα offline την κονσόλα. Εχουν περάσει 3 μέρες λοιπόν από τότε που έληξε το pass αλλα οτι παιχνίδια έχω περασμένα μεσα παίζουν κανονικά. Μέχρι να τελειώσω μερικά παιχνίδια δεν ξανά μπαίνω online εκτος αν βάλουν κάποιο παιχνίδι που το θέλω. Το έχει δοκιμάσει κανείς σας να το επιβεβαιώσουμε ή έχει φάει κανένα κόλλημα σε μένα?
Bourdoulas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Χαχαχα λες να έχει κάνει τέτοιο παιδικό λάθος η Microsoft; Μακάρι.
Damachi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Νομιζω αν δε κανεις login μερικες μερες κλειδωνει . Εκτος αν κανει καθε μερα απο το κινητο και windows και επεσε σε exploit
joker80 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Όντος είναι πολύ περίεργο. Από την εφαρμογή στο κινητό όταν κοιτάω για pass βλέπω ότι δεν έχω. Πολύ καλο για να είναι αληθινό
rudigarcia222 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 θα το δοκιμασω σε 2 μερες ληγει αν και ακουγεται λιγο κουλο,τα games δεν κανουν ενα σινκ πριν ξεκινησουν?και του 360 δεν χρειαζονται λογιν
joker80 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Για δοκίμασε να μας πεις. Μην το αφήσεις να λήξει και μετα να βγεις offline, να είσαι off μια μέρα πριν. Δηλαδή να σου λήξει ενώ θα είσαι offline.
criminal85 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά μια βοήθεια. Μόλις έγινα κάτοχος Xbox one s και έχω 2 απορίες. 1 πως απενεργοποιώ το να μου ζητάει συνέχεια τον κωδικό μου και πως ακυρώνω την αυτόματη πληρωμή στο game pass
hexenlord Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Criminal, για το δευτερο σου απανταω με σιγουρια πως πρεπει να κανεις λογκ ιν απο το χβοχ.κομ και απο εκει να πας στα ακτιβ σαμπσκριψιονς και απο εκει να το κανεις ντι-ακτιβειτ. Παλια ειχαν την επιλογη στα μενου της κονολας, κατω απο το "συνδρομες" αλλα την αφαιρεσαν επειδη μαλλον πολυ κοσμος απλα επαιρνε το τραιαλ και μετα την εκοβε. Θα σου παρει 5 λεπτα αλλα θα την βρεις την επιλογη, δεν ειναι πολυ θαμενη, αλλα ειναι σε μερικα υπομενου (2-3).
Προτεινόμενες αναρτήσεις