papeipa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Το xbox one x υποστηρίζει hdr1000..... Δες εδώ https://us.community.samsung.com/t5/TVs/Xbox-One-X-TV-setup-doens-t-support-HDR10-for-gaming/td-p/207388/page/2
Damachi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, mertaghon είπε Με ελαχιστη χρηση μου εσκασε ο σωτερικος σκληρος.... Θορυβος σκληρου δισκου που δεν μπουταρει ενω ολα ταλλα στην κονσολα δουλευουν. Δεδομενου πως δεν πολυεπαιζα 2.5 χρονια(2 ωρες τη βδομαδα) που το χω διοτι βαριομουνα τα υπερβολικα loading time τιλετε? Να βαλω μεσα ssd?250 pro samsung? Ή υβριδικο hdd? Οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη. Αν δεν ήταν εκτός εγγύησης θα σου έλεγα μη κάνεις τίποτα και στειλτο πίσω . Χτυπα ενα φτηνο απλο 1tb και δοκίμασε να τρέχεις από εξωτερικό αλλιώς θες windows tools και άνοιγμα - εγχείρηση γιατί δεν υποστηρίζει εύκολη αλλαγή θα βρεις αρκετούς οδηγούς 1
ultralisk Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/31/2018 στις 2:30 ΜΜ, masterone είπε Παιδια εχω μια ερωτηση οποιος ξερει. Επειδη ο αδερφος μ εχει pc gaming ενω εγω xbox αν αγορασει απο το microsoft store to pubg ή εγω απο το store του xbox θα ειναι το ιδιο και θα παιζει και σε pc και σε xbox ή ειναι διαφορετικες εκδοσεις για το καθενα? πρέπει το game να έχει την ένδειξη "play anywhere"...το PUBG αv θυμάμαι καλά δεν την έχει Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από ultralisk
mertaghon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Damachi είπε Αν δεν ήταν εκτός εγγύησης θα σου έλεγα μη κάνεις τίποτα και στειλτο πίσω . Χτυπα ενα φτηνο απλο 1tb και δοκίμασε να τρέχεις από εξωτερικό αλλιώς θες windows tools και άνοιγμα - εγχείρηση γιατί δεν υποστηρίζει εύκολη αλλαγή θα βρεις αρκετούς οδηγούς Χμμ είναι διαδικασία βλέπω! Σε ευχαριστώ που έκατσες να την βρεις! Για επιλογή σκληρού απλά να κοιτάω να έχει καλό read και καλό sequential read write? Λογικά το write δεν επηρεάζει καθημερινή χρήση έ?
nevermore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα σαν καινούργιος κάτοχος το μεταφέρω εδώ μπας και μου πει κανείς την γνώμη του : ''Παρέλαβα το πακέτο την Τετάρτη αλλά λόγω έλειψης χρόνου το άνοιξα χθες. όλα καλά έκανε και τα Updates του το μηχάνημα, ένα πρόβλημα βρήκα στον controller και συγκεκριμένα το Lt button είναι πιο χαλαρό από τα άλλα (κάνει και έναν θόρυβο σαν ξεχαρβαλωμένο ). Τι λέτε να το παίξω άπλας και να κάνω ότι δεν συμβαίνει τπτ (δουλεύει το κουμπί) ή να το μιλήσω με το support της microsoft?''
Mr_Terror Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Να μιλησεις με το support.Εχουν αψογη εξυπηρετηση.Θα στο αντικαταστησουν με καινουργιο απλα παιρνει λιγος χρονος.Υπομονη θελει. 2
kostiger Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Καλοριζικο να ειναι. Θα σου προτεινα κι εγω το ιδιο, να μην το παιξεις large γιατι το LT ειναι νευραλγικο πληκτρο και θα σου σπαει τα νευρα στο μελλον. Το support ειναι οντως εξαιρετικο, σε αντιστοιχη περιπτωση ωστοσο στο παρελθον, το επισκευασμενο χειριστηριο εφτασε στα χερια μου μετα απο 25 ημερες. 2
nevermore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! ! Δεν πειράζει να αργήσει το πακέτο είχε και 2ο controller Θα μιλήσω με το support να δω τι θα μου πουν. Edit : Κανένα παληκάρι εδώ έχει στείλει ποτέ στην ms κάτι? πως πακετάρω το controller? το στέλνω με ή χωρίς μπαταρίες ? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από nevermore 1
joker80 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, nevermore είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! ! Δεν πειράζει να αργήσει το πακέτο είχε και 2ο controller Θα μιλήσω με το support να δω τι θα μου πουν. Edit : Κανένα παληκάρι εδώ έχει στείλει ποτέ στην ms κάτι? πως πακετάρω το controller? το στέλνω με ή χωρίς μπαταρίες ? Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με το LB πριν λίγο καιρό. Βρες ένα μικρό κουτακι που να το χωράει πακεταρε το πάρε το support και θα έρθει Κούριερ να το πάρει. Μετά υπομονή. 1
mertaghon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 υπόψιν πήρα τον δίσκο του x, seagate firecuda, 1tb, sshd για το one μου. μετά από μπολικο διάβασμα κατεβάζει σοβαρά τους χρόνους αναμονής.
joker80 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Νέο update https://m.windowscentral.com/xbox-one-1802-update
mertaghon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αντικατεστησα hdd κανονικα. 3 ωρες πηρε και μιση να περασω απο το usb το os υλικα: torx screwdrivers 8,10, hdd 500-1000-2000gb βοηθεια απο ifixit, youtube. Τολμω να πω πως αδικειται το xbox με τον αρχικο σκληρο του.. firecuda sshd προτεινω Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από mertaghon 1
Twoface Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, mertaghon είπε αντικατεστησα hdd κανονικα. 3 ωρες πηρε και μιση να περασω απο το usb το os υλικα: torx screwdrivers 8,10, hdd 500-1000-2000gb βοηθεια απο ifixit, youtube. Τολμω να πω πως αδικειται το xbox με τον αρχικο σκληρο του.. firecuda sshd προτεινω και απο που τα κατέβασες όλα τα αρχεία ;
postfire Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, mertaghon είπε αντικατεστησα hdd κανονικα. 3 ωρες πηρε και μιση να περασω απο το usb το os υλικα: torx screwdrivers 8,10, hdd 500-1000-2000gb βοηθεια απο ifixit, youtube. Τολμω να πω πως αδικειται το xbox με τον αρχικο σκληρο του.. firecuda sshd προτεινω ποιους οδηγους ακολουθησες ακριβως?
vargas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/2/2018 στις 2:31 ΜΜ, tanasen01 είπε Tι εννοείς αν το βρω κάτω από 100€; Χειριστήριο ψάχνω για ένα xbox one s. To καινούριο κάνει 41-45€. Αν βρω κάποιο παλιό μτχ. με 20-25€ καλά θα ναι. Αδερφέ στα 40 παίζει μεταχειρισμένο το συγκεκριμένο . Από απλό one είναι στα 20 -25 . Εκτός κ αν μιλάμε για skroutz Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από vargas
Προτεινόμενες αναρτήσεις