Socratis_g Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν κρατήθηκα Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από Socratis_g 4
joker80 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, di maria kun είπε θενκς κατι ακομα,προς το παρον δεν εχω 4κ σκοπευω να αγορασω το πασχα 1),χρειαζεται στα παιχνιδια να κατεβασω 4κ κοντεντ?αυτο κατεβαινει αυτοματα ετσι και αλλιως? εννοω αν θελω να δοκιμασω σε μια απλη 1080π 2)επισης σε καποια που ρψταει για σταθερο 60φπσ η καλυτερα γραφικα τι ειναι προτιμοτερο?(διαβαζω αρκετα οτι τα 60 ειναι απολαυση) Επειδή εχω το απλό Xbox one δεν ξέρω να σου απαντήσω περί 4k.
mikele13- Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, di maria kun είπε θενκς κατι ακομα,προς το παρον δεν εχω 4κ σκοπευω να αγορασω το πασχα 1),χρειαζεται στα παιχνιδια να κατεβασω 4κ κοντεντ?αυτο κατεβαινει αυτοματα ετσι και αλλιως? εννοω αν θελω να δοκιμασω σε μια απλη 1080π 2)επισης σε καποια που ρψταει για σταθερο 60φπσ η καλυτερα γραφικα τι ειναι προτιμοτερο?(διαβαζω αρκετα οτι τα 60 ειναι απολαυση) Αν έχεις 4k τηλεόραση θα σου κατεβάσει τά κατάλληλα αρχεία.Μπορεις να το επικυρώσεις στα settings της κονσόλας audio/video και θα δεις ότι είναι unchecked τό 4k
mertaghon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) μολις πηρα rocket league, 11.99 ευρώ στο μαρκετ. Για λιγο ακομα ελεγε ισχυει η προσφορα. (υποψιν ειμαι ελλαδα με γερμανια δηλωμενη χωρα συσκευης, αρα γερμανικο μαρκετ) Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από mertaghon
di maria kun Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 18 ώρες πριν, mikele13- είπε Αν έχεις 4k τηλεόραση θα σου κατεβάσει τά κατάλληλα αρχεία.Μπορεις να το επικυρώσεις στα settings της κονσόλας audio/video και θα δεις ότι είναι unchecked τό 4k ωραια αυτο δεν το τσεκαρω τα παιχνδια που κατεβαινουν για κλασσικο fhd θα ειναι αυτοματα τα enchanced η πρεπει να τσεκαρω κατι αλλο? μηπως αν κατεβαζω 4κ και ας μην εχω 4κ θα γινουν αυτο το superscaling?που και σε απλη fhd ειναι καλυτερο? εχω μπερδευτει λιγο
mikele13- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, di maria kun είπε ωραια αυτο δεν το τσεκαρω τα παιχνδια που κατεβαινουν για κλασσικο fhd θα ειναι αυτοματα τα enchanced η πρεπει να τσεκαρω κατι αλλο? μηπως αν κατεβαζω 4κ και ας μην εχω 4κ θα γινουν αυτο το superscaling?που και σε απλη fhd ειναι καλυτερο? εχω μπερδευτει λιγο Δεν σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις 4k υλικό αφού δεν έχεις ανάλογη τηλεόραση.
