f1vettel Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 HOW DO I BUY AND PLAY XBOX ONE GAMES? 1) Buy the game from a traditional retailer - or online via Xbox Live: The official Xbox Wire suggests that every Xbox One release will be available on disc or through digital on the day of release, though this isn't crystal clear. 2) Install the game to your Xbox One hard drive: This is essential. Once the game is installed, you don't need to keep the disc in your drive to play it. 3) Log in and register your game online via Xbox Live: A one off activation is required. 4) Log in online at least once a day: You need to log in once every 24 hours to keep playing your games. WHAT YOU DON'T NEED TO DO: 1) Keep the disc in your drive once the game is installed: However, you will probably need the physical disc if you want to perform a trade in with a traditional retailer. 2) Stay logged in at all times: Once installed and registered, people can play games on your console whether you're signed in or not. However, you do need to go online once every 24 hours. 3) Be online to watch live TV, Blu-ray or DVD movies: Only games require the once-a-day online connection to work. WHAT ELSE DO I NEED TO KNOW? You don't own your games. You license them. Discs are purely for installation purposes and are not a proof of ownership You can authorize up to ten people to play these games on a different Xbox One (who can download the game to their hard drive via the cloud) - but they can't play at the same time. Only one user can play your game at any one time, similar to iTunes You need to check in online once a day if playing on your console, but this increases to once an hour if you play your game on a friend's console It won't be possible to loan or rent games at launch. Microsoft will provide updates on when it becomes available. You can give - or gift - a game you own to a friend for free, but you can do this only once. Your friend has to be on your friends list for 30 days for this to work. Publishers choose whether you're allowed to give a friend your game as a gift. Publishers choose whether you're able to trade in your game for cash or credit at a participating retailer Microsoft does not charge a platform fee to retailers, publishers or consumers for performing trade-ins i.e. they're effectively leaving it to those parties to sort it out among themselves. Microsoft may change its policies, terms, products and services as Xbox One develops. They may cease to offer certain products or services for similar reasons. http://www.computerandvideogames.com/411703/blog/xbox-one-a-plain-english-guide-to-game-ownership/ Καλά σοβαρά τώρα τι είναι όλα αυτά? Μόνο κονσολα δεν μου θυμίζει. Οι περιορισμοί και οι υποχρεωσεις που έχεις μου φαίνονται τελείως ηλίθιες. Αν τελικά αγοράσω Xbox One θα είναι προς το τέλος για τα exclusives (που μακάρι να βγουν και στο PC για να μην χρειαστεί να την αγοράσω). Αυτά. Άντε γεια Microsoft. Για να δούμε τι έχει να πει όμως και η Sony για ολα αυτά. Κατεμε το πιο σημαντικο ολων. Δηλαδη αμα δε πουλαει,αυτα μπορει να τα αλλαξει αμα θελει. Στο χερι μας ειναι παιδες
xavier Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 οσο πιεση να ασκησει η εα, αν η σονι εμφανιστε με τις πλατες της bungie, square enix, ubisoft, konami, rockstar τι να κλασουν οι ΕΑ και activision...και δεν χρειαζονται ολοι αυτοι, εστω και κανα 2 φτανουν... και 2ον αν το ps4 εχει τη διαφορα στις πωλησεις που αναμενεται ακομα και οι ΕΑ activision θα γυρισουν με την ουρα στα σκελια...
anamenos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Το απόλυτο trollαρισμα θα το πάθουμε και θα είναι και ουσιαστικά το τέλος του gaming όπως το γνωρίζουμε, να ανακοινώσει καμιά εξαγορά της SONY η Microsoft.
