Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, postfire είπε

ποιους οδηγους ακολουθησες ακριβως?

για ανοιγμα και κλεισιμο συσκευςης το 1ο βιντεο και μια μικρη ματια στο σαιτ ανοιγματος του ifixit

2ο βιντεο για την διαδικασια.

Εγω εχω ομως και κατσαβιδακια και spudger μπολικα και πλαστικα και μεταλλικα, αυτα προμηθευσου τα. Αμαζον ή ebaυ για κινητα και ηλεκτρονικα τα γενικα πακετα κοιτας

Επεξ/σία από mertaghon
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mertaghon είπε

για ανοιγμα και λεισομο συσκευςης το 1ο βιντεο και μια μικρη ματια στο σαιτ ανοιγματος του ifixit

2ο βιντεο για την διαδικασια.

ωραιος!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, postfire είπε

ωραιος!!

υποψιν ξανανοιξα και εβαλα μεσα ενα αργο 500αρη 5400Rpm και εβαλα τον sshd σε εξωτερικο..

Οχι θα κατσω να σκασω με το sata 2...παμε usb3 τα αλανια..

Οποτε αν θες να με ακολουθησεις και σε αυτο παρε firecuda 1tb-2tb 3.5 αρη με θηκη για ταχυτητα σε σχεση με τον ιδιο σε 2.5αρη...

το xbox ειναι sluggish τωρα αλλα στα παιχνιδια φορτωνει γρηγοροτερα απο τον sshd internal.........

τεσπα μην σε τρελανω, καλη επιτυχια!

Επεξ/σία από mertaghon
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, mertaghon είπε

υποψιν ξανανοιξα και εβαλα μεσα ενα αργο 500αρη 5400Rpm και εβαλα τον sshd σε εξωτερικο..

Οχι θα κατσω να σκασω με το sata 2...παμε usb3 τα αλανια..

Οποτε αν θες να με ακολουθησεις και σε αυτο παρε firecuda 1tb-2tb 3.5 αρη με θηκη για ταχυτητα σε σχεση με τον ιδιο σε 2.5αρη...

το xbox ειναι sluggish τωρα αλλα στα παιχνιδια φορτωνει γρηγοροτερα απο τον sshd internal.........

τεσπα μην σε τρελανω, καλη επιτυχια!

Υπάρχει όντως τέτοια διαφορά στο loading μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής σύνδεσης του hdd?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/9/2018 στις 11:10 ΜΜ, _Vagg_ είπε

Υπάρχει όντως τέτοια διαφορά στο loading μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής σύνδεσης του hdd?

ναι αν μιλαμε για τα παιχνιδια με σοβαρο μεγεθος.

στο gta, world of tanks, battlefront κλπ πια δεν περιμενω 1-2-+ λεπτα στα load..

ψαξε στο νετ θα βρεις συγκρισεις..μιλαμε σε μεγαλα παιχνιδια για -25% σε χρονο με τoν sshd

Επεξ/σία από mertaghon
Δημοσ.

Καλησπέρα σας 

Ξαφνικά ανάβει συνεχόμενα το χειριστηρίο μου. Πριν μια ώρα έπαιζα κανονικά και τώρα δεν έδινε σήμα πάρα μόνο άναβοσβηνε  το κοντρόλ. Άλλαξα μπαταρίες 2 φορές αλλά τίποτα, δε συνδέεται. Ιδέες? 

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα τις γνωσεις σας επανω σε κατι, προσφατα πηρα ενα Xbox One  απο ενα παλικαρι και ειχε 2 λογαριασμους μεσα. Ενας ο δικος τους και ενας ενος φιλου του που απ οτι καταλαβα ειχαν κοινα καποια games. το παλικακρι μου εδωσε και τα 2 email και αλλαξα και του κωδικους κανονικα. Ωστοσο ο ενας λογαριασμος δν ηταν δικος του αλλα εχω αλλαξει τον κωδικο και εχω βαλει σαν verification αριθμο κινητου. Παρ ολα αυτα, μου φαινεται λιγο αδικο το ολο αυτο ως προς τον κοινο λογαριασμο που εχουν και οι 2 παρολο που εχουν το δικο του ονομα. Υπαρχει καποιος τροπος να παρει πισω και τους 2 λογαριασμους? Η εστω με καποιον τροπο να ενημερωσω το αλλο παλικαρι για το τι συνεβη καθως δε το θεωρω και τοσο δικαιο.

