christoskast Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα μια βοήθεια θα ήθελα. Έχω το xbox one s και μου παρουσίασε πρόβλημα με green screen στην εκκίνηση. Πως μπορώ να λύσω αυτό το θέμα είναι συνέχεια κολλημένο εκεί. Ευχαριστώ.
Galaxy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Νομίζω ενα τηλέφωνο στην Microsoft Ελλας και θα βρεις άκρη .
joker80 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 44 λεπτά πριν, christoskast είπε Καλησπέρα μια βοήθεια θα ήθελα. Έχω το xbox one s και μου παρουσίασε πρόβλημα με green screen στην εκκίνηση. Πως μπορώ να λύσω αυτό το θέμα είναι συνέχεια κολλημένο εκεί. Ευχαριστώ. Υπάρχουν κάποια βίντεο που δείχνουν ένα συνδυασμό κουμπιων που πατάς με κλειστή την κονσόλα ταυτόχρονα μαζί τα synchronize, eject και power μέχρι να ακούσεις 2 μπιπ . Και σου δείχνει μια οθόνη με κάποιες επιλογές. Reset, update κτλπ. Δεν το έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.
Socratis_g Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, tanasen01 είπε Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση: Ένα Xbox One controller θα είναι συμβατό με το Xbox One S; Κανονικότατα φίλε. μόνο με pc δεν είναι Plug n play γιατί δε δουλέυει με Bluetooth οπως τα νέα controllers. Εκεί θες ανταπτοράκι. Επίσης αν το βρεις κάτω απο 100 ευρώ πάρτο! Δεν θα το μετανιώσεις, θα καταλάβεις πόσο "πλαστικά" ειναι αυτά που παίζουμε τώρα. 150 δεν αξίζει να δώσεις γιατί η Microsoft θα βγάλει καινούριο elite μέσα στη χρονιά λογικά. Οπότε τα δίνεις σε αυτό τα λεφτά σου, αν εισαι διατεθημένος να φτάσεις τόσο ψηλά.
tanasen01 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Κανονικότατα φίλε. μόνο με pc δεν είναι Plug n play γιατί δε δουλέυει με Bluetooth οπως τα νέα controllers. Εκεί θες ανταπτοράκι. Επίσης αν το βρεις κάτω απο 100 ευρώ πάρτο! Δεν θα το μετανιώσεις, θα καταλάβεις πόσο "πλαστικά" ειναι αυτά που παίζουμε τώρα. 150 δεν αξίζει να δώσεις γιατί η Microsoft θα βγάλει καινούριο elite μέσα στη χρονιά λογικά. Οπότε τα δίνεις σε αυτό τα λεφτά σου, αν εισαι διατεθημένος να φτάσεις τόσο ψηλά. Tι εννοείς αν το βρω κάτω από 100€; Χειριστήριο ψάχνω για ένα xbox one s. To καινούριο κάνει 41-45€. Αν βρω κάποιο παλιό μτχ. με 20-25€ καλά θα ναι.
Socratis_g Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Tι εννοείς αν το βρω κάτω από 100€; Χειριστήριο ψάχνω για ένα xbox one s. To καινούριο κάνει 41-45€. Αν βρω κάποιο παλιό μτχ. με 20-25€ καλά θα ναι. Ρε φίλε χίλια σόρυ, το κάψα. Νόμιζα ότι ρώτησες για το elite controller που παίζει στα 100-150. Στην ερώτηση σου, ναι. Παίζει κανονικά, και στα 20-25 είναι πολύ καλή τιμή.
Paragontas-x Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ειχα ρωτησει και παλιοτερα αλλα δεν ειχα λαβει καποια απαντηση. Σας κανει κατα καιρους(Μπορει 2 φορες την εβδομαδα, μπορει και πιο συχνα) update το xbox one store? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από Paragontas-x
Twoface Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε Το ειχα ρωτησει και παλιοτερα αλλα δεν ειχα λαβει καποια απαντηση. Σας κανει κατα καιρους(Μπορει 2 φορες την εβδομαδα, μπορει και πιο συχνα) update το xbox one store? Εγώ έχω δει 2 update του store σε διάστημα 1.5 μήνα αν θυμάμαι καλά
Paragontas-x Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Οκ ευχαριστω πολυ. Τοτε ειναι σωστο το οτι βλεπω συχνα - πυκνα update στο xbox store.
tolstoy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κι άλλη καθυστέρα για το Red Dead Redemption 2. Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο! https://www.rockstargames.com/newswire/article/60346/Red-Dead-Redemption-2-Is-Coming-October-26th-2018 Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από tolstoy
aekoriginal21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Ρε παιδιά τι τρελό value είναι το game pass; Προσωπικά θεωρώ πως ήδη άξιζε τα 10 ευρώ το μήνα για αυτά που έδινε, αλλά τώρα είναι ακόμα πιο worth απο την στιγμή που θα μπαίνουν AA τίτλοι της MS στο κόλπο. 2κ17 και Fable Anniversary έχουν ήδη μπεί για κατέβασμα γι' αυτό το μήνα. Γενικά τα λεφτά που έσκασα για την κονσόλα δεν τα μετάνιωσα καθόλου απο την στιγμή που οι κάρτες γραφικών έχουν τιμές στον Θεο αυτή τη στιγμή. 2
mertaghon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με ελαχιστη χρηση μου εσκασε ο σωτερικος σκληρος.... Θορυβος σκληρου δισκου που δεν μπουταρει ενω ολα ταλλα στην κονσολα δουλευουν. Δεδομενου πως δεν πολυεπαιζα 2.5 χρονια(2 ωρες τη βδομαδα) που το χω διοτι βαριομουνα τα υπερβολικα loading time τιλετε? Να βαλω μεσα ssd?250 pro samsung? Ή υβριδικο hdd? Οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από mertaghon
Paragontas-x Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μεχρι τι hdr υποστηριζει η κονσολα xbox one x? Σκεφτομαι να αγορασω την samsung ue49mu7002 που υποστηριζει hdr1000 και απ΄οτι διαβαζω σε διαφορα φορουμ και site η κονσολα υποστηριζει μεχρι hdr100. Σωστα τα λεω? Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από Paragontas-x
papeipa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε Μεχρι τι hdr υποστηριζει η κονσολα xbox one x? Σκεφτομαι να αγορασω την samsung ue49mu7002 που υποστηριζει hdr1000 και απ΄οτι διαβαζω σε διαφορα φορουμ και site η κονσολα υποστηριζει μεχρι hdr100. Σωστα τα λεω? Υπάρχει το κλασσικό hdr10 και το "καινούριο" hdr10+ που υποστηρίζει το xbox X
Paragontas-x Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Αυτο το hdr+ τι σημαινει? Οτι δεχεται μεχρι ποιο hdr? Το hdr 100 ή hdr 1000?
Προτεινόμενες αναρτήσεις