Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι λογικό για τις εταιρείες να θέλουν να προστατευθούν, αλλά και από την άλλη αν γίνει κάτι σαν μονοπώλιο δεν θα είναι καλό.

Δημοσ.

Στις 1/30/2018 στις 12:06 ΠΜ, BlueBlade είπε

Φήμη: Πιθανή εξαγορά της EA ή της Valve από την Microsoft;

Μια αξιόπιστη πηγή κοντά στην Microsoft επισήμανε στο Polygon πως μερικά από τα ονόματα που ακούγονται στις εσωτερικές συζητήσεις που αφορούν τις πιθανές εξαγορές είναι η γιγαντιαία Publishing εταιρία Electronic Arts, η Valve του Gabe Newell και η PUBG Corp.

Τα παραπάνω είναι απλά φήμες, για EA και Valve έχω τις αμφιβολίες μου γιατί μιλάμε για εταιρίες γίγαντες του χώρου. Πάντως Μια εξαγορά εκ των 2 θα άλλαζε ριζικά την πορεία του Xbox , ειδικά αν μιλάμε για την EA, τίτλοι όπως Anthem, Battlefield, Star wars Battlefront, FIFA, Need for speed, Mirrors edge, Unravel και αρκετοί ακόμα μεγάλοι τίτλοι θα περάσουν στην ιδιοκτησία της Microsoft, αν δούμε δε, μερικούς από τους παραπάνω τίτλους σαν Xbox Exclusives τότε η Microsoft θα καταφέρει να φέρει εντελώς τούμπα το παιχνίδι και να βάλει φωτιά στον ανταγωνισμό. Ειδικά στην ερχόμενη γενιά. Όπως είπα όμως αμφιβάλλω, οι συγκεκριμένες εταιρίες πουλάνε σαν ζεστό ψωμί και δεν έχουν λόγο να πουλήσουν , εκτός αν η MS κάνει μπαμ με αστρονομικό ποσό και για αυτό αμφιβάλλω περισσότερο. Η Pubg Corp είναι εντελώς διαφορετική ιστορία, εκεί μια πιθανή εξαγορά θα είναι πολύ εύκολη για την Microsoft, αλλά δεν θα είναι και καμία τρομερή κίνηση, η μόδα του PUBG κάποια στιγμή θα σταματήσει, θα βγουν ανταγωνιστές, ο κόσμος θα χάσει το ενδιαφέρον του κτλ. 

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από την φήμη είναι ότι η Microsoft δείχνει να ετοιμάζει ήδη νέες σοβαρές κινήσεις για το μέλλον του Xbox και αυτό είναι κάτι το πολύ ευχάριστο.

Για τo PUBG ίσως. Τα άλλα 2 είναι σαν κουφά ανέκδοτα.

Δημοσ.

Βρε παιδιά τι να ενσωματώσει το Steam στο Xbox; Τι είναι το Steam για να το κάνει αυτό; Έχετε ήδη Steam στην κονσόλα και είναι το ίδιο το λειτουργικό του X1. 

Το Steam δεν είναι emulator για να το ενσωματώσει στην κονσόλα και ξαφνικά να αρχίσετε να παίζετε όλη την βιβλιοθήκη του PC εκεί. 

Δημοσ.

Preload στα παιχνίδια του  xbox game pass παίζει?Περιμένω να ανέβει το halo wars 2 να το παίξω
με ένα 10αρικο και αν θυμάμαι καλά είναι κάνα 30αρι+ giga.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Βρε παιδιά τι να ενσωματώσει το Steam στο Xbox; Τι είναι το Steam για να το κάνει αυτό; Έχετε ήδη Steam στην κονσόλα και είναι το ίδιο το λειτουργικό του X1. 

Το Steam δεν είναι emulator για να το ενσωματώσει στην κονσόλα και ξαφνικά να αρχίσετε να παίζετε όλη την βιβλιοθήκη του PC εκεί. 

Το xbox έχει στην ουσία μια modified έκδοση των windows 10 σαν λειτουργικό .... οπότε δεν βλέπω γιατί να μην τρέχει.

Δημοσ.

Παιδια εχω μια ερωτηση οποιος ξερει. Επειδη ο αδερφος μ εχει pc gaming ενω εγω xbox αν αγορασει απο το microsoft store  to pubg ή εγω απο το store του xbox θα ειναι το ιδιο και θα παιζει και σε pc και σε xbox ή ειναι διαφορετικες εκδοσεις για το καθενα?

Δημοσ.

Γειά χαρά μάγκες πήρα απόφαση να αποκτήσω ένα xbox και βλέπω μονίμως τις τρελές προσφορές που ανεβάζουν σε αυτά τα γερμανικά ελβετικά κτλ ξένα οφισιαλ Microsoft stores. Γενικά έχω παραγγείλει από ebay και τέτοια σαιτ αλλά ποτέ από το Microsoft και έχω τις εξής απορίες 

1) καταρχήν όλοι στέλνουν Ελλάδα?εννοώ από Ευρώπη  (πχ και η Αγγλία?) 