Δημοσ.
7 minutes ago, barman_ said:

Καλησπέρα σας 

Ξαφνικά ανάβει συνεχόμενα το χειριστηρίο μου. Πριν μια ώρα έπαιζα κανονικά και τώρα δεν έδινε σήμα πάρα μόνο άναβοσβηνε  το κοντρόλ. Άλλαξα μπαταρίες 2 φορές αλλά τίποτα, δε συνδέεται. Ιδέες? 

Τελικά έστρωσε με power circle.. Τι  φάση  όμως? 

Δημοσ.

γεια σας αγορασα προσφατα ενα χβοχ χ,καποιες αποριες

1)βαζω gamepass ενος μηνα που ειχε-τα παιχνδια ειναι τεραστια γυρω στο 100αρι, εχω εθερνετ φυσικα με wind πιανω οκ ταχυτητες και θελει πολλες ωρες,πως να τα κατεβαζω?εννοω να βαζω 3 ωρες download μετα παυση κλεισιμο κονσολας για μια ωρα και επαναληψη?η να το βαλω πχ ολο το βραδυ?παιζει να παθει τπτ αν δουλευει 12ωρα σερι?

2)τα παιχνιδια φυσικα μπορω να τα παιζω single player στο πασσ αν δεν εχω gold σωστα?

3)ιδια απορια για την συνδρομη της ea-πχ με 4 ευρω/μηνα μπορω να παιξω τα mas effect/battlefield1 στο single player Μονο ετσι?

4)παλαιοτερα ειχα δει καπου αναφορα οτι σε καποιο seven θεσσαλονικης νοικιαζουν και xbox games?γνωριζει κανεις αν ισχυει σε καποιο?δυτικα που μενω πηγα σε κανα δυο αλλα ειχαν μονον πσ4

5)ολες αυτες τις συνδρομες μπορω να τις απενεργοποιησω οποτε θελω μανουαλ ετσι?παλια που ειχα πσ4 αν την αφηνες εκανε αυτοματα ανανεωση και τραβουσε

6)καποια αλλη συμβουλη η να προσεχω κατι?

Δημοσ.

1)εγώ προσωπικά την άφηνα ανοιχτή όλη μέρα και κατεβαζε δεν μου έκανε κανένα πρόβλημα.

2)ναι τα pass δεν θέλουν gold για το single player.

3) το ίδιο ισχύει και για τα ea

4) δυστυχώς τα περισσότερα βίντεο κλαμπ δεν φέρνουν παιχνίδια xbox.

5) τις συνδρομές μπορείς να τις απενεργοποιήσεις από το site διαφορετικά θα σου τραβάνε κάθε μήνα το ανάλογο ποσό.

Αυτά ;)

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, joker80 είπε

1)εγώ προσωπικά την άφηνα ανοιχτή όλη μέρα και κατεβαζε δεν μου έκανε κανένα πρόβλημα.

2)ναι τα pass δεν θέλουν gold για το single player.

3) το ίδιο ισχύει και για τα ea

4) δυστυχώς τα περισσότερα βίντεο κλαμπ δεν φέρνουν παιχνίδια xbox.

5) τις συνδρομές μπορείς να τις απενεργοποιήσεις από το site διαφορετικά θα σου τραβάνε κάθε μήνα το ανάλογο ποσό.

Αυτά ;)

θενκς κατι ακομα,προς το παρον δεν εχω 4κ σκοπευω να αγορασω το πασχα

1),χρειαζεται στα παιχνιδια να κατεβασω 4κ κοντεντ?αυτο κατεβαινει αυτοματα ετσι και αλλιως?

εννοω αν θελω να δοκιμασω σε μια απλη 1080π

2)επισης σε καποια που ρψταει για σταθερο 60φπσ η καλυτερα γραφικα τι ειναι προτιμοτερο?(διαβαζω αρκετα οτι τα 60 ειναι απολαυση)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...