Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, lak10 είπε

ναι εκανα ολα οσα αναφερει το support αλλα τιποτα

Τηλέφωνο όπως είσαι microsoft!  Επαγγελματίες στο Service! και γράψε μας εδώ την εξέλιξη να ξέρουμε και εμείς. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, lak10 είπε

ναι εκανα ολα οσα αναφερει το support αλλα τιποτα

μηπως εβγαλες εβαλες κανα καλωδιο hdmi οταν ηταν ανοιχτη η κονσολα?

Δημοσ.

Ερώτηση για το CdKeys com. Σαν region μου βγάζει στον χάρτη την Αμερική. 

Υποθέτω δεν υπάρχει πρόβλημα να το αγοράσω έτσι; 

Screenshot_2018-02-20-11-13-12.jpg

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει καποιος να κανει αγορα σημερα απο το ms store ? Οταν ζηταει κωδικο επαληθευσης και εισαγουμε το mail του λογαριασμου μας δεν πρεπει να γινει αμεσα η αποστολη του κωδικου?

Δημοσ.

αυτο το ea acess ειναι παρομοιο με το gamepass ετσι?

μπορω να παρω μονο ενα μηνα σωστα?

σκεφτομαι να δωσω ενα 4ευρω για το μασ εφεκτ και κανα δυο ακομα

Δημοσ.

οσον αφορα τις μπαταριες..δε ξερω αν αξιζουν οι επαναφορτιζομενες..εχω παρει με 2 ευρω μια δεκαδα απο ικεα,το πρωτο ζευγαρι μου κρατησε εναμιση μηνα με νορμαλ παιξιμο..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tolstoy είπε

Ερώτηση για το CdKeys com. Σαν region μου βγάζει στον χάρτη την Αμερική. 

Υποθέτω δεν υπάρχει πρόβλημα να το αγοράσω έτσι; 

Screenshot_2018-02-20-11-13-12.jpg

οταν σου βγαζει την υδρογειο,σημαινει global/region free αγοραζεις κανονικα.

1 ώρα πριν, di maria kun είπε

αυτο το ea acess ειναι παρομοιο με το gamepass ετσι?

μπορω να παρω μονο ενα μηνα σωστα?

σκεφτομαι να δωσω ενα 4ευρω για το μασ εφεκτ και κανα δυο ακομα

ναι παρε 1 μηνα κανονικα και ακυρωνεις ανανεωση

39 λεπτά πριν, Cygnus είπε

Το Microsoft Play & Charge Kit αξίζει; Το έχει κανείς;

αξιζει με χιλια,ξεχνας να αγορασεις μπαταριες...

• Like 2
Δημοσ.
Στις 19/2/2018 στις 7:23 ΜΜ, aekoriginal21 είπε

Έχει να προτείνει κάποιος φορτιστή και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες; Πιστεύω αξίζει πιο πολύ απο το να πάρω το play&charge.

Έχω πετύχει στα public 50αδα αλκαλικές με 10 ευρώ που φαίνονται καλό value για το χειριστήριο αλλά δεν ξέρω πόσο αντέχουν.

http://www.public.gr/product/gaming/accessories/xbox-one/kalodia-and-fortistes/trust-gxt-230-charge-and-play-kit-set-fortisis-xbox-one/prod7861432pp/ το πήρα και σώθηκα.εδω είναι εξαντλημένο,το the console club το έχει 17 ευρώ διαθέσιμο 

Δημοσ.

Άλλη ερώτηση για cd keys : ο κωδικός που δίνει για κάθε παιχνίδι μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί σε άλλη συσκευή; 

Αν πχ πάρω άλλη συσκευή Xbox One ή X, θα μπορώ να το κατεβάσω πάλι; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tolstoy είπε

Άλλη ερώτηση για cd keys : ο κωδικός που δίνει για κάθε παιχνίδι μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί σε άλλη συσκευή; 

Αν πχ πάρω άλλη συσκευή Xbox One ή X, θα μπορώ να το κατεβάσω πάλι; 

αν ο κωδικός δεν εχει χρησιμοποιηθεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε κονσολα (νταξει, το προφανές, απλα το καλύπτω σαν επιλογή). 

Αν ο κωδικός εχει χρησιμοποιηθεί απο το προφίλ σου (ενώ δλδ εισαι εσύ λογκντ ιν) τοτε το παιχνίδι συνδέεται με το προφίλ (σου) για παντα. Οχι με την κονσολα. Δλδ ναι μεν κατεβαινει στην κονσολα σου, αλλα ειναι δικό σου για παντα (η μεχρι ρίγανη, η μεχρι απενεργοποιησης του λογαριασμου-προφίλ σου). Το οποίο με τη σειρά του σημαίνει πως σε οποια κονσολα και αν κανεις λογκ ιν, το παιχνίδι θα ειναι στη λίστα με τα ρεντυ του ινστολ.

Δημοσ.

Pubg xbox one s

Καλησπέρα θέλω οπωσδήποτε να παίξω pubg το pc μου δεν το σηκώνει οπότε σκέφτομαι στο xbox έχω δύο ερωτήσεις

1)ποια η γνώμη σας στο xbox (εγώ δεν έχω ακούσει καλές) 

2)μπορώ να συνδέσω ποντίκι και πληκτρολόγιο να παίξω στο xbox γτ με χειριστήριο δυσκολο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Racerr είπε

2)μπορώ να συνδέσω ποντίκι και πληκτρολόγιο να παίξω στο xbox γτ με χειριστήριο δυσκολο

όχι φίλε μου δεν μπορεις. Μόνο με controller. To elite controller ίσως να σε διευκόλυνε περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, hexenlord είπε

αν ο κωδικός δεν εχει χρησιμοποιηθεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε κονσολα (νταξει, το προφανές, απλα το καλύπτω σαν επιλογή). 

Αν ο κωδικός εχει χρησιμοποιηθεί απο το προφίλ σου (ενώ δλδ εισαι εσύ λογκντ ιν) τοτε το παιχνίδι συνδέεται με το προφίλ (σου) για παντα. Οχι με την κονσολα. Δλδ ναι μεν κατεβαινει στην κονσολα σου, αλλα ειναι δικό σου για παντα (η μεχρι ρίγανη, η μεχρι απενεργοποιησης του λογαριασμου-προφίλ σου). Το οποίο με τη σειρά του σημαίνει πως σε οποια κονσολα και αν κανεις λογκ ιν, το παιχνίδι θα ειναι στη λίστα με τα ρεντυ του ινστολ.

Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση! :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...