2)ειναι φρι σιπιν? 

3)μπορω να πληρώσω με πειπαλ? Αν όχι πως? 

4)με την εγγύηση πόσο διάρκεια ισχύει? Διετη ευρωπαϊκή? 

5)λεμε πχ υπάρχει μια αστοχία, πρέπει να το στείλω πίσω με δέμα απο όπου το πήρα η υπάρχει κάποιο εξουσιοδοτημενο σέρβις στην Ελλάδα και αν ναι που? 

6)συνήθως πόσες μέρες κάνουν να έρθουν? 

Έχει γενικά ελλεεινες τιμές παλαιότερα  πήρε το μάτι μου το s με 2 παιχνίδια 2 μοχλούς και μηνιαία πας 220

Δημοσ.
8 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Γειά χαρά μάγκες πήρα απόφαση να αποκτήσω ένα xbox και βλέπω μονίμως τις τρελές προσφορές που ανεβάζουν σε αυτά τα γερμανικά ελβετικά κτλ ξένα οφισιαλ Microsoft stores. Γενικά έχω παραγγείλει από ebay και τέτοια σαιτ αλλά ποτέ από το Microsoft και έχω τις εξής απορίες 

1) καταρχήν όλοι στέλνουν Ελλάδα?εννοώ από Ευρώπη  (πχ και η Αγγλία?) 

2)ειναι φρι σιπιν? 

3)μπορω να πληρώσω με πειπαλ? Αν όχι πως? 

4)με την εγγύηση πόσο διάρκεια ισχύει? Διετη ευρωπαϊκή? 

5)λεμε πχ υπάρχει μια αστοχία, πρέπει να το στείλω πίσω με δέμα απο όπου το πήρα η υπάρχει κάποιο εξουσιοδοτημενο σέρβις στην Ελλάδα και αν ναι που? 

6)συνήθως πόσες μέρες κάνουν να έρθουν? 

Έχει γενικά ελλεεινες τιμές παλαιότερα  πήρε το μάτι μου το s με 2 παιχνίδια 2 μοχλούς και μηνιαία πας 220

Προσωπικα αγορασα απο Microsoft store γερμανιας κανονικα χωρις θεμα

Για δωρεαν μεταφορικα εξαρταται απο τις εκαστωτε προσφορες αλλα νομιζω πως εχει δωρεαν.

Μπορειω κανονικα με χρεωστικη/προπληρωμενη νομιζω και paypal.

εγγυηση 3 χρονια

κανονικα μιλας με microsoft hellas και εισαι κομπλε

να υπολογιζεις 5 εργασιμες πανω κατω με ups

Δημοσ.
Στις 1/31/2018 στις 11:23 ΠΜ, lepaterious είπε

Το xbox έχει στην ουσία μια modified έκδοση των windows 10 σαν λειτουργικό .... οπότε δεν βλέπω γιατί να μην τρέχει.

Ναι βρε αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Αυτό το modified Windows 10 είναι Windows 10 Core που απέχουν αρκετά από αυτό που γνωρίζεις. Θα πρέπει το Steam να γραφτεί σε UWP όπως επίσης και όλα τα παιχνίδια του. Πόσο εφικτό νομίζεις ότι είναι αυτό; Καθόλου. Πιθανότερο είναι να βγει η Ελλάδα από τα μνημόνια. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Ναι βρε αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Αυτό το modified Windows 10 είναι Windows 10 Core που απέχουν αρκετά από αυτό που γνωρίζεις. Θα πρέπει το Steam να γραφτεί σε UWP όπως επίσης και όλα τα παιχνίδια του. Πόσο εφικτό νομίζεις ότι είναι αυτό; Καθόλου. Πιθανότερο είναι να βγει η Ελλάδα από τα μνημόνια. 

Ναι προφανώς και δεν θα γίνει μαγικά βάζοντας απλά το exe και θα τρέχει... Αν έχουν τον έλεγχο της πλατφόρμας του κώδικα που έχει μπορούν να τον προσαρμόσουν στα μέτρα του xbox....

Ένα Universal app δεν διαφέρει σε τίποτα με ένα κανονικό πρόγραμμα στην ουσία χρησιμοποιεί ένα API ακόμα και τα παλιά προγράμματα μπορούν να πατσαριστούν και να γίνουν universal... Στην πράξη βέβαια διαφέρει λίγο δεν λέω είναι και θέμα του κάθε developer αλλά εφόσον από πίσω τρέχουν τον ίδιο κώδικα, ίδιο API... 

Ακόμα που δεν είναι απίθανο μιας και το xbox έτσι και αλλιώς τρέχει 3 λειτουργικά μαζί για διαφορετικά task μπορεί να κάνει εφικτό να τρέχει native .exe στο σύστημα... Η ms αν έχει τον απόλυτο έλεγχο στο steam μπορεί εύκολα να το κάνει.

Στην ουσία άμα θέλει η ms πολύ άπλα βγάζει και τα windows όπως είναι για το xbox δεν την περιορίζει κάτι στο να μην το κάνει απλά δεν το κάνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...