cortaN@ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνει η Sony - δεν την εμπιστεύομαι. Πολλοί ξεχνάνε τις κωλοτούμπες της sony (βλ. ps3, linux OS, ps3 superslim, 12gb μνήμη και όχι σκληρό κτλ), επίσης ξεχνάνε πως όταν κάνεις λογαριασμό στο SEN (PSN) ο λογαριασμός σου δε σβήνεται ποτέ από τους servers της sony, δεν έχεις καν δικαίωμα να το σβήσεις. (μέχρι και το κ...οfacebook μπορείς να το σβήσεις). Εγώ κρατάω μικρό καλάθι για τη Sony... ΑΛΛΑ ένα είναι το σίγουρο, όπως και το έχω δηλώσει πολλούς μήνες τώρα. Κονσόλα που μου δίνει licenced games και ΟΧΙ δικά μου, που με αναγκάζει να είμαι always Kinected, (σχεδόν) always online, που δε θα μπορώ να αγοράσω μεταχειρισμένα στις περισσότερες περιπτώσεις, που δε θα μπορώ να πουλήσω παιχνίδια, που δε θα μπορώ να αλλάξω το σκληρό δίσκο, ΔΕΝ πρόκειται να αγοράσω. Δεν πάει κιόλας να εξαγοράσει η MS τη Naughty Dog και την Insomniac και να δω Uncharted 5 στο Xbox One... Είπαμε είμαστε gamers, όλο και βρίσκουμε δικαιολογίες για να χαρούμε κάποιο παιχνίδι αλλά κάποια πράγματα μένουν σταθερά. Δε θα γίνουμε εντελώς πρόβατα..σιγά μην παρακαλέσουμε κιόλας για να μπορέσουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι... Όπως ΔΕΝ έχω πληρώσει ποτέ για online, έτσι ΔΕ θα πληρώσω και για drm και always Kinected... Χαίρομαι με τα fails της MS, γιατί θα πάρει και τα πάνω της η Nintendo και το Wii U αρχίζει και φαίνεται όλο και καλύτερη λύση. Αν διορθωθούν ακόμα κάποια πραγματάκια και βγουν και τα καλά παιχνίδια, τότε θα αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή. Και να πάνε να μαμηθούν και η MS και η Sony (αν ακολουθήσει...). Επίσης, πολλοί 360 fans θα μείνουν..με το 360 και αυτό η MS ήδη το βλέπει και έτσι θα αναγκαστεί να το υποστηρίξει περισσότερο. Ήδη έχουν ανακοινωθεί παιχνίδια και περιμένουμε και άλλες ανακοινώσεις στην Ε3. Αυτά κάνουν οι πολυεθνικες και μετά σε ρωτάει ο άλλος γιατί υπάρχει πειρατεία, γιατί υπάρχουν CFW's κτλ.. Σε τι (gaming) κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας; Ένα από τα πιο όμορφα άρθρα που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό στον ελληνικό τύπο. Μπράβο και πάλι μπράβο...! 8
Darthvader Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Το απόλυτο trollαρισμα θα το πάθουμε και θα είναι και ουσιαστικά το τέλος του gaming όπως το γνωρίζουμε, να ανακοινώσει καμιά εξαγορά της SONY η Microsoft. Δεν παίζει η MS να προσπαθήσει να εξαγοράσει μια πολυεθνική με 151 δις δολάρια total assets για να βγεί το xbox one πρώτο... Η sony εκτός από το entertainment division, δραστηριοποιείται στον χρηματοπιστωτικό τομέα, ασφαλιστικά ταμεία , real estate και είναι και από τους καλύτερους oem κατασκευαστές hardware . ( για αυτό και δεν έχει τα προβλήματα της MS, βλέπε σχεδίαση μητρικής ps3-360 , προβλήματα esram στην APU του xbox one)
Fulgore1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Η Sony ειχα διαβασει καπου οτι εχει να δει πραγματικα κερδη απο το 2008 .Οποτε αμα δεν θελει να φαει τα μουτρα της,ας φροντισει να μην κανει τις "πατατες"της MS,και θα τιμηθει στα σιγουρα.