rudigarcia222 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) μαγκες ειμαι αρχαριος 2 ερωτησεις , 1)αυτο το 14free trial gamepass ισχυει γιατην χωρα μας?? δεν εχω ενεργοποιησει ποτε πασ,εκανα μια προσπαθεια εβαλα και παιπαλ και στο νεξτ νεξτ με παει σε μια επιλογη ανανεωσης στοιχειων χωρας κτλ οπου εχει μονο για ηπα.τι παιζει κανω κατι λαθος η δεν γινεται 2)οι μπαταριες που εχει μεσα στη συσκευασια ειναι επαναφορτιζομενες???βλεπω η υποδοχη ειναι η κλασσικη usb,οταν δεν παιζω μπορω να βαζω να φορτιζουν με οποιοδηποτε φορτιστη??(πχ εχω εναν απο galaxy s7 και ενα οεμ),και αν δεν ειναι μπορω να βαλω αλλες επαναφορτιζομενες και να κανω αυτη την διαδικασια? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από rudigarcia222
postfire Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε μαγκες ειμαι αρχαριος 2 ερωτησεις , 1)αυτο το 14free trial gamepass ισχυει γιατην χωρα μας?? δεν εχω ενεργοποιησει ποτε πασ,εκανα μια προσπαθεια εβαλα και παιπαλ και στο νεξτ νεξτ με παει σε μια επιλογη ανανεωσης στοιχειων χωρας κτλ οπου εχει μονο για ηπα.τι παιζει κανω κατι λαθος η δεν γινεται 2)οι μπαταριες που εχει μεσα στη συσκευασια ειναι επαναφορτιζομενες???βλεπω η υποδοχη ειναι η κλασσικη usb,οταν δεν παιζω μπορω να βαζω να φορτιζουν με οποιοδηποτε φορτιστη??(πχ εχω εναν απο galaxy s7 και ενα οεμ),και αν δεν ειναι μπορω να βαλω αλλες επαναφορτιζομενες και να κανω αυτη την διαδικασια? ναι ειναι και για ελλαδα βαλε επαναφορτιζομενες Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από postfire
k_dinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Οι επαναφορτιζομες δεν νομίζω ότι φορτίζουν από το χειριστήριο. Για να γίνει αυτό χρειάζεσαι το charge & play
DJTaurus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 3 παιχνιδάρες σε τιμές χώμα: https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/firewatch/bqqkg9h2stc0 https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/bioshock-the-collection/c2hcdg7l1469 http://marketplace.xbox.com/el-gr/Product/The-Darkness-II/66acd000-77fe-1000-9115-d8025454088d
rudigarcia222 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, postfire είπε ναι ειναι και για ελλαδα βαλε επαναφορτιζομενες 7 ώρες πριν, k_dinos είπε Οι επαναφορτιζομες δεν νομίζω ότι φορτίζουν από το χειριστήριο. Για να γίνει αυτό χρειάζεσαι το charge & play μισο αυτες που εχει μεσα ειπαμε δεν ειναι επαναφορτιζομενες ετσι εγω εβαλα αλλες δικες μου επαναφορτιζομενες αυτες ρωταω αν φορτιζουν απευθειας?(τεσπα αυτο θα το δω και απο στη πραξη) μερικα ακομα το εκανα το free trial απο windows μου βγαζε αμερικη για καποιο λογο απο την κονσολα κατευθειαν περασε,τωρα αφου το ενεργοποιησα αν κανω unsuscribe και σβησω στοιχεια πειπαλ (αυτο το autorenew)θα μηδενιστει η θα συνεχισει να ισχυει? και ενα ακομα που δε καταλαβα τι να επιλεξω instant on η energy saving--εγω θελω οταν κλεινει η κονσολα να κλεινει εντελως να μην υπολειτουργει να μην κανει update και να μην κατεβαζει
postfire Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε μισο αυτες που εχει μεσα ειπαμε δεν ειναι επαναφορτιζομενες ετσι εγω εβαλα αλλες δικες μου επαναφορτιζομενες αυτες ρωταω αν φορτιζουν απευθειας?(τεσπα αυτο θα το δω και απο στη πραξη) μερικα ακομα το εκανα το free trial απο windows μου βγαζε αμερικη για καποιο λογο απο την κονσολα κατευθειαν περασε,τωρα αφου το ενεργοποιησα αν κανω unsuscribe και σβησω στοιχεια πειπαλ (αυτο το autorenew)θα μηδενιστει η θα συνεχισει να ισχυει? και ενα ακομα που δε καταλαβα τι να επιλεξω instant on η energy saving--εγω θελω οταν κλεινει η κονσολα να κλεινει εντελως να μην υπολειτουργει να μην κανει update και να μην κατεβαζει https://support.xbox.com/el-GR/xbox-one/console/learn-about-power-modes
Twoface Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Εκείνο το update που έλεγαν για ποντίκι πληκτρολόγιο , πότε θα το δούμε άραγε ;;
platcos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά τι έχει γίνει έχει ανοίξει το Online και το Multiplayer. Επαιξα multiplayer στο forza horizon 3 χωρίς να έχω gold?
Προτεινόμενες αναρτήσεις