Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 15/2/2018 στις 10:04 ΠΜ, rudigarcia222 είπε

μισο αυτες που εχει μεσα ειπαμε δεν ειναι επαναφορτιζομενες ετσι

εγω εβαλα αλλες δικες  μου επαναφορτιζομενες αυτες ρωταω αν φορτιζουν απευθειας?(τεσπα αυτο θα το δω και απο στη πραξη)

Αυτό είπα, δεν θα φορτίσουν από το χειριστήριο, θέλουν δικό τους φορτιστή.

https://www.quora.com/What-if-I-put-rechargable-AA-batteries-in-my-Xbox-one-controller-will-I-be-able-to-charge-them-directly-from-micro-USB-port-on-the-controller-itself

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω μια συνδρομή EA ACCESS και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να μοιραστώ τους κωδικούς με τον ανιψιό μου έχει επίσης xbox one s με άλλο όμως gamertag και προφίλ;

Δημοσ.

Ζητώ συγγνώμη για την ηλίθια ερώτηση. Πήγα να παίξω το forza horizon το οποίο ήρθε μαζί με το xbox. Τι στο καλό πρέπει να κάνω σε αυτό το παιχνίδι? Παλιά υπήρχε μία πίστα και συναγωνιζόσουν άλλα αυτοκίνητα σε παρόμοια παιχνίδια.... εδώ οδηγώ ελεύθερα πέρα δώθε  στην Αυστραλία και δεν καταλαβαίνω το σκοπό του παιχνιδιού....

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Bezbozny είπε

Ζητώ συγγνώμη για την ηλίθια ερώτηση. Πήγα να παίξω το forza horizon το οποίο ήρθε μαζί με το xbox. Τι στο καλό πρέπει να κάνω σε αυτό το παιχνίδι? Παλιά υπήρχε μία πίστα και συναγωνιζόσουν άλλα αυτοκίνητα σε παρόμοια παιχνίδια.... εδώ οδηγώ ελεύθερα πέρα δώθε  στην Αυστραλία και δεν καταλαβαίνω το σκοπό του παιχνιδιού....

Πανω στον χαρτη εχει διαφορα εικονιδια τα οποια "ενεργοποιουνται" μολις πας πανω τους. Αφου γινουν ακτιβ, προσφερουν ενα καρο events. Απο απλα races (exhibition) μεχρι(tournaments=3-4 races tied together), street races (the blue ones), bucket lists (δοκιμασιες) ΚΟκ. Αφου τα κανεις αυτα θα σου ανοιξουν επιπλεον τοποθεσιες του φεστιβαλ, σαν "την βαση" σου ενα πραμα, οι οποιες τοποθεσιες θα σου ανοιξουν με τη σειρα τους ακομη περισσοτερα απο τα παραπανω. Rinse & repeat.

btw το παιχνιδι ειναι απιστευτο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω και εγώ μια "χαζή" ερώτηση αλλά πρέπει να την πω. Επειδή ήρθε η ώρα να του βάλω εξωτερικό σκληρό δίσκο, παίζει ρόλο σε ποια θύρα θα μπει? Είναι όλες το ίδιο 3.0? :huh:

edit: τον έβαλα στην πίσω. Δεν μου έκανε κανένα πρόβλημα οπότε λογικά είμαι εντάξει.

Επεξ/σία από joker80
Δημοσ.

Έχει να προτείνει κάποιος φορτιστή και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες; Πιστεύω αξίζει πιο πολύ απο το να πάρω το play&charge.

Έχω πετύχει στα public 50αδα αλκαλικές με 10 ευρώ που φαίνονται καλό value για το χειριστήριο αλλά δεν ξέρω πόσο αντέχουν.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, tiniakos είπε

Σκέφτομαι να πάρω μια συνδρομή EA ACCESS και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να μοιραστώ τους κωδικούς με τον ανιψιό μου έχει επίσης xbox one s με άλλο όμως gamertag και προφίλ;

Γνωρίζει κάποιος ;

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Γνωρίζει κάποιος ;

Δεν γινεται στο pc κ κατα πασα βεβαιότητα ουτε στο ΟΝΕ. Ριξε ένα γκουγλαρισμα για να εισαι απόλυτα σίγουρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, aekoriginal21 είπε

Έχει να προτείνει κάποιος φορτιστή και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες; Πιστεύω αξίζει πιο πολύ απο το να πάρω το play&charge.

Έχω πετύχει στα public 50αδα αλκαλικές με 10 ευρώ που φαίνονται καλό value για το χειριστήριο αλλά δεν ξέρω πόσο αντέχουν.

Εγώ πήρα αυτό και ξεμπέρδεψα με τις μπαταρίες!

https://www.ebay.com/itm/Dual-Charging-Dock-Charger-2-Rechargeable-Battery-For-Xbox-One-S-Controller-2017/263292914961?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Επεξ/σία από JohnMik
λινκ
Δημοσ.
4 hours ago, aekoriginal21 said:

Φέρνει το lidl κάθε λίγο και φορτιστή και μπαταρίες. 

Δεν έχω παράπονο από κανένα από τα 2.

Δημοσ.

Είδα με google search ότι πιθανόν γίνεται το Ea Access Share όπως γίνεται και το Xbox one digital game share όπου μπορείς να μοιραστείς παιχνίδια με φίλους.

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Δημοσ.

παιδια καλησπερα του κουλουμα μου βγηκαν ξινα το project scorpio παρεδωσε πνευμα Δεν στελνει σημα καθολου ενω η κονσολα λειτουργει κανονικα πραγμα το οποιο διαπιστωσα απο το xbox app. Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι οταν η κονσολα παει να κανει cold start σβηνει μονη της Κατι τελευταιο εκτυπωσα την ετικετα παραλαβης της ups πρεπει να βρω το κουτι του η μπορω να το στειλω ετσι? εχει κανενας εμπειρια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...