naruto14 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνει η Sony - δεν την εμπιστεύομαι. Πολλοί ξεχνάνε τις κωλοτούμπες της sony (βλ. ps3, linux OS, ps3 superslim, 12gb μνήμη και όχι σκληρό κτλ), επίσης ξεχνάνε πως όταν κάνεις λογαριασμό στο SEN (PSN) ο λογαριασμός σου δε σβήνεται ποτέ από τους servers της sony, δεν έχεις καν δικαίωμα να το σβήσεις. (μέχρι και το κ...οfacebook μπορείς να το σβήσεις). Εγώ κρατάω μικρό καλάθι για τη Sony... ΑΛΛΑ ένα είναι το σίγουρο, όπως και το έχω δηλώσει πολλούς μήνες τώρα. Κονσόλα που μου δίνει licenced games και ΟΧΙ δικά μου, που με αναγκάζει να είμαι always Kinected, (σχεδόν) always online, που δε θα μπορώ να αγοράσω μεταχειρισμένα στις περισσότερες περιπτώσεις, που δε θα μπορώ να πουλήσω παιχνίδια, που δε θα μπορώ να αλλάξω το σκληρό δίσκο, ΔΕΝ πρόκειται να αγοράσω. Δεν πάει κιόλας να εξαγοράσει η MS τη Naughty Dog και την Insomniac και να δω Uncharted 5 στο Xbox One... Είπαμε είμαστε gamers, όλο και βρίσκουμε δικαιολογίες για να χαρούμε κάποιο παιχνίδι αλλά κάποια πράγματα μένουν σταθερά. Δε θα γίνουμε εντελώς πρόβατα..σιγά μην παρακαλέσουμε κιόλας για να μπορέσουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι... Όπως ΔΕΝ έχω πληρώσει ποτέ για online, έτσι ΔΕ θα πληρώσω και για drm και always Kinected... Χαίρομαι με τα fails της MS, γιατί θα πάρει και τα πάνω της η Nintendo και το Wii U αρχίζει και φαίνεται όλο και καλύτερη λύση. Αν διορθωθούν ακόμα κάποια πραγματάκια και βγουν και τα καλά παιχνίδια, τότε θα αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή. Και να πάνε να μαμηθούν και η MS και η Sony (αν ακολουθήσει...). Επίσης, πολλοί 360 fans θα μείνουν..με το 360 και αυτό η MS ήδη το βλέπει και έτσι θα αναγκαστεί να το υποστηρίξει περισσότερο. Ήδη έχουν ανακοινωθεί παιχνίδια και περιμένουμε και άλλες ανακοινώσεις στην Ε3. Αυτά κάνουν οι πολυεθνικες και μετά σε ρωτάει ο άλλος γιατί υπάρχει πειρατεία, γιατί υπάρχουν CFW's κτλ.. Ένα από τα πιο όμορφα άρθρα που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό στον ελληνικό τύπο. Μπράβο και πάλι μπράβο...! Τα πες όλα πιστεύω φίλε Cortan. Έτσι πρέπει να πράξουμε όλοι αν θέλουμε το καλύτερο για αυτήν την βιομηχανία. Δεν πρέπει να μας αναγκάσουν οι εταιρίες να παίζουμε έτσι. Εμείς πρέπει να τους αναγκάσουμε να μην μας αναγκάσουν.
polakis21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Oταν λενε καθε 24 ωρες συνδεση στο live για τσεκ, τί εννοούν; 24 ωρες απο τοτε που εβαλες το παιχνιδι πρωτη φορα; Ή ας πουμε πρεπει να μπαινω καθε μερα 17.15 το απογευμα για να με τσεκαρει η ms; LOL!!!
Vole Maulder Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Φαντάζομαι ότι θα αρχίζει αντίστροφη μέτρηση από τη στιγμή που θα κόβεται η σύνδεση.
mtzs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Χαίρομαι με τα fails της MS, γιατί θα πάρει και τα πάνω της η Nintendo και το Wii U αρχίζει και φαίνεται όλο και καλύτερη λύση. Αν διορθωθούν ακόμα κάποια πραγματάκια και βγουν και τα καλά παιχνίδια, τότε θα αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή. Ειναι το μονο που διαφωνω κορταν και οχι απλα για να διαφωνησω. Εγω δε χαιρομαι καθολου, διοτι αν αυτες οι πρακτικες περασουν θα δημιουργησουν δεδικασμενα. Και για να βγω offtopic χωρις να θελω να κανω hating, αλλα ειναι καλο αυτο που κανει η Ν; με τον τροπο της δεν δειχνει αλαζονεια; 420 premium-480deluxe launch τιμη σε κονσολα με τα μισα specs απο τις αλλες και 32GB σκληρο (εδω πραγματικα γελαμε) και τα γραφικα να παραμενουν στασιμα; Επαναλαμβανομαστε το ξερω και δε θελω να πω περισσοτερα και γι αυτους που ειναι ηδη γνωστα, αλλα πουθενα δεν ειναι ολα ροδινα Παρ ολα αυτα το ποιντ μου ειναι οτι δεν τα λεμε για να κανουμε hating αλλα γιατι ολα αυτα ειναι εις βαρος ημων και δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να χαιρομαστε με τα fails. Πρεπει να χαιρομαστε και να το δειχνουμε οταν ο κοσμος τους γυριζει την πλατη !!!! 1
phanispal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Φαντάζομαι ότι θα αρχίζει αντίστροφη μέτρηση από τη στιγμή που θα κόβεται η σύνδεση. Τραγικό και που συζητάμε κάτι τέτοιο πάντως. Δηλαδή αυτά θα 'πρεπε να ήταν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας μας. Να το ανέφερε κάποιος σαν ενδεχόμενο και να του ρίχναμε κράξιμο.
Vole Maulder Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ειναι το μονο που διαφωνω κορταν και οχι απλα για να διαφωνησω. Εγω δε χαιρομαι καθολου, διοτι αν αυτες οι πρακτικες περασουν θα δημιουργησουν δεδικασμενα. Και για να βγω offtopic χωρις να θελω να κανω hating, αλλα ειναι καλο αυτο που κανει η Ν; με τον τροπο της δεν δειχνει αλαζονεια; 420 premium-480deluxe launch τιμη σε κονσολα με τα μισα specs απο τις αλλες και 32GB σκληρο (εδω πραγματικα γελαμε) και τα γραφικα να παραμενουν στασιμα; Επαναλαμβανομαστε το ξερω και δε θελω να πω περισσοτερα και γι αυτους που ειναι ηδη γνωστα, αλλα πουθενα δεν ειναι ολα ροδινα Παρ ολα αυτα το ποιντ μου ειναι οτι δεν τα λεμε για να κανουμε hating αλλα γιατι ολα αυτα ειναι εις βαρος ημων και δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να χαιρομαστε με τα fails. Πρεπει να χαιρομαστε και να το δειχνουμε οταν ο κοσμος τους γυριζει την πλατη !!!! Και μην ξεχνάμε και τους παραλογισμούς της Ν σε κάποια πράγματα. Το ότι δένει το λογαριασμό σου με την κονσόλα όπου τον δημιουργείς και μετά τέρμα, αυτό ήταν, δεν μπορείς να κάνεις log in σε άλλη κονσόλα, είναι επιεικώς απαράδεκτο για μένα.
Vole Maulder Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Και επειδή τέτοια νέα χωρίς την αντίδραση του Φράνσις θα ήταν μεγάλη παράλειψη, ιδού: 5
mtzs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα με τα θεματα drm + user of console ξερει καποιος τι παιζει; Μπορει να μπει αλλος user επανω; Τα games ειναι user locked; Την κονσολα αν την αγορασεις μπορεις να την πουλησεις η θες παλι αδεια απο την MS και γι αυτο; Αν σου χαλασει και θες να μεταφερεις τα δεδομενα σου σε νεα κονσολα ειναι ολα οκ με οσα εχει κανει καποιος registered στην προηγουμενη (χαλασμενη) κονσολα; θα μπορει να μεταφερει τα δικαιωματα του σε νεα μεταχειρισμενη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις